ادارات خوزستان دورکار شدند / آلودگی هوا ساعت کاری برخی شهر‌ها را تغییر داد پژوهشگران انگلیسی، سیستم هشدار سرطان ساختند آغاز انتخاب رشته داوطلبان آزمون کارشناسی رشته‌های علوم پزشکی دانشگاه آزاد بازگشایی دوطرفه جاده چالوس پس از محدودیت ۴ ساعته یکطرفه شدن جاده چالوس؛ ترافیک سنگین است رونمایی از رقیب مدرن و پرادعای آیفون ۱۷ پرو مکس / شیائومی ۱۷ پرو مکس به بازار آمد؟   خواهر‌خواندگی بندرعباس و مومباسا در کنیا وضعیت دما و بارش کشور تا اوایل آبان‌ماه پیش‌بینی وقوع شفق‌های قطبی در مریخ ممکن شد؟ یک متهم به دلیل ۱۴۰ مورد سقط جنین غیرقانونی به اعدام محکوم شد کشف و امحای ۳.۵ تن ماری جوانا در ایذه/ شهادت مامور پلیس در درگیری با سوداگران مرگ افزایش تعرفه پرستاران کلید خورد /پیشنهاد معافیت مالیات پلکانی پرستاران در بودجه ۱۴۰۵ عامل ضرب و شتم وحشیانه بانوان در باقرشهر دستگیر و راهی زندان شد + فیلم هوش مصنوعی، رایانه شما را از طریق تصاویر آنلاین هک می‌کند وضعیت استخدامی معلمان غیررسمی به زودی مشخص می‌شود + جزئیات سرعت طوفان سیستان برای دومین روز متوالی از ۱۰۰ کیلومتر گذشت

سازمان هواشناسی هشدار داد/ کاهش موقتی دما در برخی استان‌های شمالی کشور

مدیر کل پیش بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی گفت: طی فردا و پس فردا (۱۱ و ۱۲ خرداد) کاهش موقتی دما در استان‌های ساحلی خزر و اردبیل رخ می‌دهد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۷ - ۱۰ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 May 30
کد خبر: ۴۴۱۲۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ صادق ضیائیان  اظهار کرد: امروز (۱۰ خرداد) در سواحل شمالی کشور، ارتفاعات البرز مرکزی و دامنه‌های زاگرس مرکزی در استان‌های همدان، مرکزی، قم و غرب اصفهان افزایش ابر، بارش پراکنده گاهی رعد و برق و وزش باد پیش بینی می‌شود.

 

وی ادامه داد: فردا (۱۱ خرداد) در ارتفاعات البرز شرقی واقع در استان‌های سمنان، گلستان و خراسان شمالی در ساعات بعد از ظهر رشد ابر و رگبار پراکنده باران گاهی همراه با رعد و برق رخ می‌دهد همچنین طی دو روزآینده در بعضی ساعات در شرق کشور به ویژه منطقه زابل وزش باد شدید خواهیم داشت که در استان خوزستان و جزایر شمالی خلیج فارس سبب وقوع گرد و خاک می‌شود.

 

مدیر کل پیش بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی با اشاره به این که بعد از روز دوشنبه (۱۲ خرداد) در برخی مناطق مرکز، جنوب و جنوب شرق کشور افزایش ابر، رگبار پراکنده و گاهی رعد و برق و وزش باد پیش‌بینی می‌شود،گفت: طی بعد از ظهر فردا و طی روز دوشنبه کاهش موقتی دما در استان‌های ساحلی خزر و اردبیل خواهیم داشت و روز سه شنبه (۱۳ خرداد) نیز در دامنه‌های زاگرس مرکزی واقع در استان‌های کرمانشاه، همدان و مرکزی و دامنه‌های جنوبی البرز واقع در استان‌های زنجان، قزوین و البرز بارش پراکنده رخ می‌دهد و روز چهارشنبه در بیشتر مناطق کشور آسمانی صاف خواهیم داشت.

 

ضیائیان در پایان درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده اظهار کرد: آسمان تهران فردا (۱۱ خرداد) صاف تا قسمتی ابری همراه با وزش باد باحداقل دمای ۲۴ و حداکثر دمای ۳۶ درجه سانتیگراد و روز دوشنبه (۱۲ خرداد) نیز صاف تا کمی ابری همراه با وزش باد با حداقل دمای ۲۳ و حداکثر دمای ۳۶ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود./ ایسنا

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار