ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف تظاهرات در نجف برای لغو ممنوعیت پرواز‌های ایران توضیح سخنگوی وزارت امور خارجه درباره حضور عراقچی در نیویورک سفارت ایران ادعا‌ها درباره ادعای ارتباط تهران با پرونده فرفورد را رد کرد امارات سفر نتانیاهو را تکذیب کرد معاون اف بی آی استعفا داد فوری/ فرودگاه نجف تا ۲۴ ساعت آینده به روی پرواز‌های ایران بازگشایی می‌شود شیخ نعیم قاسم: از مواضع ایران اسلامی تجلیل می‌کنیم؛ دست از مقاومت نخواهیم کشید جزییات دیدار نتانیاهو با رئیس امارات در ابوظبی هیأت ایرانی در نیویورک: برنامه‌ای برای مذاکره با آمریکا نداریم

هشدار دوباره چین به آمریکا

هشدار دوباره چین به آمریکا «هوا چان‌یینگ»، سخنگوی وزارت خارجه چین، امروز (پنج‌شنبه) در یک کنفرانس خبری از آمریکا خواست به پایبندی به برجام برگردد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۴۳ - ۲۲ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 June 11
کد خبر: ۴۵۵۸۶

به گزارش راهبرد معاصر، خانم «هوا چون اینگ» روز پنجشنبه در کنفرانس خبری روزانه در پکن افزود: چین همراه با طرف های دیگر، برای ادامه حفظ اقتدار قطعنامه شماره ۲۲۳۱ شورای امنیت سازمان ملل و اعتبار توافق جامع درباره مساله هسته ای ایران همکاری خواهد کرد.

 

پیش از این «مایک پمپئو» وزیر خارجه آمریکا ضمن گفت و گوی تلفنی با "آنتونیو گوترش" دبیرکل سازمان ملل بر تمدید تحریم های تسلیحاتی ایران از سوی سازمان ملل تاکید کرده بود.

 

همزمان «حسن روحانی» رییس جمهوری ایران ابراز امیدواری کرد اعضای دایمی شورای امنیت به ویژه روسیه و چین توطئه آمریکا مبنی بر پیشبرد تحریم تسلیحاتی علیه ایران را بایکوت کنند.

 

سخنگوی دستگاه دیپلماسی چین گفت: بتازگی «وانگ یی» عضو شورای دولتی و وزیر خارجه چین با ارسال پیامی به دبیرکل سازمان ملل و رییس شورای امنیت سازمان ملل، موضع چین درباره مساله هسته ای ایران را اعلام کرده است تا آن جا که مطلع هستیم «سرگئی لاوروف» وزیر خارجه روسیه نیز درباره این مساله با ارسال نامه ای موضع روسیه را روشن کرده است.

 

این مقام چینی تصریح کرد: ما از آمریکا می خواهیم به برجام و مسیر درست اجرای قطعنامه شورای امنیت بازگردد و همراه با دیگر طرف ها، به طور مشترک از پیمان منع گسترش سلاح های هسته ای بین المللی حمایت کرده و از صلح و ثبات خاورمیانه دفاع کند./ ایرنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار