آزادراه تهران - شمال بسته شد؛ مسدودی ۵ روزه برای تعمیرات پیش بینی قیمت دلار ۱۲ شهریور ۱۴۰۴ / دلار ریزشی شد+ قیمت انواع ارزها پیش بینی قیمت طلا و سکه چهارشنبه ۱۲ شهریور ۱۴۰۴ / سکه ۴ میلیون تومان عقب‌نشینی کرد سقوط ۳.۵ میلیون تومانی سکه / طلای ۱۸ عیار ۲.۹ درصد کاهش یافت/ آخرین نرخ دلار در بازار اعمال شرایط جدید صدور و تعداد برگ دسته چک از هفته آتی + جدول دهک‌بندی یارانه با چه اطلاعاتی انجام می‌شود؟ فرزین: ‌نرخ ارز کالاهای اساسی تغییر نمی‌کند قیمت دلار، یورو و سایر ارزها امروز دوشنبه ۱۰ شهریور + جدول قیمت طلا و سکه امروز دوشنبه ۱۰ شهریور ۱۴۰۴ + جدول قیمت خودرو‌های داخلی و خارجی امروز دوشنبه ۱۰ شهریور + جدول فرزین: آرامش را به بازار ارز، کالا و بورس بازمی‌گردانیم صدور قرار جرم برای استخراج غیرقانونی رمزارز پیش‌بینی قیمت دلار فردا دوشنبه ۱۰ شهریور ۱۴۰۴ پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا دوشنبه ۱۰ شهریور ۱۴۰۴ وزیر نیرو: با انتقال آب از سد طالقان به تهران، نیاز آبی سه میلیون نفر پاسخ داده خواهد شد

دولت، بدهکارتر شد

بدهی دولت به بانک مرکزی در آبان‌ماه سال جاری به حدود ۴۰ هزار میلیارد تومان رسید.
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۳ - ۱۸ بهمن ۱۳۹۷ - 2019 February 07
کد خبر: ۴۳۸۷

به گزارش راهبرد معاصر ،  آمارهای جدید بانک مرکزی حاکی از آن است که بدهی‌های بخش دولتی (دولت و شرکت‌ها و مؤسسات دولتی) به بانک مرکزی در آبان‌ماه سال جاری افزایش یافته و به حدود ۶۷ هزار میلیارد تومان رسیده است.

این در حالی است که این بدهی در اسفندماه سال گذشته حدود ۵۳ هزار میلیارد تومان و در آبان‌ماه سال گذشته ۶۳ هزار میلیارد تومان بوده است که به این ترتیب بدهی بخش دولتی به بانک مرکزی در آبان‌ماه سال جاری نسبت به اسفند ۱۳۹۶، برابر ۲۶.۷ درصد و نسبت به آبان سال گذشته ۵.۷ درصد افزایش یافته است.

افزایش حدود ۵۰ درصدی بدهی‌های دولت به بانک مرکزی

مجموع بدهی‌های دولت به بانک مرکزی در آبان‌ماه سال جاری نسبت به اسفند سال گذشته ۴۸.۲ درصد افزایش پیدا کرده و از ۲۷ هزار میلیارد تومان به ۴۰ هزار میلیارد تومان رسیده است.

از سوی دیگر بدهی دولت به بانک مرکزی در ماه مذکور نسبت به ماه مشابه سال قبل نیز با رشد ۳.۶ درصدی از ۳۸.۵ هزار میلیارد تومان به حدود ۴۰ هزار میلیارد تومان رسید.

بر اساس این آمار، میزان بدهی شرکت‌ها و مؤسسات دولتی در آبان‌ماه سال جاری به ۲۷ هزار میلیارد تومان رسیده که نسبت به بدهی این بخش در اسفند سال گذشته که حدود ۲۶ هزار میلیارد تومان بوده، ۴.۳ درصد افزایش یافته است.

بدهی شرکت‌ها و مؤسسات دولتی به بانک مرکزی در آبان‌ماه امسال نسبت به ماه مشابه سال قبل نیز ۹ درصد افزایش پیدا کرده است؛ به طوریکه این بدهی در آبان سال گذشته ۲۴.۷ هزار میلیارد تومان بوده است.

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار