کرملین: زلنسکی به دعوت پوتین برای سفر به مسکو پاسخ نداده است پاسخ ترامپ به درخواست اردوغان درباره ایران پاکستان: هرگونه استفاده از زور علیه ایران را رد می‌کنیم روبیو: ۴۰ هزار نظامی ما در تیررس موشک‌ها و پهپاد‌های ایران هستند دستیار پوتین: آماده میزبانی از زلنسکی هستیم هاشم الحیدری: حمله به ایران منجر به فوران آتشفشان منطقه می‌شود حزب‌الله عراق درباره مداخله آمریکا در امور داخلی بغداد هشدار داد مقام حزب الله: حمله به ایران آتشفشان منطقه را فعال می‌کند حمایت فرانسه از اقدام خصمانه علیه سپاه پاسداران نشست شورای امنیت سازمان ملل با محوریت جنگ غزه برگزار شد دبیرکل نجبا: در صورت حمله به ایران، عراق تماشاگر نخواهد بود واکنش عراقچی به تهدیدات ترامپ: نیرو‌های مسلح ما انگشت بر ماشه آماده‌اند چین نسبت به ماجراجویی‌های نظامی آمریکا در غرب آسیا هشدار داد جلسه شورای امنیت ملی ترکیه درباره تحولات ایران جزئیات گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و ترکیه

هنیه: پیروزی و بازگشت به سرزمین فلسطین نزدیک است

اسماعیل هنیه در پیامی به مناسبت عید سعید فطر وعده داد که پیروزی ملت فلسطین و بازگشت آوارگان به سرزمین خود نزدیک است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۲ - ۰۵ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 May 25
کد خبر: ۴۳۷۳۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ «اسماعیل هنیه» رئیس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی حماس عید سعید فطر را به عموم ملت فلسطین و امت اسلامی و عربی تبریک و تهنیت گفت.

 

وی در پیامی به مناسبت عید سعید فطر تصریح کرد که پیروزی ملت فلسطین و بازگشت آوارگان به سرزمین خود نزدیک است.

 

هنیه با اشاره به اینکه اولین بار است که عید فطر خارج از فلسطین است، این عید را به تمامی فلسطینیان به ویژه ساکنان قدس و نگهبانان و مدافعان مسجد الاقصی که با جان و دل از معراجگاه پیامبر (ص) و قبله نخست مسلمانان دفاع می‌کنند، تبریک و تهنیت گفت.

 

 اسماعیل هنیه همچنین تصریح کرد که کرانه باختری شجاعانه در برابر بزرگ‌ترین خطرات و توطئه‌های دشمنان ایستاده است.

 

رئیس دفتر سیاسی حماس در خصوص مبادله اسرا با رژیم صهیونیستی هم گفت: حماس تا زمانی که مطمئن نشود دشمن صهیونیستی بهایی پرداخت می‌کند، حاضر به امضای توافق مبادله اسرا نخواهد بود.

 

منبع: العالم

ارسال نظر
آخرین اخبار