نویدکیا سرمربی سپاهان شد پیولی رسما از النصر اخراج شد کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود تاج: شنبه درباره تاریخ آغاز لیگ تصمیم گیری می‌شود/ قوانین نقل‌ و انتقالات تغییر می‌کند اولین خرید تراکتور از پرسپولیس آمد قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران غذاهای مفید و مضر برای دندان درد را بشناسید پرسپولیس رسما قید گزینه استقلال را زد؛ زورمان نمی‌رسد و قیمت نجومی است! ساپینتو برای استقلالی شدن یک لژیونر شخصا وارد مذاکره شد پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ۳ جاسوس موساد در ارومیه به دار مجازات آویخته شدند + عکس

بزرگترین طلبکار پرسپولیس چه کسی است؟

سرمربی پرسپولیس تاکنون مبلغی بابت قرارداد فصل جاری خود از پرسپولیس دریافت نکرده است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۷ - ۲۰ بهمن ۱۳۹۷ - 2019 February 09
کد خبر: ۴۴۶۱

به گزارش راهبرد معاصر ، باشگاه پرسپولیس در حالی تغییرات مدیرتی را در فصل جاری رقابت های لیگ برتر داشته است که مشکلات مالی این باشگاه همچنان پا برجاست.

بازیکنان این تیم مدعی هستند هنوز بخش قابل توجهی از قراردادهای فصل جاری خود را دریافت نکرده اند. ایرج عرب سرپرست باشگاه پرسپولیس نیز در تلاش است تا این تیم با کمترین مشکل رقابت های لیگ قهرمانان آسیا را آغاز کند تا مبادا در نبود هیات مدیره، سرخپوشان تمرینات را تحریم کنند.

نکته جالب توجه بدهی بالای باشگاه پرسپولیس به سرمربی این تیم است. از قرار معلوم برانکو ایوانکوویچ هنوز هیچ پولی بابت قرارداد فصل جاری خود دریافت نکرده است تا بزرگترین طلبکار پرسپولیس لقب بگیرد.

کادرفنی پرسپولیس نیز از این نظر وضعیت خوبی ندارند اما برانکو برای اینکه نظم تیمش را حفظ کند اعلام کرده است اول پول بازیکنان و دستیارانش پرداخت شود و سپس قرارداد او را بدهند؛ مبلغی که سرپرست باشگاه در تلاش تا بخشی از آن را تا پایان سال جاری به سرمربی این تیم بدهد تا از بدهکاری باشگاه به برانکو کاسته شود.

ارسال نظر
آخرین اخبار