بیانیه وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران: اظهارات ترامپ، نشانه دیگری از رویکرد مزوّرانه سیاستگزاران آمریکا نسبت به ملت‌های منطقه است ترامپ: در حال تلاش برای دستیابی به توافقی با ایران هستیم تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران «ویتکاف» و «روبیو» عازم استانبول می‌شوند بقایی: تناقض‌ها در مواضع، نشانه جدّیت و حسن نیّت آمریکایی‌ها در روند مذاکرات نیست هشدار انصارالله به ۲ شرکت هواپیمایی برای پرواز به فرودگاه بن گوریون کاخ سفید: ترامپ توافق همکاری اقتصادی با قطر به ارزش بیش از یک تریلیون دلار را امضا کرد کاخ سفید: ترامپ توافق همکاری اقتصادی با قطر به ارزش بیش از یک تریلیون دلار را امضا کرد ترامپ: الجولانی اسرائیل را به رسمیت خواهد شناخت اسلامی: برچیده شدن غنی سازی را نمی‌پذیریم/ دنبال نظامی سازی هسته‌ای نیستیم سخنگوی وزارت خارجه: نشست مدیران سیاسی ایران و سه کشور اروپایی جمعه برگزار خواهد شد دیدار امیر قطر با ترامپ با محوریت همکاری برای صلح در منطقه حمایت رئیس جمهور عراق از مذاکرات جاری بین آمریکا و ایران پاکستان: به آتش‌بس با هند پایبند می‌مانیم واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد

مرکل:داعش هنوز نابود نشده است

مرکل در سخنان خود گفت: داعش خوشبختانه از منطقه تحت کنترلش خارج شده اما متأسفانه این به معنای نابودی داعش نیست. این گروه در حال تبدیل شدن به یک نیروی نامتراکم است که مسلماً یک تهدید محسوب می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۱ - ۲۰ بهمن ۱۳۹۷ - 2019 February 09
کد خبر: ۴۴۵۲

به گزارش راهبرد معاصر ، آنگلا مرکل اظهار کرد، داعش شکست نخورده و پس از آنکه سرزمین‌های تحت کنترل خود در سوریه را از دست داده، در حال تبدیل شدن به یک نیروی نامتراکم است.

 آنگلا مرکل، صدراعظم آلمان این اظهارات را در مراسم افتتاحیه مقر آژانس اطلاعات خارجی این کشور در برلین بیان کرد.

این بیانات اما با گفته‌های رئیس جمهور آمریکا مبنی بر این که گروه داعش شکست خورده و بخش باقی مانده تحت کنترل این گروه در چند روز از اختیار آن خارج می‌شود، در تضاد است.

مرکل در سخنان خود گفت: داعش خوشبختانه از منطقه تحت کنترلش خارج شده اما متأسفانه این به معنای نابودی داعش نیست. این گروه در حال تبدیل شدن به یک نیروی نامتراکم است که مسلماً یک تهدید محسوب می‌شود.

صدراعظم آلمان اظهار کرد، نظارت بر وقایع سوریه یکی از اولویت‌های آژانس اطلاعات خارجی آلمان است و این سازمان پیگیری تهدیدهای سایبری و اخبار غلط را که برای مداخله در انتخابات دموکراتیک طراحی می‌شوند نیز در دستور کار دارد.

مرکل همچنین هشدار داد: ما فاصله زیادی با صلح در سوریه داریم.

ارسال نظر