پرداخت عیدی به معلمان در اعیاد پیش‌رو صحت دارد؟ هشدار نسبت به وزش باد شدید و رگبار در تهران/ پیش‌بینی کاهش دما تا ۱۱ درجه مینو محرز: بیماری مرس خطرناک‌تر از کرونا است و میزان مرگ آن بیش از ۶۰ درصد است آغاز فعالیت سامانه بارشی و کاهش دمای هوا در برخی استان‌ها جزئیات فعالیت مراکز معاینه فنی شهر تهران در ۱۴ و ۱۵ خرداد جاده چالوس از ساعت ۱۰ یکطرفه می‌شود ۲۰۰ هکتار از جنگل‌های گلستان طعمه آتش شد بازداشت اعضای باند قاچاق ۲۱ هزار گوشی تلفن همراه در بوشهر اعلام محدودیت‌های ترافیکی محور‌های پرتردد کشور از ۱۳ تا ۱۷ خرداد سخنگوی شهرداری تهران: قطع درختان چیتگر و سرخه‌حصار به دلیل آفت‌زدایی و تنش‌های آبی در سال‌های گذشته است کاهش محسوس دمای تهران از چهارشنبه تشدید بارش در ۵ استان/ احتمال وقوع سیل ابتلای مادر به سرخجه می‌تواند سبب سقط جنین شود شهادت مأمور انتظامی در خوزستان سخنگوی وزارت آموزش و پرورش: سوالات امتحان نهایی قابل لو رفتن نیست/ اگر کسی مدرکی دارد، برای بررسی ارائه کند

اعلام میزان افزایش حق عائله مندی بازنشستگان کشوری

مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری از افزایش ۱۵ درصدی حق عائله مندی بازنشستگان خبر داد و گفت: این افزایش در حقوق خردادماه بازنشستگان پرداخت می شود.
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۷ - ۱۱ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 May 31
کد خبر: ۴۴۲۴۲

به گزارش راهبرد معاصر، اکبر افتخاری در حاشیه مراسم امضای تفاهم نامه ارائه بیمه نامه‌های تخفیف دار و تخصیصی بیمه ملت به بازنشستگان کشوری گفت: صندوق بازنشستگی یکی از اقدامات بسیار مهمی که برای بازنشستگان در سال جاری انجام داده این است که با افزایش سرانه درمان بازنشستگان از ۶۰ به ۱۴۰ هزار تومان توانسته پوشش تعهدات بیمه تکمیلی را به دو برابر افزایش دهد و همچنین در برخی از موارد، پوشش‌های جدید نیز اجرایی شده است.

 

وی افزود: از اول خرداد بیمه نامه جدید تکمیلی اجرایی شد و بازنشستگان از تسهیلات بیمه درمان برخوردار شدند.

 

مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری به تفاهم نامه‌ای که با بیمه ملت برای بازنشستگان به امضا رسید، اشاره و تصریح کرد: با همکاری این شرکت بیمه‌ای که در مجموعه صندوق کشوری است و برخی از بازنشستگان نیز سهامدار هستند، بیمه نامه‌هایی طراحی شده مانند بیمه ثالث، بدنه، آتش سوزی، عمر و حوادث و بیمه نامه کرونا که بازنشستگان کشوری با تخفیف و تخصیص از این بیمه‌ها برخوردار می‌شوند.

 

افتخاری گفت: البته ۲۰ درصد باید پیش پرداخت اولیه داشته باشند و مابقی اقساط را طی ۱۲ ماه پرداخت کنند.

 

وی در خصوص خدمات دندانپزشکی اظهار داشت: بیمه خدمات تکمیلی (خدمات دست دندان) را اضافه کرده‌ایم و در حوزه بیمه ملت نیز قصد داریم در حوزه دندانپزشکی نیز خدماتی را به بازنشستگان ارائه کنیم که در آن به سمت ارزان کردن خدمات پیش می‌رویم.

 

مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری از افزایش ۱۵ درصدی حق عائله مندی خبر داد و گفت: این افزایش در حقوق خردادماه برای بازنشستگان ارائه می‌شود و مابه‌التفاوت فروردین و اردیبهشت نیز واریز می‌شود.

 

افتخاری در پاسخ به این سوال که آیا حقوق بازنشستگان برای زندگی آنان کافی است یا خیر؟ خاطرنشان کرد: باید تلاش کنیم سطح حقوق بازنشستگان را افزایش دهیم چرا که حقوق فعلی، هزینه‌های زندگی آنان را تأمین نمی‌کند و البته تمام ارکان دولت این دغدغه را دارند./ مهر

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار