اژه‌ای: طرفدار پروپاقرص برگزاری دادگاه‌های علنی هستم ترافیک سنگین در محور چالوس و آزادراه قزوین–کرج کندوان و آزادراه تهران شمال یک‌طرفه شد هشدار مهم درباره تزریق فیلر پوست؛ این عوارض می‌تواند به نابینایی و سکته مغزی منجر شود هشدار مهم درباره شیوع آنفلوآنزا؛ این دارو عفونت ریه را شدیدتر می‌کند! سید محمد بلورچیان کیست؟ |بیوگرافی سید محمد بلورچیان شیمیدان برجسته ایرانی وزش باد شدید در تهران طی ۴۸ ساعت آینده اخاذی از کاربران اینستاگرام با شکایت جعلی کپی رایت  حمله شبانه به بنای تاریخی تالار تیموری اصفهان دلیل کند شدن اینترنت در ساعات اخیر مشخص شد جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال مسدود شد برادرکشی به طمع ارث و میراث در زرقان/ جزییات بلاگر خشن در جهرم بازداشت شد/ ماجرا چیست؟ جمع آوری یک داروی بیماری های زنان از بازار / جزییات  تغییرات جدید کنکور ۱۴۰۵ و ۱۴۰۷ ابلاغ شد / نحوه تاثیر معدل در کنکور + جزییات هشدار وزارت بهداشت نسبت به تبلیغات گسترده و فریبنده آمپول‌های لاغری

علت دستگیری مادر کودک آزار مشهدی

علت دستگیری مادر کودک آزار مشهدی به دنبال پیام‌های زیاد مردمی، رسیدگی به پرونده مهلا مادر کودک آزار مشهدی در دستور کار پلیس فتا خراسان رضوی قرار گرفت و مجرم دستگیر و روانه زندان شد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۵۴ - ۱۷ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 June 06
کد خبر: ۴۴۷۴۸

به گزارش راهبرد معاصر، رئیس پلیس فتای استان خراسان‌رضوی گفت: با دستور قضائی و با ادعای پدر کودک مبنی بر اینکه آزار «بنیامین» در زمانی که وی در منزل نبوده صورت می‌گرفته، حکم بازداشت «مهلا» مادر کودک آزار صادر شد.

 

جواد جهانشیری با اشاره به پخش کلیپ مادر کودک‌آزار در فضای مجازی، اظهار کرد: با توجه به حجم زیاد پیام‌های مردمی رسیدگی به این پرونده در دستور کار همکاران بنده در پلیس فتا خراسان‌رضوی قرار گرفت.

 

رئیس پلیس فتای استان خراسان‌رضوی با بیان اینکه پس از بررسی موضوع و شناسایی متهم و با هماهنگی مراجع قضائی، این مادر کودک آزار به پلیس فتا منتقل شد، افزود: در تحقیقات انجام شده، این مادر خانمی جوان بود که در خصوص انگیزه ارتکاب جرم مدعی شد که تحت تأثیر و فشار روانی از سوی فردی که با وی در فضای سایبری آشنا شده، قرار گرفته و این فرد غریبه از وی خواسته است تا با ارسال تصاویری از فرزند خردسالش او را در جمع‌آوری دنبال کننده در فضای مجازی همراهی کند تا از این طریق بتوانند آمار بازدیدکنندگان و دنبال شوندگان در شبکه اجتماعی اینستاگرام را افزایش بدهند.

 

جهانشیری با تاکید بر اینکه تحقیقات نهایی کارشناسان و ادله دیجیتالی مکشوفه از وی، دلالت بر صحت گفته‌های متهم دستگیر شده بود، تصریح کرد: با دستور قضائی و با ادعای پدر کودک مبنی بر اینکه آزار «بنیامین» در زمانی که وی در منزل نبوده صورتمی گرفته، حکم بازداشت «مهلا» مادر کودک آزار، برای بررسی سلامت روانی و پزشکی وی صادر و وی روانه زندان شد.

 

حال بنیامین کودک سه ساله خوب است

 

وی با اشاره به اینکه حال بنیامین کودک سه ساله خوب است، گفت: در راستای تعاملات برون سازمانی، نتایج بررسی‌ها و یافته‌های فنی و انتظامی پلیس فتا به‌منظور اقدامات لازم و قانونی، در اختیار دیگر سازمان‌های ذی‌ربط همانند سازمان بهزیستی قرار گرفت و با هماهنگی‌های لازم در حال حاضر نیز کودک به پدر خود تحویل داده شده است.

 

جهانشیری با تأکید بر نظارت مستمر والدین بر فعالیت‌های مجازی و وب‌گردی فرزندان خود، ابراز کرد: هویت‌ها در فضای مجازی پنهان است، اما در صورت هرگونه تخلف پلیس فتا به سرعت عاملان را شناسایی و به مراجع قضائی معرفی خواهد کرد.

 

وی با بیان اینکه با مراقب رفتار‌های خود در فضای مجازی باشیم، گفت: فضای مجازی فقط مربوط به جغرافیای ایران نیست و هر اتفاقی در دنیا منعکس می‌شود، لذا همه ما باید مراقب رفتار‌های خود باشیم، چراکه اینگونه اقدامات به هویت ایرانی و اسلامی و کشور ما تأمین داده می‌شود./مهر

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار