غریب‌آبادی: به هر قطعنامه‌ای علیه ایران در آژانس پاسخ می‌دهیم ناو هواپیمابر فورد آمریکا وارد دریای کارائیب شد رئیس ستاد کل ارتش اسرائیل: باید برای اشغال آن سوی خط زرد آماده باشیم تاریخ اعلام نتایج نهایی انتخابات عراق گفت‌وگوی عراقچی و دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس مادورو: آمریکا قصد بمباران ونزوئلا را دارد بیانیه فرماندهی سنتکام درباره توقیف نفتکش متخلف توسط سپاه پاسداران اظهارات جدید نتانیاهو درباره تشکیل کشور فلسطین نبرد سنگین نیرو‌های جولانی و قسد در حومه الرقه سخنگوی دولت: جمهوری اسلامی از سوی میانجی‌گران پیام‌هایی دریافت کرده جزئیات دیدار معاون سیاسی رئیس مجلس لبنان با لاریجانی جزئیات گفت‌وگوی پوتین و نتانیاهو درباره برنامه هسته‌ای ایران رأی‌گیری پیش‌نویس قطعنامه آمریکا درباره غزه در شورای امنیت رئیس جمهور لبنان: از اسرائیل به شورای امنیت شکایت می‌کنیم بلومبرگ: غرب دستورالعمل جدیدی برای نظارت بازرسان آژانس در ایران تهیه می‌کند

نخست وزیر مالزی : درهای مالزی به روی اسرائیلی‌ها بسته است

نخست وزیر مالزی در سخنانی با اشاره بر اقدام‌های ناشایست رژیم اشغالگر قدس تاکید کرد اتباع این رژیم حق ورود به مالزی را ندارند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۲۸ - ۲۹ دی ۱۳۹۷ - 2019 January 19
کد خبر: ۲۹۵۶

به گزارش راهبرد معاصر ؛ نخست وزیر مالزی شنبه بعد از ظهر در سخنانی، مجددا بر عدم اجازه ورود اتباع رژیم صهیونیستی به کشورش تاکید کرد.

به نوشته وبگاه «بورنئو پست»، «ماهاتیر محمد» نخست وزیر مالزی امروز در زمینه عدم مجوز ورود به شناگران تیم رژیم اشغالگر قدس به این کشور گفت که مالزی روابط دیپلماتیک با این رژیم ندارد و آن‌ها نباید وارد مالزی شوند.

ماهاتیر محمد در ادامه گفت که مالزی این حق را دارد تا مرزهای خود را بر روی افراد خاصی ، به ویژه آن‌هایی که اقدام‌های ناپسند انجام می‌دهند، ببندد و اصولا مرزها برای همین موارد هستند.

وی در این زمینه اظهار داشت: «یک کشور این حق را دارد تا مرزهای خود را بر افرادی بسته نگه دارد در باره مالزی نیز ما اصلا رابطه دیپلماتیک با اسرائیل نداریم و هرچند خیلی‌ها جرات حرف زدن علیه آن‌ها را ندارند، اما در هر حال ما بر این باوریم که آن‌ها اقدام‌های نادرست بسیاری انجام می‌دهند .»

وی در بخشی دیگر از سخنان خود گفت، شاید ما نتوانیم حرفی به دولت اسرائیل بزنیم، اما نباید نشان دهیم که دوست آن‌ها هستیم. نخست وزیر مالزی افزود که سخنان وی نباید یهودستیزانه تلقی شود.

مالزی میزبانی مسابقات جهانی شنای معلولان با حضور 70 کشور جهان است که قرار است 10 روز دیگر برگزار شود. دولت مالزی تصمیم گرفته این محرومیت را در تمامی رویداد‌ها به دلیل تنش‌های سیاسی که بین رژیم اسرائیل و فلسطین وجود دارد، اعمال کند.

وزیر امور خارجه مالزی در گفت‌وگویی اظهار داشته بود، اگر ما میزبان یک رویداد بین‌المللی باشیم، اسرائیل اجازه ورود به مالزی را نخواهد داشت. مالزی به عنوان کشور مسلمان روابط دیپلماتیک با اسرائیل ندارد. چندی قبل نیز هزاران نفر در خیابان‌های این کشور در اعتراض به تصمیم آمریکا برای تشخیص قدس شریف (اورشلیم) به عنوان پایتخت اسرائیل اعتراض کردند.

«اسماعیل هنیه» رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس فلسطین شنبه با ارسال پیامی به ماهاتیر محمد از مواضع وی در جلوگیری از ورود ورزشکاران رژیم صهیونیستی به مالزی قدردانی کرد

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار