قیمت دلار، یورو امروز ۲۸ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ یورو ۲۹۷ هزار تومان قیمت خورد قیمت طلا امروز ۲۸ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ مثقال طلا ۵۱۶ هزار تومان گران شد زمان افزایش مبلغ کالابرگ اعلام شد | جزییات شارژ ۵۰۰ هزار تومانی پیش بینی قیمت طلا و سکه چهارشنبه ۲۹ مهر ۱۴۰۵ نحوه فعالسازی خرید اعتباری بازنشستگان / جزییات طرح تامین رفاه بازنشستگان صعود قیمت‌ها در بازار ارز و طلا | رشد ۱۹۷۰ تومانی قیمت دلار | طلا از سقف ۲۶ میلیون و ۴۶۷ هزار تومان برگشت پیش‌بینی قیمت دلار چهارشنبه ۲۹ مهر ۱۴۰۵ قیمت سکه امروز ۲۷ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار پیش بینی قیمت دلار سه شنبه ۲۸ مهر ۱۴۰۵ پیش بینی قیمت طلا و سکه سه شنبه ۲۸ مهر ۱۴۰۵ قیمت طلا امروز ۲۷ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ مثقال طلا ۱۱۳ میلیون تومان شد افزایش مبلغ کالابرگ از مهر ۱۴۰۵؛ فرصت جدید ثبت خوداظهاری در آبان آغاز ثبت نام پیش‌فروش بدون قرعه‌کشی سهند S سایپا از ۲۷ مهر ۱۴۰۵+ جزییات و شرایط واریز حقوق بازنشستگان مهر ۱۴۰۵ از ۲۸ مهر / خبر جدید درباره معوقه اردیبهشت بازنشستگان جزئیات جدیدترین حراج شمش طلا سه‌شنبه ۲۸ مهر ۱۴۰۵ + شرایط ثبت نام و خرید سود سهام عدالت کی واریز می‌شود؟ آخرین خبر از زمان پرداخت و مبلغ سود ۱۴۰۵

رد شایعه دریافت مالیات از سهامداران

رد شایعه دریافت مالیات از سهامداران رئیس سازمان امور مالیاتی کشور شایعه دریافت مالیات از سهامداران را رد کرد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۵۶ - ۱۹ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 June 08
کد خبر: ۴۵۱۳۴

به گزارش راهبرد معاصر، لایحه مالیات‌های مستقیم توسط وزارت امور اقتصادی و دارایی به دولت ارسال شده که قرار است، وزارتخانه‌ها و دستگاه‌های دولتی نظرات خود را ارایه و درباره آن به جمع‌بندی برسند.


وزیر امور اقتصادی و دارایی درباره این لایحه می‌گوید: با اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم که کار آن به پایان رسیده است، مجموع درآمدهای افراد مشمول مالیات می‌شود.


در این لایحه مسایلی مانند اخذ مالیات از عایدی سرمایه و مجموع درآمدهای افراد، ساماندهی معافیت‌های مالیاتی و اخذ مالیات از املاک و خودروهای لوکس و گران قیمت پیش‌بینی شده است.


در این بین، برخی ادعاها و گمانه‌زنی‌ها نیز مبنی بر افزایش مالیات سهامداران بورس در قالب این لایحه و سایر طرح های مشابه مطرح شد.


انتشار این شایعات، این نگرانی را ایجاد کرد که در صورت افزایش مالیات معاملات سهام و یا اخذ مالیات ناشی از عایدی افراد از بورس، موج خروج از بازار سرمایه شکل بگیرد.


به نظر کارشناسان در صورت خروج سرمایه‌ها از بورس که بازاری شفاف است، این پول‌های سرگردان به سوی سایر بازارهای موازی مانند ارز، خودرو، طلا و مسکن روانه خواهد شد که برای اقتصاد کشور بسیار زیان‌بار بوده و تلاطم‌های شدیدی را ایجاد خواهد کرد.


رییس کل سازمان امور مالیاتی کشور در این باره گفت: مالیات بر سهام بورس در دستور کار نیست.


«امیدعلی پارسا افزود: حتی اخذ مالیات از سود سپرده های بانکی نیز دنبال نمی‌شود، زیرا مضرات اجرای آن از مزایایش بیشتر است.


وی اظهار داشت: لایحه مالیات مستقیم به صورت لایحه به دولت رفته است که مشخص نیست که بررسی آن چه زمانی به پایان برسد. در آنجا مالیات بر خودروها و املاک لوکس و گران قیمت اعمال می‌شود.


پیش از این نیز شایعه افزایش درآمدهای مالیاتی دولت از محل افزایش مالیات معاملات سهام در بودجه سال ۹۹ مطرح شده بود که پس از شفاف سازی مشخص شد، علت افزایش پیش‌بینی درآمدهای مالیاتی معاملات بورس در سال آینده به افزایش «حجم معاملات باز می‌گردد.

 

به بهانه طرح مالیات برای عایدی مسکن اخبار منفی در بورس زیاد شده است و این موضوع موجب بهم ریختگی ارامش بازار شد که در صورتی که سازمان مالیاتی و سایر مراجع مخالف افزایش طرح افزایش مالیات خرید و فروش سهام هستند.

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار