سهام عدالت جاماندگان تعیین تکلیف می‌شود؟ جزئیات طرح جدید معوقات اردیبهشت بازنشستگان چه زمانی واریز می‌شود؟ جزئیات جدید قیمت هر شانه تخم مرغ چقدر شد؟ حقوق ریالی، داروی دلاری؛ بازنشستگان زیر بار هزینه‌های درمانی کمر خم کردند قیمت دلار امروز جمعه ۱۰ مهر ۱۴۰۵ روایت تازه از حادثه فلای‌دبی/ ادعای ارتباط کمک‌خلبان با ایران رد شد پانسیون‌نشینی در تهران/ اجاره اتاق یک‌نفره در تهران تا ۲۵ میلیون در ماه؟ خبر خوش برای تهران، سد کرج پر آب شد مداخله 2 میلیارد دلاری؛ بانک مرکزی چگونه ترمز دلار را می‌کشد؟ شناسنامه‌دار شدن کارت‌های آزاد سوخت در سراسر کشور تا ۳ ماه آینده قیمت جهانی نفت امروز ۱۴۰۵/۰۷/۱۰ تغییر مهم در تورم شهریور؛ فشار قیمت‌ها از خوراکی به خدمات منتقل شد نسخه مدنی‌زاده برای افزایش درآمد مالیاتی پروازهای ایران و عراق به زودی از سرگرفته می شود هواپیماها در آسمان عربستان سرگردان شدند سوخت‌گیری با کارت بانکی در تهران کلید خورد

مصوبه جدید برای خودروسازان‌/ ممنوعیت پذیرش خودروی بدون پلاک در پارکینگ‌ها

مصوبه جدید برای خودروسازان‌/ ممنوعیت پذیرش خودروی بدون پلاک در پارکینگ‌ها سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی گفت: پارکینگ‌ها ملزم خواهند شد و نظارت هم خواهد شد که از پذیرش هر نوع خودروی بدون پلاک خودداری کنند و در صورت مشاهده خلاف این موضوع، مالکان پارکینگ باید جوابگو باشند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۴ - ۲۰ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 June 09
کد خبر: ۴۵۲۱۷

به گزارش راهبرد معاصر،  سیدیاسر رایگانی ظهر امروز در حاشیه آیین تکریم و معارفه مدیرکل تعزیرات حکومتی استان مرکزی در جمع خبرنگاران با اشاره به هشدار سازمان تعزیرات حکومتی به مالکان پارکینگ در پذیرش خودروهای بدون پلاک اظهار داشت: روز گذشته جلسه‌ای با حضور رئیس سازمان تعزیزات حکومتی کشور، رئیس سازمان حمایت و پلیس راهور تشکیل شد، در این جلسه یک مصوبه و توافق‌نامه با سه محور امضا شد نخست اینکه پارکینگ‌ها ملزم خواهند شد و نظارت هم خواهد شد که از پذیرش هر نوع خودروی بدون پلاک خودداری کنند و این مسئله در گشت‌های مشترک ما نیز لحاظ می‌شود.

 

وی افزود: به مالکان پارکینگ‌ها هشدار می‌دهیم که در صورت مشاهده خلاف این موضوع، مالکان پارکینگ باید جوابگو باشند، از دیگر مصوبات این جلسه اینکه خودروسازان به هیچ عنوان تحت هیچ شرایطی حق خروج خودروی بدون پلاک از انبارهای خود را نخواهند داشت و بازرسی‌هایی که براساس شناسایی‌های اطلاعات‌محور است با محوریت این سه دستگاه انجام می‌شود.

 

سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی تصریح کرد: همچنین استفاده از ظرفیت همه دستگاه‌ها به‌ویژه دستگاه قضایی و دادستان دستگاه قضایی باید بیشتر شود که التهاب موجود در بازار خودرو و دلال‌های کذاب که در این حوزه وجود دارند کاسته شود چراکه فشار آن بیشتر برای مردم و مصرف‌کننده است.

 

رایگانی بیان کرد: هشدار ما همچنان به مالکان پارکنیگ است که از ورود خودروی بدون پلاک جلوگیری کنند و به هیچ عنوان پذیرا نباشند./ تسنیم

 

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار