گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

جزئیات توافق جدید آمریکا با ایران

نماینده آمریکا در امور ایران در سخنانی تکراری ادعا کرد: خواستار توافق جدیدی با ایران هستیم!
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۰ - ۲۰ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 June 09
کد خبر: ۴۵۲۷۷

به گزارش راهبرد معاصر، «برایان هوک» نماینده آمریکا در امور ایران امروز سه‌شنبه در اظهاراتی مضحک مدعی شد که کشورش خواستار توافقی جدید با ایران است که دربرگیرنده برنامه هسته‌ای، برنامه موشکی و امور مرتبط با زندانیان آمریکائی در ایران باشد!

 

نماینده آمریکا در امور ایران با سوءاستفاده از رأفت اسلامی ایران در آزادی دو مجرم آمریکائی ادعا کرد که این موضوع با ماه‌ها رایزنی از طریق سوئیس (حافظ منافع واشنگتن در تهران) به انجام رسیده است.

 

این مقام آمریکائی به منظور بهره برداری انتخاباتی از اقدام بشردوستانه ایران در این خصوص ادعا کرد که این مسأله نشان دهنده موفقیت راهبرد واشنگتن بوده است!

 

وی در خصوص تلاش نافرجام کشورش در تمدید تحریم تسلیحاتی ایران بر خلاف قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت سازمان ملل نیز مدعی شد که «ایران پایان تحریم تسلیحاتی را در ماه اکتبر فرصتی برای تسلیح خود می‌داند»!

 

برایان هوک که کشورش در نقض تعهدات بین المللی بی نظیر بوده است، در ادامه مدعی شد: امکان پایان تحریم تسلیحاتی ایران وجود ندارد و باید در شورای امنیت تمدید شود!

 

این در حالیست که سرگئی لاوروف وزیر خارجه روسیه پیشتر واشنگتن را به داشتن انگیزه‌های سیاسی از بابت پافشاری در تمدید تحریم‌های تسلیحاتی ایران متهم کرد و از جامعه بین‌الملل خواست این اقدام را محکوم کنند.

 

به گفته این مقام روس، آمریکا از برجام خارج شده و اکنون از هیچ حق قانونی برای توسل به قطعنامه ۲۲۳۱ سازمان ملل در راستای تمدید تحریم تسلیحاتی ایران برخوردار نیست.

 

لاوروف در نامه‌ای خطاب به شورای امنیت و آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل، ادعای آمریکا مبنی بر عدم ازسرگیری تعهداتش ذیل برجام و در مقابل، پافشاری برای برخورداری از حقوق قید شده در قطعنامه سازمان ملل را «مضحک و غیرمسئولانه» توصیف کرد.

 

گفتنی است حدود ۳ روز پیش، «کلی کرافت» نماینده آمریکا در سازمان ملل متحد، اعلام کرد که ایالات متحده پیش‌نویس قطعنامه تمدید تحریم تسلیحاتی ایران را در اختیار روسیه قرار داده است.

 

روسیه پیش از این مخالفت خود را با تمدید تحریم‌های تسلیحاتی ایران اعلام کرده و حتی اعلام شده که برخی شرکت‌های تسلیحاتی روسیه منتظر پایان این تحریم برای انعقاد قرارداد با ایران هستند.

 

این در حالی است که نماینده چین در سازمان ملل نیز پیشتر گفته بود آمریکا از توافق برجام خارج شده و به «تعهداتش طبق قطعنامه ۲۲۳۱ عمل» نکرده است.

 

نماینده چین اضافه کرده بود که آمریکا «حقی برای تمدید تحریم تسلیحاتی ایران ندارد، چه رسد به اینکه بخواهد مکانیسم ماشه را فعال کند»./مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر