وزارت امور خارجه: مردم ایران تهدید را به انسجام تبدیل کردند گروسی: از محل نگهداری اورانیوم غنی‌شده ایران اطلاعی ندارم نامه آمریکا به شورای امنیت در پی حملات تجاوزکارانه به ایران ترامپ: احتمالا هفته آینده در غزه آتش‌بس شود نامه ایران به سازمان ملل و شورای امنیت در پی گزافه‌گویی ترامپ و اسرائیلی‌ها سنای آمریکا قطعنامه ضد ترامپ را رد کرد پاسخ عراقچی به تهدید‌های وقیحانه ترامپ علیه رهبر انقلاب گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است

هشدار شدیدالحن حماس به رژیم صهیونیستی

همزمان با سالروز اشغال قدس، حماس با صدور بیانیه‌ای نسبت به ا اجرای توطئه الحاق کرانه باختری هشدار داد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۵۳ - ۱۸ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 June 07
کد خبر: ۴۴۹۱۳

به گزارش راهبرد معاصر، حماس همزمان با فرارسیدن سالروز اشغال قدس (هفتم ژوئن) با صدور بیانیه‌ای اجرای توطئه «الحاق» کرانه باختری را مساوی با آغاز «انتفاضه» جدیدی دانست.


امروز (یکشنبه/ هفتم ژوئن) برابر با سالروز اشغال قدس و کرانه باختری به دست رژیم صهیونیستی در سال ۱۹۶۷ است و حماس به همین مناسبت، با صدور بیانیه‌ای به رژیم صهیونیستی هشدار داد.


بر اساس گزارش وبگاه «العهد»، حماس در بیانیه خود هشت مورد زیر را آورده است:


اول: به ملت فلسطین و در مقدمه آن نگهبانان مرد و زن در قدس و مسجدالاقصی که نوک پیکان در دفاع از مسجدالاقصی و قدس در برابر توطئه‌های یهودی‌سازی هستند، درود می‌فرستیم.


دوم: به مردان مرد از علما، شیوخ، روحانیون مسیحی و نگهبانان که علیرغم بازداشت، تبعید، تعقیب و قتل، در برابر جنایات صهیونیستی ایستاده‌اند، درود می‌فرستیم.


سوم: قدس «عربی- فلسطینی و اسلامی» بوده و خواهد بود؛ تمام قوای زمین نیز نمی‌توانند این هویت را تغییر دهند. قدس پایتخت ابدی کشور فلسطین است و اشغالگر و توطئه‌هایش علیه قدس و فلسطین رو به زوال است.


چهارم: اجرای توطئه الحاق (اشغال) صهیونیستی در کرانه باختری و اغوار (دره اردن) و آسیب به مسجدالاقصی، منجر به انتفاضه شدید در مقابل اشغالگر خواهد شد.


پنجم: از «محمود عباس» رئیس تشکیلات خودگردان می‌خواهیم توافق فاجعه‌بار اسلو را کاملا منحل و تعهدات سیاسی و اقتصادی و امنیتی خود به این رژیم را تمام کند و هر چه سریعتر به سمت توافق بر یک راهبردی ملی فراگیر بر اساس پروژه مقاومت در تمام انواع آن پیش بیاید تا با طرح الحاق و معامله قرن مقابله شود.


ششم: از اتحادیه عرب، سازمان همکاری اسلامی و پارلمان‌های عربی می‌خواهیم در راستای بیداری امت تلاش کنند.


هفتم: از ملت‌های عربی و اسلامی می‌خواهیم قطب‌نمای خود را به سمت آزادسازی قدس و فلسطین تنظیم کنند و بیداری در برابر توطئه‌های عادی‌سازی روابط از طرق مختلف را تقویت کنند.


هشتم: از دادگاه کیفری درخواست داریم بررسی اولیه انجام شده را پایان دهند تا مقدمه‌ای برای آغاز تحقیقات درباره جنایات جنگی و ضد انسانی رژیم صهیونیستی علیه ملت بی دفاع فلسطین باشد. / فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار