صرفه‌جویی روزانه 500 هزار مترمکعب آب در تهران بازسازی پالایشگاه‌های آسیب‌دیده پارس جنوبی شتاب می‌گیرد واردات بدون انتقال ارز؛ نرخ ارز برای محاسبه مالیات چه تغییری کرد؟ / ابلاغ دستورالعمل جدید خبر جدید درباره سهام عدالت / ورود مجلس و دیوان محاسبات به موضوع آزادسازی سهام عدالت آخرین وضعیت نوسانات قیمت موبایل در بازار ایران / شیائومی، گلکسی، سامسونگ، آیفون چند شد؟ پیش بینی قیمت دلار پنجشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۵ / دلار ۲۰۰ هزار تومانی می‌شود؟ افزایش قیمت نفت پس از اظهارات ترامپ درباره احتمال حمله به ایران پیش بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۵ / سکه به ۱۹۰ میلیون می‌رسد؟ آخرین قیمت سکه پارسیان امروز چهارشنبه ۷ مرداد ۱۴۰۵ + جدول کامل قیمت‌ها فروش ایران خودرو مرداد ۱۴۰۵ آغاز شد | شرایط ثبت‌نام + لیست قیمت محصولات آخرین قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها امروز ۷ مرداد ماه ۱۴۰۵ + جدول پیش‌بینی مهم درباره قیمت طلا و سکه تا پایان هفته/ سطح تغییر قیمت طلا و سکه مشخص شد آخرین قیمت طلا و سکه امروز چهارشنبه ۷ مرداد ۱۴۰۵ / قیمت طلا و سکه اوج گرفت؟ نحوه محاسبه متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان اعلام شد + جزئیات کامل ضریب حقوق ۱۴۰۵ وثیقه خروج از کشور برای سفر و تحصیل پسران ۲۰۰ میلیون شد + جدول کامل قیمت‌ها  افت اونس جهانی مانع رشد قیمت طلا و سکه نشد/بازار همچنان در رکود

تعیین تکلیف ۲ میلیون دارنده کارت سهام عدالت

تعیین تکلیف ۲ میلیون دارنده کارت سهام عدالت سخنگوی کانون شرکت‌های سرمایه گذاری استانی سهام عدالت با بیان اینکه 2 میلیون نفر از دارندگان کارت پرس شده سهام عدالت سرگردان هستند و در سامانه سهام عدالت به عنوان سهامدار شناخته نمی‌شوند، اعلام کرد: برای تعیین تکلیف این افراد لایحه دو فوریتی ارائه کرده‌ایم.
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۲ - ۲۴ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 June 13
کد خبر: ۴۵۷۷۴

اکبر حیدری در مورد این که 2 میلیون نفر از سهامداران عدالت با وجود داشتن کارت پرس شده سهام عدالت در سامانه سهام عدالت سازمان خصوصی سازی به عنوان سهامدار شناخته نمی‌شوند، گفت: در طرح 50 میلیون نفری سهام عدالت داشتن مغایرت 5 درصدی طبیعی است. در طرح هدفمندی یارانه‌ها و تخصیص کمک معیشتی هم این خطا وجود دارد.

 

وی گفت: سهام عدالت که از سال 85 آغاز شد در آن زمان به اندازه امروز توسعه فضای مجازی وجود نداشت، بنابراین مغایرت به صورت ناخواسته ایجاد می‌شود، اما انتظار بود در پایان طرح سهام عدالت مغایرت‌گیری شود و بر اساس گزارش تعاونی‌های شهرستانی و دبیرخانه سهام عدالت این مغایرت‌ها برطرف شود. در حالی که این کار انجام نشد.

 

سخنگوی کانون شرکت‌های سرمایه گذاری استانی سهام عدالت در پاسخ به این پرسش که آیا مشکل این 2 میلیون نفر دارنده کارت سهام عدالت قابل حل است، گفت: گرچه برخی این مدیران سازمان خصوصی سازی اعلام کرده بودند که ملاک عمل فقط سامانه سهام عدالت سازمان خصوصی سازی است، اما در اطلاعیه‌ رسمی سازمان خصوصی سازی این مسأله اصلاح شد و اذعان کردند که حق با سهامداران دارای کارت پرس شده عدالت است.

 

حیدری اظهار داشت: یک طرح دو فوریتی با پیشنهاد کانون شرکت‌های سرمایه گذاری استانی سهام عدالت و به وسیله نمایندگان مجلس تقدیم هیأت رئیسه مجلس شد و آقای پورابراهیمی به عنوان پیشنهاد دهنده این طرح در مجلس بود که طرح با قید دو فوریت تقدیم هیأت رئیسه مجلس و اعلام وصول شده است.

 

به گفته وی،‌براساس طرح مجلس،‌ اگر دولت بتواند، طرح سهام عدالت را برای باقیمانده جمعیت کشور گسترش دهد. چون در حال حاضر دعوت‌نامه‌های سهام عدالت در دست 5 میلیون ایرانی قرار دارد که اکنون به عنوان سهامدار عدالت شناخته نمی‌شوند و 2 میلیون نفر از این افراد حتی کارت پرس شده سهام عدالت با بارکد و کد 24 رقمی دارند، اما در سامانه مزبور به عنوان سهامدار عدالت شناخته نمی‌شوند.

 

به گفته حیدری، دعوت‌نامه سهام عدالت در دست 5 میلیون نفر است، اما کار ثبت نهایی آنها صورت نگرفته است و در حین بررسی لایحه دعوت‌نامه‌ها صادر شده اما تکمیل نشده است. این افراد مشمول سهام عدالت بودند و باید راهکار ویژه‌ای برای آنها در نظر گرفته شود تا آنها هم جزو سهامداران عدالت تلقی شوند.

 

سخنگوی کانون شرکت‌های سرمایه گذاری استانی سهام عدالت در پاسخ به این پرسش که طبق گفته رئیس سازمان خصوصی سازی دولت سهم جدیدی برای عرضه به مردم در قالب سهام عدالت ندارد، گفت:‌ والله اعلم، دولت دارایی دارد و اگر خواستند من می‌توانم ثابت کنم. مجلسی‌ها این مسأله را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ در نظر گرفته‌اند و به خاطر این طرح دو فوریتی اعطای سهام عدالت به جاماندگان را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ تقدیم هیأت رئیسه کردند.

 

به گفته وی، کسانی که کارت پرس شده سهام عدالت در دست دارند، این جزو حقوق مکتسبه آنان است و باید دولت پاسخگو باشد. کسی که برگه پرس شده سهام عدالت دارد، باید سهام عدالت به او داده شود و در ابتدای طراحی سهام عدالت قرار بود، به 6 دهک‌ پایین درآمدی جامعه، سهام عدالت داده شود و به نظر من باید تا احقاق حق این افراد تلاش کنیم.

 

حیدری این را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ هم گفت که ما حق نداریم، به خاطر قصوری که در ساختارها بوده، اکنون به خاطر حل مسأله سهام عدالت این 2 میلیون نفر صورت مسأله را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ پاک کنیم و بگوییم هر کسی در سامانه سهام عدالت حضور دارد، سهامدار عدالت است و هر کس نیست حقی ندارد.

 

وی گفت: شنیده‌ام اقداماتی انجام شده و حتی شکایتی به دیوان عدالت اداری ارائه شده و آرائی اخذ شده است. امیدواریم از طریق مجلس این مسأله حل شود./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار