سپاه: دو نفتکش متخلف در تنگه هرمز هدف قرار گرفتند پلیس: زائران بازگشت از اربعین را به روزهای پایانی موکول نکنند قالیباف: آمریکا تاوان می‌دهد قائم‌پناه: برای همه استان‌ها الگوی مشخص مصرف آب و انرژی تعیین می‌شود بقائی خطاب به گوترش: چرا از نام بردن دو عامل اصلی نسل‌کشی و جنایات جنگی خودداری می‌کنید؟ انهدام یک فروند پهپاد در بندر امام خمینی دومین سوءقصد به ماموران فراجا در ایرانشهر/ یک پلیس شهید شد بروجردی: ممکن است اسرائیل به جنگ با ایران ورود کند نماینده مجلس: فتنه تعطیلی مجلس با هوشیاری ملت خنثی شد تسلیت عراقچی به خانواده‌های قربانیان زلزله ژاپن تکذیب حمله آمریکا به بندر عباس جزئیات حمله موشکی بامداد امروز آمریکا به شهرستان بوشهر جزئیات حمله به یک کشتی باربری در محدوده خزر شهر فریدون‌کنار فرمانده کل ارتش: تا آخرین نفس از خاک پاک ایران و استقلال کشور، دفاع خواهیم کرد سپاه: کشته شدن عامل تروریستی وابسته به گروه‌های تجزیه طلب در بوکان

قالیباف: نمایندگان می‌پرسند که چرا به ویلاهای غیر مجاز در حاشیه رودخانه‌ها انشعاب داده می‌شود؟

قالیباف: نمایندگان می‌پرسند که چرا به ویلاهای غیر مجاز در حاشیه رودخانه‌ها انشعاب داده می‌شود؟ رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: نمایندگان در حوزه انشعابات غیرمجاز به ویلاهای حاشیه رودخانه ها سؤال داشتند که چرا به آنها انشعاب داده می‌شود.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۱ - ۲۱ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 June 10
کد خبر: ۴۵۳۴۰

به گزارش راهبرد معاصر،  محمد باقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی امروز (چهارشنبه 21 خرداد 99)‌ در جریان گزارش وزیر نیرو به مجلس اظهار داشت: برخی از نمایندگان محترم در این زمینه سوالات کتبی داشتند که امیدواریم به آنها توجه داشته باشید.

 

وی افزود: نمایندگان در حوزه گرمسیری، کرمانشاه و در بحث نظارتی بحث داشتند؛ عزیزان در حوزه انشعابات غیرمجاز که به ساختمان‌های مجلل غیر مجاز در نقاط مختلف به عبارتی به ویلاها در حاشیه رودخانه‌ها سؤال داشتند که چرا به آنها انشعاب داده می‌شود.

 

رئیس مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: نمایندگان محترم در حوزه آب ریزه و تقسیم آن سؤال داشتند که در حقیقت باید نگاه ملی محلی داشته باشد و در نمونه آن الان دیدیم که نمایندگان به آن اعتراض داشتند. این بحث در حوزه سیستان و بلوچستان و بخش‌های مختلف وجود دارد.

 

وی تصریح کرد: نمایندگان در خصوص اخذ بهای پلکانی سؤال داشتند که یک بحث مشخص و روشنی بوده و ظاهرا متوقف شده و تأثیر منفی بر روی خود مجموعه وزارتخانه داشته است که خواستند توضیح داده شود و نکته دیگر هم در رابطه با سیاست‌های جزیره‌ای و دوگانه بین وزارت نیرو و وزارت جهاد در نوع الگوی کشت و میزان آب که باعث ضرر و زیان جدی به کشاورزان شده و دو سیاست متفاوت از دو وزارتخانه برای کشاورزان است که از موضوعات جدی است و به صورت عمومی مطرح است.

 

قالیباف خاطرنشان کرد: یک سؤال متعدد نیز نمایندگان داشتند و آن هم کندی پیشرفت پروژه‌ها بود که خیلی از پروژه‌ها حتی بودجه نگهداری هم برای ساخت نداشتند که اینها عموم سوالات کتبی نمایندگان بود و شما (اردکانیان وزیر نیرو) در توضیحات خود آنها مدنظر قرار دهید./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار