تالاب قره قشلاق چهاربرج بعد از ۱۵ سال جانی دوباره گرفت هواشناسی استان تهران اطلاعیه داد تعویق یک هفته‌ای امتحانات پایان‌ترم این دانشگاه/ غیبت در امتحانات باعث حذف درس می‌شود؟ گام تازه ایلان ماسک به سوی شبکه اینترنت تمام‌فضایی کاهش نسبی دما از فردا در بسیاری از استان‌ها / هشدار سیلاب در شمال و گردوخاک در شرق کشور ترافیک سنگین در محور‌های شمالی/ این مسیر‌ها تا اطلاع بعدی مسدود است عاشورا و تاسوعا کدام مراکز خدمات‌رسان تهران تعطیل است؟ خبر خوش معاون رئیس قوه قضائیه برای دانش‌آموختگان حقوق جاده چالوس دوطرفه شد آموزش و پرورش: امتحانات نهایی بدون تغییر برگزار می‌شود محدودیت‌های ترافیکی تاسوعا و عاشورا در قم آنفلوآنزای تابستانی از راه رسید/ این استان‎‌ها بالاتر از آستانه هشدار محدودیت‌های ترافیکی ۵ روزه در جاده‌های شمال اعمال می‌شود اختلال همزمان در ایتا، بله و سروش پلاس ۱۴ شهر ایران رکورددار گرما در خرداد ۱۴۰۵ گرمای کشنده در اروپا؛ ۳ کشته در فرانسه و هشدار بی‌سابقه برای انگلیسی‌ها

رئیس پلیس راهور تهران بزرگ مشخص شد

رئیس پلیس راهور تهران بزرگ مشخص شد امروز سردار حسین حمیدی به عنوان رئیس جدید پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ منصوب شد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۰ - ۲۶ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 June 15
کد خبر: ۴۶۱۳۵

به گزارش راهبرد معاصر،  صبح امروز ۲۶ خرداد ماه مراسم تودیع و معارفه رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ با حضور سردار سید کمال هادیانفر رئیس پلیس راهور ناجا، سردار حسین رحیمی رئیس پلیس پایتخت و سردار محمدرضا یزدای فرمانده سپاه حضرت محمد رسول الله تهران و برخی از مسئولان شهرداری تهران در محل ستاد پلیس راهور تهران بزرگ برگزار شد.

 

در این مراسم قرار است سردار سرتیپ ۲ محمد رضا مهماندار رئیس کنونی پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ پس از سال‌ها خدمت و زحمات موثر بازنشسته و سردار سرتیپ ۲ محمد حسین حمیدی جایگزین وی شود.

 

گفتنی است؛ سردار مهماندار پیش از ریاست پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ، ریاست پلیس راه ناجا و معاون عملیات ترافیکی پلیس راهور ناجا را نیز در کارنامه خود دارد.

 

سردار محمد حسین حمیدی نیز در کارنامه خود ریاست مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور ناجا، پلیس راه ناجا و معاون اجرایی پلیس راهور ناجا را در کارنامه خود دارد.

 

همچنین سردار مهماندار از پژوهشگران ناجا است و تألیف‌های متفاوتی در راستای موضوعات راهنمایی و رانندگی داشته و دکترای تخصصی مدیریت سوانح خود را از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی دریافت کرده است.

 

سردار حمیدی رئیس پلیس راهور تهران بزرگ اظهار کرد: در گذشته شهر‌های ما به سمت خودرو محوری می رفت.

 

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ افزود: خداوند را شاکرم که به من توفیق داد در این سمت خدمت کنم.

 

او بیان کرد: امیدوارم بتوانیم با هماهنگی همه بخش‌ها کار‌های باقی مانده را انجام دهیم./ باشگاه خبرنگاران

 

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار