قاآنی به سربازان اسرائیل: اگر با پای خود از جنوب لبنان خارج نشوید، حماسه سال ۲۰۰۰ تکرار خواهد شد نتانیاهو: ایران نباید به سلاح هسته‌ای دست یابد الجولانی: اظهارات ترامپ به اشتباه به معنای حمله قریب‌الوقوع سوریه به لبنان تفسیر شد سی‌ان‌ان به نقل از منبع ایرانی: مذاکرات ایران و آمریکا پس از تهدید‌های ترامپ، متوقف شده، اما به پایان نرسیده شبکه کان اسرائیل: ارتش اسرائیل شروع به کاهش نیرو‌های خود در جنوب لبنان کرده / دولت ترامپ از اسرائیل خواسته است که عقب‌نشینی جزئی از جنوب لبنان انجام دهد المیادین: هیئت ایرانی تا زمانی که ترامپ عذرخواهی نکند و نیرو‌های اسرائیلی از جنوب لبنان خارج نشوند، به مذاکرات باز نخواهد گشت قالیباف در واکنش به ادعا‌های ترامپ: ما تهدید‌های آمریکایی‌ها را به جایی حساب نمی‌کنیم / بهتر است مراقب اظهارنظر‌های خود باشند، نیرو‌های مسلح ما آماده‌اند تا به نحوی دیگر پاسخشان را بدهند تنفس در مذاکرات سوئیس پس از ۸۰ دقیقه یک منبع مطلع: هیات ایرانی با عکس مشترک با هیات آمریکایی مخالفت کرد آغاز مذاکرات ایران و آمریکا به ریاست قالیباف و ونس بیانیه پایانی نشست قاهره / آنکارا، ریاض، اسلام‌آباد و قاهره خواهان توجه به نگرانی‌ها و ملاحظات کشور‌های منطقه در مذاکرات ایران و آمریکا شدند همزمان با مذاکرات سوئیس ترامپ بار دیگر ایران را تهدید به حمله نظامی کرد / رئیس جمهور آمریکا: ایران جلوی نیابتی‌هایش را بگیرد نیوزویک: وقت خداحافظی با بی بی رسیده است پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا

رایزنی گانتس و اسپر درباره ایران

رایزنی گانتس و اسپر درباره ایران وزیر جنگ رژیم صهیونیستی و وزیر دفاع آمریکا در گفت‌وگویی تلفنی درباره ایران رایزنی کردند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۶ - ۲۳ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 June 12
کد خبر: ۴۵۶۰۹

به گزارش راهبرد معاصر، «بنی گانتس»، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی روز پنجشنبه در اولین گفت‌وگوی تلفنی با «مارک اسپر»، همتای آمریکایی خود صحبت کرد.

 

به نوشته وبگاه «تایمز اسرائیل»، گانتس و مارک اسپر در این گفت‌وگوی تلفنی درباره فعالیت‌های ایران در منطقه غرب آسیا و برخی مسائل دیگر صحبت کردند.

 

دفتر وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در بیانیه‌ای اعلام کرده که این دو وزیر در مورد ضرورت متوقف کردن آنچه «تهدیدات ایران» خوانده شده گفت‌وگو کردند.

 

سخنگوی بنی گانتس از اظهار نظر در مورد اینکه آیا این دو وزیر در مورد طرح اشغال کرانه باختری صحبت‌ کرده‌اند یا خیر صرف نظر کرد.

 

دفتر گانتز همچنین اظهار داشت که وی از تعهد آمریکا به سیاست ایجاد حاشیه «برتری کیفی برای ارتش اسرائیل » قدرانی کرده است.

 

منظور از این سیاست، قانونی در آمریکا است که ایالات متحده را ملزم می‌کند از طرق مختلف از جمله ایجاد محدودیت برای فروش تسلیحات به سایر کشورهای منطقه غرب آسیا از حفظ برتری نظامی رژیم صهیونیستی در این منطقه اطمینان حاصل کند.

 

دفتر وزیر جنگ رژیم صهیونیستی همچنین اعلام کرده که اسپر و گانتس متعهد شده‌اند که در اولین فرصت با یکدیگر دیدار حضوری داشته باشند.

 

بنی گانتس، صبح روز پنجشنبه نیز با «جوزپ بورل»، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا درباره روابط تل‌آویو با اروپا صحبت کرد.

 

وی در رشته توئیت‌هایی ضمن اشاره به صحبت‌های خود با بورل درباره تقویت روابط تل‌آویو و اتحادیه اروپا و اهمیت همکاری بین آنها مدعی شد باید از طریق اعمال فشار مضاعف و تمدید تحریم‌های تسلیحاتی علیه ایران برای جلوگیری از گسترش تسلیحات هسته‌ای جمهوری اسلامی اقدام شود.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار