جزئیات قرعه‌کشی فروش خودرو‌های وارداتی/ ثبت درخواست ۹۵ هزار نفر برای ۱۰ هزار خودرو قیمت انواع برنج در میادین و بازار‌های میوه و تره بار اعلام شد پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا یکشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۴ معتمدیان: تبعیض منطقه‌ای در قطعی برق وجود ندارد / افزایش ساعات قطعی برق خارج از برنامه به علت فشار به شبکه برق است ازسرگیری پرواز‌های منظم باکو–تهران از اول سپتامبر رئیس کمیسیون عمران مجلس: خط انتقال آب طالقان مهرماه به تهران و البرز می‌رسد پیش‌بینی قیمت طلا و سکه فردا پنجشنبه ۱۶ مرداد ۱۴۰۴ / بازار طلا همچنان تحت تاثیر دلار طرح جدید فروش اقساطی خودرو ریسپکت مرداد ۱۴۰۴ + شرایط فروش قرعه کشی ایران خودرو آغاز شد + آمار تالار شیشه‌ای قرمز شد/ یازدهمین افت پیاپی بازار سرمایه طلای بورسی از مالیات بر عایدی سرمایه معاف شد وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند مدیرکل صمت استان تهران: امسال سال سختی برای بخش صنعت است دستور بانک مرکزی برای فعالیت شبانه‌روزی ۴ بانک مجوز پرواز هواپیما‌های MD به نجف صادر شد

تأخیر در زمان شروع فروش فوق العاده خودرو

دستور سرپرست وزارت صنعت برای حذف شرط پیش پرداخت 50 درصدی مبلغ خودرو پیش از انجام قرعه کشی، تغییراتی را در زمان شروع فروش فوق العاده خودروسازان ایجاد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۷ - ۰۷ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 May 27
کد خبر: ۴۳۹۰۹

به گزارش راهبرد معاصر، قرار بود فروش فوق‌العاده محصولات ایران خودرو از ساعت 8 صبح امروز آغاز شود که طبق جدیدترین تصمیم مدیران این گروه خودروسازی، این فروش با تأخیر چند ساعته انجام خواهد شد.

 

ایران خودرو در این مورد اعلام کرد: بر اساس دستور سرپرست محترم وزارت صنعت، معدن و تجارت، پیش ثبت نام در طرح فروش فوق العاده محصولات شرکت ایران خودرو (بدون واریز وجه) تا تاریخ 14 خرداد ماه 99 ادامه خواهد داشت.

 

همچنین با توجه ضرورت اعمال تغییرات در سامانه فروش اینترنتی، فرایند انتخاب نوع خودرو جهت شرکت در قرعه کشی (بدون واریز وجه) با کمی تاخیر از امروز 7 خرداد ماه 99 تا پایان مدت ثبت نام(پایان روز 14 خرداد) در سایت اینترنتی گروه صنعتی ایران خودرو امکان پذیر خواهد بود.

 

به جهت آن که زمان پیش ثبت نام و انتخاب خودرو، هیچ تاثیری در روند قرعه کشی ندارد، مجدداً به متقاضیان محترم توصیه می شود پیش ثبت نام اینترنتی و فرایند انتخاب خودرو برای قرعه کشی را زمان بندی کرده و از هر گونه عجله و شتاب در این خصوص خودداری نمایند.

 

تاکید می شود برای شرکت در طرح فروش فوق العاده و حضور در قرعه کشی مربوطه، نیاز به پرداخت هیچ گونه وجهی نیست.

 

همچنین گروه خودروسازی سایپا، زمان شروع فروش فوق العاده محصولات خود را ساعت 11 امروز اعلام کرده است. در اطلاعیه سایپا آمده است: بر اساس دستور سرپرست محترم وزارت صنعت، معدن و تجارت، پیش ثبت نام طرح فروش فوق العاده محصولات سایپا (بدون واریز وجه) تا تاریخ 14 خرداد ماه 99 ادامه خواهد داشت.

 

فرایند انتخاب نوع خودرو جهت شرکت در قرعه کشی (بدون واریز وجه) از ساعت 11 صبح امروز 7 خرداد ماه 99 تا پایان مدت پیش ثبت نام در سایت اینترنتی گروه خودروسازی سایپا امکانپذیر خواهد بود.

 

به دلیل آن که زمان پیش ثبت نام و انتخاب خودرو و یا تقدم و تاخر آن، هیچ تاثیری در روند قرعه کشی ندارد، مجدداً به متقاضیان محترم توصیه می شود پیش ثبت نام اینترنتی و فرایند انتخاب خودرو برای قرعه کشی را زمان بندی کرده و از هر گونه عجله و شتاب در این خصوص خودداری کنند.

 

تاکید می شود برای شرکت در طرح فروش فوق العاده محصولات گروه خودروسازی سایپا و حضور در قرعه کشی مربوطه تحت هر عنوانی نیاز به پرداخت هیچ گونه وجهی نیست.

 

طبق اعلام وزارت صنعت قرار بود متقاضیان خرید خودرو در زمان انتخاب خودرو و پیش از قرعه کشی، نیمی از مبلغ خودرو را به یک حساب جاری واریز کنند که در دقایق پایانی شب گذشته حسین مدرس خیابانی سرپرست وزارت صنعت دستور حذف این شرط را از فروش اینترنتی خودروسازان صادر کرد. این مسئله تغییراتی را در طراحی سایت فروش خودروسازان ایجاد کرده است.

 

مدرس خیابانی پیشتر شرط ارائه چک صیادی از سوی متقاضیان به خودروسازان را در زمان ثبت نام برای خرید خودرو صادر کرده بود./ فارس

ارسال نظر