المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف تظاهرات در نجف برای لغو ممنوعیت پرواز‌های ایران توضیح سخنگوی وزارت امور خارجه درباره حضور عراقچی در نیویورک سفارت ایران ادعا‌ها درباره ادعای ارتباط تهران با پرونده فرفورد را رد کرد امارات سفر نتانیاهو را تکذیب کرد

حمله ترامپ به اوباما و شهردار سیاتل

حمله ترامپ به اوباما و شهردار سیاتل رئیس ‎جمهور آمریکا با حمله به باراک اوباما رئیس‎جمهور سابق و شهردار سیاتل اعلام کرد که «اجازه نخواهد داد تا آنارشیست‌ها ایالات متحده را اشغال کنند».
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۳ - ۲۴ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 June 13
کد خبر: ۴۵۷۳۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا در مصاحبه با شبکه «فاکس نیوز» بار دیگر به باراک اوباما رئیس‌جمهور سابق این کشور تاخت.

 

ترامپ گفت: من از اوباما یک ارتش کهنه و قدیمی تحویل گرفتم، ولی او اکنون من را مورد هجمه قرار می‎دهد.

 

رئیس جمهور آمریکا افزود: من ارتش آمریکا را ساختم و با حمایت کامل از ارتش، بار دیگر آن را بزرگ و قوی کرده‎ام.

 

ترامپ در بخش دیگری از مصاحبه خود با فاکس نیوز به «جنی دورکان» شهردار سیاتل تاخت و از وی خواست که به آشوب و درگیری در این شهر پایان دهند.

 

وی تهدید کرد که اگر شهردار سیاتل به وظیفه خود عمل نکند و درگیری‎های را پایان نبخشد، فورا دست به کار خواهد شد.

 

رئیس جمهور آمریکا اعلام کرد که شهردار سیاتل باید با تظاهرات برخورد کند و اجازه ندهد معترضان و آنارشیست‌ها دست به غارت بزنند. اجازه نخواهیم داد آنارشیست‌ها بر کشور سیطره یابند.

 

پیش از این، شهردار سیاتل در انتقاد از اظهارات رئیس جمهوری آمریکا مبنی بر اعزام ارتش به منظور سرکوب اعتراضات ضد نژادپرستی در این شهر، گفت: ترامپ در مسیری اشتباه است و نمی‌فهمد شنیدن صدای جامعه، نقطه ضعف نیست.

 

دو هفته قبل یک افسر سفیدپوست در آمریکا یک مرد سیاه‌پوست غیرمسلح را در شهر مینیاپولیس به قتل رساند و پس از آن ایالت مینه‌سوتا و چندین ایالت دیگر آمریکا شاهد برگزاری تظاهرات گسترده مردمی در اعتراض به تبعیض و همچنین رفتار نژادپرستانه و وحشیانه پلیس با سیاهپوستان بوده است.

 

دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا از زمان شروع اعتراضات تاکنون چندین بار به‌صورت مستقیم و غیرمستقیم معترضان را تهدید کرده است. وی اصرار دارد که برای سرکوب اعتراضات، علاوه بر نیروهای پلیس و نیروهای گارد ملی آمریکا از نیروهای ارتش نیز استفاده کند./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار