واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد حمله موشکی یمن به فرودگاه بن گوریون ترامپ: تحریم‌های سوریه را لغو خواهم کرد / عربستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد سی‌ان‌ان: تغییر نام خلیج فارس از سوی ترامپ لغو شد ترامپ: مانع از آن شدم که ایران خلیج را خلیج فارس بنامد ترامپ: اگر دولت ایران با توافق مخالفت کند راهی جز اعمال کارزار فشار حداکثری بر ایران نخواهم داشت وزیر خارجه جدید کانادا مشخص شد / «آنیتا آناند» کیست؟ آمریکا تحریم‌های مرتبط با ایران اعمال کرد ترامپ: می‌خواهم به ایران مسیری برای آینده‌ای بهتر ارائه دهم /همکاری ما با عربستان قوی باقی خواهد ماند بقائی: می‌دانیم چه تدابیری در مذاکرات اتخاذ کنیم تا تجربه تلخ گذشته تکرار نشود رویترز: عربستان در حال رایزنی برای خرید اف-۳۵ از آمریکاست آکسیوس: انتظار می‌رود «ترامپ» و «جولانی» فردا دیدار کنند مدیر فرودگاه صنعا: بازسازی باند فرودگاه تکمیل شده و از فردا برای پذیرش پرواز‌ها آماده می‌شود امضای توافقات اقتصادی، دفاعی، انرژی و معدنی میان آمریکا و عربستان زلنسکی: اگر پوتین بیاید، به استانبول می‌روم

حمایت شرکت فرانسوی از داعش

تعدادی از شرکت ها علیه شرکت فرانسوی «تریوس فرانس» به اتهام فروش موادی که گروه تروریستی داعش برای ساخت مهمات از آن استفاده کرده، شکایت کردند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۰ - ۲۹ اسفند ۱۳۹۷ - 2019 March 20
کد خبر: ۷۰۴۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ به نقل از خبرگزاری فرانسه، مقام های قضایی این کشور گفتند که این شکایت مربوط می شود به موضوع فروش ماده «سوربیتول» که می توان از آن برای تولید سوخت موشک های غیر هدایت شونده استفاده کرد.

 

طرف هایی که این شکایت را طرح کردند، گفتند: پس از آزادسازی موصل عراق در سال 2016 یک انبار متعلق به گروه تروریستی “داعش”  کشف شده که در آن ده ها کیسه از ماده سوربیتول نگهداری می شده که بر روی کیسه ها لوگوی شرکت تریوس بوده است.

 

از سوی دیگر شرکت تریوس اعتراف کرده محموله سوربیتول متعلق به این شرکت است اما افزوده که 45 تن از این ماده را به ترکیه صادر کرده؛ اما پس از مدتی این ماده در مناطقی که تحت کنترل گروهک “داعش”  در سوریه بوده پیدا شده است.

 

طرف هایی که این شکایت را به دادگاه فرانسه ارائه کردند، همچنین این شرکت فرانسوی را متهم کردند که طی سال 2017 نیز برای دو مرتبه اقدام به ارسال ماده سوربیتول به سوریه کرده یعنی پس از کشف این مواد نتیجه گرفتند که این شرکت به صورت تعمدی این ماده را برای گروه های تروریستی “داعش ” ارسال کرده است.

 

سال 2017 نیز بیت هس رئیس شرکت سیمان و مصالح ساختمانی لافارژ اولسن اعلام کرده بود: این شرکت از طریق یک واسطه به گروه تروریستی داعش پول داده است.

ارسال نظر