طرح جایگزین انتقال پایتخت کلید خورد هشدار قرمز؛ ۱۱ شهر در محاصره آلودگی پلمب یک تالار پذیرایی به علت مسمومیت غذایی بیش از ۷۰ نفر/ ماجرا چیست؟ ازدواج با اتباع غیرایرانی قانونی می‌شود اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محورهای چالوس و هراز بحران دسترسی به انسولین / رنج مداوم بیماران دیابتی خدائیان: مردم باید از اطلاعات دستگاه‌ها مطلع شوند وضعیت ترافیک و شرایط جوی محورهای کشور پنجشنبه ۸ آبان ۱۴۰۴ ‌آزادی موقت متهم پرونده موبایل موسوی با وثیقه سنگین هشدار هلال‌احمر درباره سیلاب در شمال کشور/ امدادگران به حالت آماده‌باش درآمدند جزئیات پرداخت ۴۳ همت از مطالبات بیمارستان‌های دولتی سال ۱۴۰۵ چند روز تعطیل رسمی دارد؟ وکیل: حکم اعدام «شریفه محمدی»، فعال کارگری، با تصمیم رئیس قوه قضائیه به سی سال حبس تبدیل شد توقیف محموله قاچاق دام آلوده در مازندران تصویب روز ملی هوا فضا و روز جزایر سه گانه خلیج فارس در تقویم رسمی کشور جزئیات تیراندازی پلیس در منطقه سوهانک تهران / دستگیری و زخمی شدن چند نفر / اعتراض دانشجویان به جولان اراذل و اوباش در محدوده دانشگاه آزاد

نخستین تصاویر از دادگاه اکبر طبری/ علی اکبر طبری که بود؟

اولین جلسه دادگاه اکبر طبری معاون اجرایی سابق حوزه ریاست قوه قضاییه و برای رسیدگی به اتهامات وی و دیگر متهمان این پرونده، صبح امروز در شعبه ۵ دادگاه کیفری یک استان تهران برگزار شد
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۵ - ۱۸ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 June 07
کد خبر: ۴۴۸۴۰

به گزارش راهبرد معاصر، دادگاه اکبر طبری صبح امروز هجدهم خرداد برگزار شد. ریاست اولین جلسه دادگاه طبری را قاضی بابایی برعهده داشت. اولین جلسه دادگاه اکبر طبری در شعبه ۵ دادگاه کیفری تهران برگزار شد.

 

در این جلسه از دادگاه کیفرخواست اکبر طبری و دیگر متهمان پرونده قرائت شد تا به اتهامات آن‌ها رسیدگی شود.

 

علی اکبر طبری که بود؟

معاون پیشین امور اجرایی و فنی مهندسی حوزه ریاست سابق قوه قضائیه، «علی اکبر طبری پور» بود. اکبر طبری در قوه قضاییه در بخش‌های مختلف مالی و رفاهی پست‌های فراوانی داشته است. او به مدت بیست سال عهده‌دار مناصب مختلف بوده است.

 

در زمانی که آیت‌الله شاهرودی ریاست قوه قضاییه را داشت، اکبر طبری که امروز اولین جلسه دادگاهش برگزار شد، مدیر امور مالی و مدیر امور خدماتی و رفاهی بود. در زمان صادق آملی لاریجانی سمت مدیر کل امور اجرایی را گرفت و بعد از آن طبری معاون اجرایی حوزه ریاست شد.

 

به محض آن‌که ابراهیم رئیسی به ریاست قوه قضائیه رسید، یعنی بعد از گذشت یک هفته اکبر طبری را برکنار کرد و یوسف باقری را جایگزین او کرد.

 

یک سال پیش در بیست و پنجم تیر، سخنگوی قوه قضاییه خبر بازداشت فردی را تایید کرد که پیش از این معاون حوزه ریاست قوه قضاییه بوده است.

 

این فرد کسی نبود جز اکبر طبری که دادگاهش صبح امروز برگزار شد. اتهام او اعمال نفوذ در پرونده‌های قضایی و ارتباط نادرست و خلاف با افراد پرونده‌ها است.

 

تحقیقات پرونده طبری

سخنگوی قوه قضاییه در ماه بهمن اعلام کرده بود: «تحقیقات پرونده تمام است و آنچه که از دادسرا گزارش شده این است که حتما قبل از پایان سال، دادسرا تصمیم نهایی را می‌گیرد و قرار جلب به دادرسی صادر و کیفرخواست به دادگاه ارسال می‌شود و در صورتی که در روز‌های اسفند ماه منتهی به صدور کیفرخواست شود، قبل از پایان سال جلسات محاکمه آغاز می‌شود.»

 

نخستین تصاویر از دادگاه اکبر طبری/ علی اکبر طبری که بود؟

نخستین تصاویر از دادگاه اکبر طبری/ علی اکبر طبری که بود؟

نخستین تصاویر از دادگاه اکبر طبری/ علی اکبر طبری که بود؟

نخستین تصاویر از دادگاه اکبر طبری/ علی اکبر طبری که بود؟

نخستین تصاویر از دادگاه اکبر طبری/ علی اکبر طبری که بود؟

نخستین تصاویر از دادگاه اکبر طبری/ علی اکبر طبری که بود؟

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار