کشف قلک‌های ۱۸۰۰ساله مملو از سکه پنجمین پرواز بارورسازی ابر‌ها در حوضه آبریز دریاچه ارومیه انجام شد مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها فردا سه‌شنبه ۱۸ آذر ماه ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ اطلاعیه مهم درباره فعالیت مدارس مازندران فردا سه‌شنبه ۱۸ آذر ۱۴۰۴ جولان آنفلوآنزا در کشور؛ شیوع بیش از سه‌برابری نسبت به حد هشدار! مدارس و دانشگاه‌های چهارمحال و بختیاری تا پایان هفته تعطیل شد  کلاهبرداری کلان با وعده پرداخت وام فوری دومین آزمون استخدامی ویژه معلولان پیش از عید برگزار می‌شود هشدار سیل در ۳۲ استان؛ بارش‌های گسترده در آسمان غرب ایران  بارش‌های سیل‌آسا در سراسر کشور / هشدار بارش برف، باران و طوفان وضعیت تعطیلی تهران در روز دوشنبه ۱۷ آذر ۱۴۰۴ اعلام شد + جزئیات  مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها فردا دوشنبه ۱۷ آذر ماه ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ سامانه بارشی قدرتمند وارد غرب کشور می‌شود هوای تهران قرمز شد؛ بارش‌ها از فردا آغاز می‌شود کندوان از امروز تا چهارشنبه بسته شد/ هراز و سوادکوه، مسیر‌های جایگزین بارش‌ها از فردا آغاز می‌شوند / برف و باران در گستره وسیعی از کشور

کاهش درآمد شهرداری ها در پی شیوع کرونا

رئیس شورای استان تهران با اشاره به کاهش درآمدهای شهرداری‌ها در پی شیوع کرونا گفت: در همین راستا جلسه‌ای با استانداری برگزار خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۳۱ - ۱۲ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 June 01
کد خبر: ۴۴۳۸۸

به گزارش راهبرد معاصر، در جلسه امروز عصر شورای استان تهران گزارش اقدامات و فعالیت‌های صورت گرفته جهت پیشگیری، کنترل و مقابله با شیوع کرونا در سطح شهرستان‌های استان تهران مورد بررسی قرار گرفت.

 

الهام فخاری - رئیس شورای استان تهران - با اشاره به این گزارش ۷۰ صفحه‌ای گفت: این گزارش به عنوان گزارش کرونایی اقدامات شهرستان‌های استان تهران به وزارت کشور و شورای عالی استان‌ها ارسال شده است چرا که شهرستان‌های استان تهران با همه دشواری‌ها و مشکلاتی که داشتند توانستند اقدامات خوبی انجام دهند و سربلند از میدان مبارزه با ویروس کرونا بیرون بیایند.

 

وی با بیان اینکه در این ایام چالش نه به تحریم و نه به کرونا توسط شورای استان رقم خورد که مورد توجه زیادی قرار گرفت، گفت: در حالی مدیریت شهری شهرستان‌ها موفق عمل کردند که کمک‌های کرونایی دریافت نکردند.

 

در ادامه جلال بنار - نماینده فیروزکوه - اظهارکرد: در پی شیوع کرونا درآمدهای شهرداری‌ها به شدت کاهش یافته است و در ماه‌های آینده بسیاری از شهرداری‌ها حتی توان پرداخت حقوق و دستمزد کارکنانشان را ندارند بنابراین پیشنهاد می‌شود شورای استان این موضوع را به‌صورت ویژه در دستور کار خود قرار دهد.

 

فخاری نیز که ریاست جلسه را بر عهده داشت در پاسخ به این سخنان گفت: شهرداری‌ها با اینکه فعالیت‌های زیادی انجام دادند اما سهمی از بودجه ملی نداشتند و باید قبول کنیم که درآمدهای شهرداری‌ها در این مدت کاهش یافته است. یکی از راه‌های درآمد پایدار گردشگری در نوروز بود که در این مدت به‌طور کلی تعطیل شد. در این شرایط لازم است با استاندار و معاونت مربوطه در وزارت کشور جلسه‌ای بگذاریم و این موضوع را با جدیت دنبال کنیم.

 

حسن خلیل آبادی - عضو شورای اسلامی شهر تهران - نیز گفت: از صندوق ذخیره ملی برای پوشش هزینه‌های کرونا پول برداشت شد اما پولی بابت خدمات به هیچ شهرستان و شهرداری نداده‌اند این در حالیست که کرونا در بودجه‌های سالانه شهرداری‌ها نیز پیش بینی نشده بود و چون جان مردم و سلامتی آنان در میان بود ما سختگیری نکردیم اما لازم است چاره‌ای اندیشیده شود.

 

رضازاده - نماینده بهارستان - نیز با بیان اینکه به همه دستگاه‌ها در امر کرونا توجه شد اما تلاش شهرداری‌ها مغفول ماند، اظهارکرد: در حالی شهرداری‌ها بیشترین کار عملیاتی و بیشترین هزینه را برای کرونا کردند اما مورد بی توجهی قرار گرفتند و حتی از آنها تشکر نشد.

 

منبع: ایسنا

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار