شبکه آمریکایی: انصارالله برای اولین‌بار جنگنده آمریکایی را هدف قرار داد لاریجانی: شهید حسن نصرالله جانش را در راه نجات بشریت از ظلم و سیاهی داد نتانیاهو: همچنان ۶۳ اسیر در اختیار حماس هستند وزارت خارجه روسیه سفر لاوروف به ایران را تأیید کرد دعوت مقاومت فلسطین برای حضور گسترده در مراسم تشییع پیکر سیدحسن نصرالله کشته شدن ۱۰ نیروی ترکیه‌ای در شمال عراق زینب نصرالله: درد فراق پدرم بسیار سنگین است ۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم 

عدم حمایت جورج بوش از ترامپ در انتخابات

پایگاه خبری آمریکایی گزارش داد، «جورج دابلیو بوش» از انتخاب دوباره «دونالد ترامپ» در انتخابات ریاست‌جمهوری پیش‌روی این کشور حمایت نخواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۲ - ۱۸ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 June 07
کد خبر: ۴۴۸۷۷

به گزارش راهبرد معاصر، افرادی که با طرز فکر «جورج بوش» رئیس جمهور پیشین آمریکا آشنا هستند به روزنامه آمریکایی نیویورک تایمز گفتند چهل و سومین رئیس‌جمهور آمریکا از همتای جمهوری‌خواه در قدرتِ خود حمایت نخواهد کرد. «فردی فورد» سخنگوی بوش گفت وی قصد دارد تنها درباره موضوعات سیاسی در میان عموم صحبت کند.

 

به گزارش نشریه آمریکایی «واشنگتن اگزمینر»، چهار روز قبل، بوش درباره مرگ «جورج فلوید»، شهروند سیاه‌پوست آمریکایی که به دست پلیس این کشور به قتل رسید، ابراز ناراحتی کرد و گفت: زمانش رسیده تا ناکامی‌های غم‌انگیز خود را بررسی کنیم.

 

بنابر این گزارش، رابطه ترامپ با خانواده بوش خوب نیست و در انتخابات سال ۲۰۱۶ بوش و همسرش به ترامپ رای ندادند. بوش و پدرش همچنین در آن سال بعد از آن که دونالد ترامپ، نامزد حزب جمهوری‌خواه در انتخابات شد از وی حمایت نکردند و ترجیح دادند در کنوانسیون ملی حزب جمهوری‌خواه شرکت نکنند. بوش پدر در سال ۲۰۱۸ از دنیا رفت.

 

«جب بوش»، برادر کوچکتر جورج بوش، در سال ۲۰۱۶ به عنوان یکی از نامزد‌های جمهوری‌خواه وارد عرصه رقابت‌های انتخاباتی شد، اما کارزار انتخاباتی وی در پی توهین‌های مکرر ترامپ به سرعت تعطیل شد. گفته می‌شود هنوز مشخص نیست او قصد دارد در انتخابات پیش‌رو به چه کسی رای بدهد.

 

جورج دابلیو بوش در مراسم تحلیف ترامپ شرکت کرد؛ بعد از آن بود که ترامپ سخنرانی وی را «مزخرفات عجیب» توصیف کرد. ماه گذشته هم بوش ویدئویی از خود منتشر و در آن مردم را به اتحاد در مقابل کرونا تشویق کرد، ترامپ باز هم به وی تاخت و در توئئیتی با اشاره به تلاش‌ها برای استیضاحش نوشت: زمانی که باید درباره بزرگترین فریب تاریخ آمریکا حرف می‌زد، اثری از وی نبود.

 

بنابر این گزارش، تمایل ترامپ به حمله به جمهوری‌خواهانی که با وی هم رای نیستند، تاکنون به قیمت از دست دادن حمایت چهره‌های برجسته این حزب از وی تمام شده است. «میت رامنی»، نامزد جمهوری‌خواهان در انتخابات سال ۲۰۱۲ که نتیجه را به «باراک اوباما» واگذار کرد و سناتور کنونی ایالت یوتا هم از ترامپ حمایت نخواهد کرد و ممکن است نام همسرش را در برگه رای بنویسد./فارس

ارسال نظر