ایروانی: فعالیت هسته‌ای ایران از مسیر صلح‌آمیز خود منحرف نخواهد شد ترامپ: در اوایل سال آینده به چین سفر می‌کنم بیانیه وزارت امور خارجه ایران در واکنش به تحرکات تروئیکای اروپا در شورای امنیت انتقاد عراقچی از فضای سیاسی شورای حکام آژانس در تماس با گروسی ایروانی: مسئولیت پیامدهای اقدام شورای امنیت علیه ایران برعهده اروپا و آمریکاست ادعای رسانه بریتانیایی مبنی بر تماس عراقچی و ویتکاف شکست شورای امنیت در تصویب قطعنامه تمدید لغو تحریم‌های سازمان ملل علیه ایران ادعای آکسیوس برای بازگشت قطعنامه‌های شورای امنیت علیه ایران از ۵ مهر دبیرکل حزب‌الله: جنایات اسرائیل با حمایت آمریکا به اوج رسیده است جزئیات تحریم‌‌های جدید اروپا علیه روسیه بقائی: ماکرون برای رد پیشنهاد ایران، چرا رسانه اسرائیلی را انتخاب کرد؟ زمان فعال‌سازی اسنپ‌بک علیه ایران به روایت اکسیوس پاسخ گروه‌های فلسطینی به اقدام آمریکا در وتوی قطعنامه آتش‌بس غزه توضیحات عراقچی درباره طرح پیشنهادی ایران به اروپا روایت آسوشیتدپرس از فشار سنگین آمریکا بر کشورها پس از ارائه قطعنامه ایران به آژانس

افشاگری عجیب جان بولتن درباره ترامپ

مشاور امنیت ملی سابق آمریکا در کتابی افشاگرانه که قرار است به زودی چاپ شود گفته که تنها دغدغه رئیس‌جمهور فعلی آمریکا پیروزی در انتخابات ریاست‌جمهوری بوده است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۲ - ۲۴ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 June 13
کد خبر: ۴۵۷۳۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ «جان بولتون»، مشاور امنیت ملی سابق کاخ سفید در کتاب افشاگرانه‌ای که قرار است به زودی چاپ شود نوشته انتخاب مجدد تنها دغدغه «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا بوده است.

 

ناشر کتاب بولتون گفته او در کتاب خاطراتش گفته اعضای مجلس نمایندگان آمریکا باید دامنه مسائلی که ترامپ به خاطر آن احضار شده را به مسائلی فراتر از گفت‌وگوی تلفنی او با رئیس‌جمهور اوکراین گسترش می‌دادند زیرا دیگر جنبه‌های سیاست خارجی ترامپ هم آکنده از تخلفات مشابه بوده است.

 

انتشارات «سیمون و شاستر» در بیانیه‌ای روز جمعه افشا کرده‌اند که بولتون در کتابش علاوه بر تشریح هرج و مرج‌های موجود در کاخ سفید ارزیابی خودش را از بازیگران اصلی کاخ سفید و رویه‌های نامتعادل و تکانشی ترامپ برای اتخاذ تصمیم در موقعیت‌های مختلف شرح داده است.

 

ناشر این کتاب گفته که بولتون از کارهای ترامپ «حیرت‌زده» می‌شد و او را «رئیس‌جمهور می‌دید که برایش انتخاب شدن مجدد در انتخابات تنها مسئله‌ای بود که اهمیت داشت.»

 

رسانه‌های آمریکا سال گذشته گزارش دادند کاخ سفید برای منصرف کردن «جان بولتون» از انتشار کتاب جدیدش رسماً به او هشدار دادخ است.

 

کاخ سفید در نامه‌ای به بولتون ادعا کرده بود اطلاعات مندرج در کتاب او ظاهراً حاوی «اطلاعات محرمانه» است و لازم است قبل از انتشار مورد بازبینی قرار گرفته و بخش‌هایی از آن حذف شود./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار