سرپرست وزارت دفاع: ما خود را برای تهدید‌های ۵۰ سال آینده آماده می‌کنیم / برخی بمب‌ها فقط برای استفاده علیه ایران ساخته شده بود هیأت دولت مخالفت خود با «طرح مقابله با نفوذ» را تصویب کرد محسن رضایی: کسانی که تصور می‌کردند با بازگشت پهلوی شرایط ایران بهتر می‌شود، بهتر از جولانی نصیبشان نمی‌شد/ با آمدن پهلوی ایران به ۵ قسمت تقسیم می‌شد تغییر ساعت کاری ادارات از ۱۵ شهریور ۱۴۰۵ + جزییات  محسن رضایی: باید در رفتار دیپلماتیک ایران اصلاحاتی انجام شود / اگر ترامپ بخواهد کار‌هایی بکند زلزله‌وار مقابله به مثل می‌کنیم در نشست سران قوا چه گذشت؟ قانون مهریه اصلاح شد/ جزییات خبر جدید درباره طرح اصلاح قانون مهریه و طرح مقابله با نفوذ رایزنی وزیران خارجه ایران و عمان درباره اوضاع منطقه و تنگه هرمز عراقچی درباره تحریم‌ها: این فیلم تکراری نیز محکوم به شکست است ابوترابی‌فرد، خطیب نماز جمعه تهران: باید به وحدت بیش از گذشته بها دهیم انتشار بیانات امام شهید در جلسات روضه خصوصی امام حسن عسکری پزشکیان: چه کسی گفته بنزین ۱۳۰ هزار تومانی را ۱۵۰۰ تومان بفروشیم؟ در طرح جنجالی مجلس چه فعالیت‌هایی زیر ذره‌بین می‌روند؟

رایزنی احمدی نژاد با شورای نگهبان برای حضور در انتخابات ۱۴۰۰

رایزنی احمدی نژاد با شورای نگهبان برای حضور در انتخابات ۱۴۰۰ نایب رئیس سابق شورای شهر تهران گفت: پیش بینی ام این است که احمدی‌نژاد تایید صلاحیت شود، اما ممکن است این اتفاق نیفتد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۵ - ۲۲ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 June 11
کد خبر: ۴۵۵۴۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ مرتضی طلایی، نایب رئیس سابق شورای اسلامی شهر تهران، با اشاره به احتمال حضور محمود احمدی نژاد در انتخابات آتی ریاست جمهوری گفت: من گفته بودم که احمدی نژاد در حال رایزنی برای تایید صلاحیت خود در شورای نگهبان است و من صرفا پیش بینی ام این است که او تایید صلاحیت شود، اما ممکن است که این اتفاق رقم نخورد.

 

او ادامه داد: به نظرم بسیاری از افراد در حال آمدن به میدان انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ هستند، اما معلوم نیست که در نهایت چه اتفاقی رقم بخورد، اما می‌توان گفت که اگر احمدی نژاد وارد میدان شود می‌تواند تبدیل به موج سومی شود که در وضعیت موجود جامعه ما استقبال زیادی هم در پی خواهد داشت.

 

طلایی افزود: آن قِشری که در جامعه امروز متمایل به رفتار، گفتار ، سبک زندگی و الگوی رفتاری آقای احمدی نژاد هستند به اکثریت قابل توجهی تبدیل شدند و حجم جمعیتی بسیاری امروز به سبب مشکلات اقتصادی و سایر مشکلات به سمت او تمایل خواهند شد؛ زیرا مردم ما رهبری، ولایت، حکومت و جامعه‌شان را دوست دارند، اما از عملکرد مدیران کارگزاران ناراضی هستند؛ بنابراین احمدی نژاد به عنوان کسی که پیشینه اش در نزد افکار عمومی به عنوان یک مدیر مردمی ساده زیست و فعال شناخته شده اگر به میدان بیاید به نظرم اقبال عمومی به او بسیار خوب خواهد بود./ باشگاه خبرنگاران

 

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار