رئیس قوه‌قضائیه به قضات: تا جای ممکن قرار‌های منجر به بازداشت را طوری صادر کنید که فرد امکان تامین آن را داشته باشد اعلام جرم دادستانی تهران علیه یک عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام نتایج آزمون استخدامی آموزش و پرورش اعلام شد دستگیری اوباش محله فلاح به اتهام درگیری‌های مسلحانه توسط پلیس پایتخت تسهیلات ویژه برای مشمولان پذیرفته شده در آزمون‌های سراسری ۱۴۰۴ وزارت علوم: اعضای هیأت علمی و کارکنان دانشگاه‌ها مشمول فوق‌العاده خاص خواهند شد تاخیر ۲ ساعته در آغاز فعالیت ادارات برخی شهر‌های خوزستان راز تشکیل هسته سیاره مشتری فاش شد فعالیت‌های دریایی در خزر ممنوع شد گرمای هوا شکسته می‌شود / کاهش ۲ تا ۳ درجه‌ای دما در کل کشور از پنجشنبه رشته‌های جدید کاردانی به کارشناسی سال ۱۴۰۴ اعلام شد؛ آغاز فرصت ثبت نام ۱۳ کیلو طلای قاچاق توقیف شده در فرودگاه تحویل مراجع ذیصلاح شد تعزیرات: قیمت‌گذاری بی‌ضابطه برنج داخلی باعث نابسامانی بازار شده است قانون مطبوعات تغییر می‌کند؟ ترافیک پنج کیلومتری در کندوان و هراز/ ادامه محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های شمال فایننشال تایمز: هوش مصنوعی جای زبان دوم را نمی‌گیرد

سازمان هواشناسی هشدار داد/ کاهش موقتی دما در برخی استان‌های شمالی کشور

مدیر کل پیش بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی گفت: طی فردا و پس فردا (۱۱ و ۱۲ خرداد) کاهش موقتی دما در استان‌های ساحلی خزر و اردبیل رخ می‌دهد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۷ - ۱۰ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 May 30
کد خبر: ۴۴۱۲۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ صادق ضیائیان  اظهار کرد: امروز (۱۰ خرداد) در سواحل شمالی کشور، ارتفاعات البرز مرکزی و دامنه‌های زاگرس مرکزی در استان‌های همدان، مرکزی، قم و غرب اصفهان افزایش ابر، بارش پراکنده گاهی رعد و برق و وزش باد پیش بینی می‌شود.

 

وی ادامه داد: فردا (۱۱ خرداد) در ارتفاعات البرز شرقی واقع در استان‌های سمنان، گلستان و خراسان شمالی در ساعات بعد از ظهر رشد ابر و رگبار پراکنده باران گاهی همراه با رعد و برق رخ می‌دهد همچنین طی دو روزآینده در بعضی ساعات در شرق کشور به ویژه منطقه زابل وزش باد شدید خواهیم داشت که در استان خوزستان و جزایر شمالی خلیج فارس سبب وقوع گرد و خاک می‌شود.

 

مدیر کل پیش بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی با اشاره به این که بعد از روز دوشنبه (۱۲ خرداد) در برخی مناطق مرکز، جنوب و جنوب شرق کشور افزایش ابر، رگبار پراکنده و گاهی رعد و برق و وزش باد پیش‌بینی می‌شود،گفت: طی بعد از ظهر فردا و طی روز دوشنبه کاهش موقتی دما در استان‌های ساحلی خزر و اردبیل خواهیم داشت و روز سه شنبه (۱۳ خرداد) نیز در دامنه‌های زاگرس مرکزی واقع در استان‌های کرمانشاه، همدان و مرکزی و دامنه‌های جنوبی البرز واقع در استان‌های زنجان، قزوین و البرز بارش پراکنده رخ می‌دهد و روز چهارشنبه در بیشتر مناطق کشور آسمانی صاف خواهیم داشت.

 

ضیائیان در پایان درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده اظهار کرد: آسمان تهران فردا (۱۱ خرداد) صاف تا قسمتی ابری همراه با وزش باد باحداقل دمای ۲۴ و حداکثر دمای ۳۶ درجه سانتیگراد و روز دوشنبه (۱۲ خرداد) نیز صاف تا کمی ابری همراه با وزش باد با حداقل دمای ۲۳ و حداکثر دمای ۳۶ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود./ ایسنا

ارسال نظر
آخرین اخبار