هواشناسی استان تهران اطلاعیه داد تعویق یک هفته‌ای امتحانات پایان‌ترم این دانشگاه/ غیبت در امتحانات باعث حذف درس می‌شود؟ گام تازه ایلان ماسک به سوی شبکه اینترنت تمام‌فضایی کاهش نسبی دما از فردا در بسیاری از استان‌ها / هشدار سیلاب در شمال و گردوخاک در شرق کشور ترافیک سنگین در محور‌های شمالی/ این مسیر‌ها تا اطلاع بعدی مسدود است عاشورا و تاسوعا کدام مراکز خدمات‌رسان تهران تعطیل است؟ خبر خوش معاون رئیس قوه قضائیه برای دانش‌آموختگان حقوق جاده چالوس دوطرفه شد آموزش و پرورش: امتحانات نهایی بدون تغییر برگزار می‌شود محدودیت‌های ترافیکی تاسوعا و عاشورا در قم آنفلوآنزای تابستانی از راه رسید/ این استان‎‌ها بالاتر از آستانه هشدار محدودیت‌های ترافیکی ۵ روزه در جاده‌های شمال اعمال می‌شود اختلال همزمان در ایتا، بله و سروش پلاس ۱۴ شهر ایران رکورددار گرما در خرداد ۱۴۰۵ گرمای کشنده در اروپا؛ ۳ کشته در فرانسه و هشدار بی‌سابقه برای انگلیسی‌ها وضعیت آب و هوای تهران تا پایان هفته/ هوا تا چند درجه گرم‌تر می‌شود؟

مردم ایران با حضور میلیونی به آمریکا سیلی زدند

شبکه «المنار» لبنان در گزارشی حضور میلیونی مردم ایران در راهپیمایی 22 بهمن‌ را به «سیلی به آمریکا» توصیف کرد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۴ - ۲۲ بهمن ۱۳۹۷ - 2019 February 11
کد خبر: ۴۵۵۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ وب‌سایت اینترنتی شبکه «المنار» لبنان درباره مشارکت مردم ایران در راهپیمایی بیست و دوم بهمن‌ نوشت، امروز (دوشنبه) در سرتاسر کشور ایران راهپیمایی میلیونی به مناسبت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب برگزار شد و شرکت‌کنندگان شعارهای «مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل» سر دادند.

در ادامه این گزارش که با تیتر «حضور میلیونی و سیلی به آمریکا» بر روی خروجی المنار قرار گرفته، به یکی شدن راهپیمایی‌های مناطق مختلف تهران در میدان آزادی و سخنرانی «حسن روحانی» رئیس‌جمهور اشاره شده و در ادامه آمده است، از دیگر مراسم‌های امروز ریختن گل بر سر مشارکت‌‌کنندگان در راهپیمایی بود.

المنار سپس نوشت، صدها میهمان خارجی از دهها کشور در راهپیمایی‌های انقلاب حضور داشتند و صدها خبرنگار خارجی و داخلی آن را پوشش می‌دادند؛ همانگونه که هزاران خبرنگار و عکاس این حضور را در استان‌های دیگر ایران پوشش می‌دادند؛ این راهپیمایی‌ها علیرغم بارش گسترده برف و باران برگزار شد.

فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار