سردار نائینی: بانک اطلاعاتی سپاه از رژیم صهیونیستی کامل است مهاجرانی: ناترازی برق به‌طور کامل جبران نشده است عارف: بازسازی منازل آسیب‌دیده در جنگ باید سرعت بیشتری بگیرد سردار شکارچی: ما شکست را بر دشمن تحمیل کردیم لاریجانی: برخی فکر می‌کنند جنگ خاتمه یافته و اقداماتی برای به هم زدن یکدستگی میان مردم انجام می‌دهند/ مسئله هم‌بستگی ملی به هیچ عنوان حاشیه‌ای نیست برنامه ویژه فراجا برای مقابله با تروریست‌ها شهادت یک حافظ امنیت در عملیات مقابله با تروریست‌ها/ هشدار فرمانده قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه به تروریست‌ها وزیر دفاع: جنگ ۱۲ روزه شکست‌پذیری رژیم پلید اسرائیل را اثبات کرد پزشکیان: نمی‌توانیم تصمیمی بگیریم که بعداً اگر مشکلی پیش آمد بگوییم چاره‌ای نداشتیم؛ باید به فکر عوارض هرتصمیمی باشیم دیدار لاریجانی با خانواده شهید سردار مهدی ربانی واکنش علی مطهری به انتشار مصاحبه اش درباره ساخت بمب اتم توسط ترامپ وزیر کشور: نزدیک به ۱ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر از اتباع غیر مجاز به کشور خود بازگشته‌اند/ برنامه‌ها برای بازگرداندن ۲ میلیون نفر باقی‌مانده هم ادامه خواهد یافت سرلشکر حاتمی: نیروهای مسلح با آمادگی کامل در برابر تهدیدات دشمن ایستاده‌اند پزشکیان: از پشتیبانی و حسن‌نظر مقام معظم رهبری تشکر می‌کنم بازتاب بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه های خارجی

تمجید اردشیر زاهدی از عملکرد چهل ساله انقلاب/تصور براندازی نظام ایران خوش خیالی است+فیلم

آخرین سفیر رژیم شاهنشاهی ایران در مصاحبه‌ای به مناسبت چهل سالگی انقلاب اسلامی، عملکرد جمهوری اسلامی ایران را قابل تمجید توصیف کرد و گفت تصور گروه‌های برانداز برای تغییر نظام در ایران «خوش‌خیالی» است.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۰ - ۲۱ بهمن ۱۳۹۷ - 2019 February 10
کد خبر: ۴۴۷۹

به گزارش راهبرد معاصر ، «اردشیر زاهدی» آخرین سفیر رژیم پهلوی در ایالات متحده در مصاحبه‌ای به مناسبت چهل سالگی انقلاب اسلامی به دستاوردهای جمهوری اسلامی اذعان کرد و گفت گروه‌های برانداز فعال در خارج از کشور «خائن» و «فاسد» هستند و از دولت‌های خارجی پول می‌گیرند.

وی که با شبکه تلویزیونی «راشاتودی» صحبت می‌کرد، در مورد وضعیت کنونی ایران و پیشرفت‌های به دست‌آمده در چهار دهه گذشته، گفت: «ایران امروز با آنچه ۴۰ سال پیش بود، متفاوت است. ایران امروز حدود ۸۳ میلیون نفر جمعیت دارد. امروز ۶۰% مردم ایران تحصیل‌کرده هستند و می‌توانند بخوانند و بنویسند و دوره نخست یا دوم مدرسه را گذرانده‌اند. ۴۰ میلیون نفر از جمعیت، در داخل ایران، در موضوعات مختلف تحصیل کرده‌اند و رهبران آینده هستند.»

 

 

وی افزود: «۳۰ میلیون نفر از این ۸۳ میلیون نفری که دارم در موردشان با شما صحبت می‌کنم، کسانی‌اند که دارند کار می‌کنند، دکتر هستند، فارغ‌التحصیل هستند، رئیس بیمارستان، وزیر، رئیس دانشگاه یا هر چیز دیگری هستند. دو سوم از این ۳۰ میلیون نفر، زن هستند، زنان تحصیل‌کرده. من به این مسئله افتخار می‌کنم، چون این کشور من است و این چیزی است که در این ۴۰ سال گذشته رخ داده است.»

وزیر خارجه ایران بین سال‌های ۱۳۴۵ تا ۱۳۵۰ که رابطه بسیار نزدیکی هم با محمدرضا پهلوی داشته، در پاسخ به سوالی در مورد دشواری‌های اقتصادی پیش روی ایران، گفت: «آن‌ها در اداره چنین کشور بزرگی با دشواری‌هایی در زمینه اقتصادی و موارد دیگر مواجه هستند. بله من برای آن‌ها مبارزه می‌کنم و برایم مهم نیست که چه کسی حکومت می‌کند… بله، من به آن‌ها احترام می‌گذارم… چراکه آن‌ها طبق یک منطق عمل می‌کنند. و خوب، وقتی این را می‌شنوم آن‌ها را تمجید می‌کنم.»

در ادامه مصاحبه از زاهدی تلاش‌های آمریکا و گروه‌های برانداز علیه جمهوری اسلامی ایران را بی‌فایده توصیف کرد و گفت بسیاری از گروه‌های برانداز از کشورهای خارجی پول می‌گیرند و علیه مردم خودشان کار می‌کنند.

وی گفت: «ایالات متحده به دنبال رژیم است و او (رضا پهلوی) یکی از گزینه‌هاست. این خوش‌خیالی است… او البته مانند پسر من است. اما بخواهم کلی در مورد اپوزیسیون بگویم، آن‌ها پولشان را از چه کسی می‌گیرند؟ چه کسی قرار است از آن‌ها پشتیبانی کند؟ چقدر نیروی نظامی با خود دارند؟ به همین راحتی که نمی‌شود به ایران رفت. ایران امروز ارتش دارد، پلیس دارد، تمام چیزهایی که ما هم داشتیم. چطور می‌خواهند بروند؟ قرار است جت ویژه‌ای آن‌ها را ببرد و…»

زاهدی در پایان گفت: «این‌ها خوش‌خیالی است. من به آن‌ها توجهی نمی‌کنم، چون می‌توانم بگویم خیلی از آن‌ها فاسد هستند و از خارجی‌ها پول می‌گیرند، علیه مردم خود. من او را خائن می‌خوانم.»

ارسال نظر