پیش‌بینی وضعیت هوای تهران طی ۵ روز آینده کیفیت هوای تهران قابل قبول شد هواشناسی: هشدار دریایی سطح نارنجی در مازندران؛ شنا ممنوع است ماجرای فرونشست خیابان نشاط اصفهان و نشت ماده عجیب + عکس جزییات رای وحدت رویه دیه راننده مقصر به نرخ روز هلاکت دو شرور مسلح در درگیری با پلیس در طبس انهدام شبکه قاچاق سوخت در یکی از پمپ بنزین‌های رودان/ ۷ نفر متهم بازداشت شدند شرکت بیش از ۶۱۰۰ داوطلب لرستانی در آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی و وزارت بهداشت تازه‌ترین نتایج نظرسنجی ایسپا پیرامون مصرف شبکه‌ها و رسانه‌های اجتماعی و استفاده از ابزار‌های هوش مصنوعی چت‌جی‌پی‌تی در مواجهه با سناریوی خودکشی نوجوانان با پلیس تماس می‌گیرد اپ جدید گوگل برای جستجوی سریع در ویندوز ارائه می‌شود ادارات خوزستان دورکار شدند / آلودگی هوا ساعت کاری برخی شهر‌ها را تغییر داد پژوهشگران انگلیسی، سیستم هشدار سرطان ساختند آغاز انتخاب رشته داوطلبان آزمون کارشناسی رشته‌های علوم پزشکی دانشگاه آزاد بازگشایی دوطرفه جاده چالوس پس از محدودیت ۴ ساعته یکطرفه شدن جاده چالوس؛ ترافیک سنگین است

بحران کرونا در خوزستان و اعلام خطر

رئیس مجمع نمایندگان خوزستان گفت: ما باید آژیر خطر را به صدا دربیاوریم و اعلام نیاز کنیم. اکنون ظرفیت آی‌سی‌یو‌های خوزستان پر شده است، ظرفیت بخش‌ها جوابگو نیست و پرسنل فرسایشی عمل می‌کنند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۰ - ۲۶ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 June 15
کد خبر: ۴۶۱۴۳

به گزارش راهبرد معاصر، رئیس مجمع نمایندگان خوزستان با بیان اینکه با توجه به شرایط شیوع گسترده بیماری باید ستاد ملی کرونا در خوزستان مستقر شود، گفت: انتظار می‌رود وزیر بهداشت و مسئولین مربوطه در خوزستان مستقر شوند و این وضعیت علت‌یابی شود.

 

سیدکریم حسینی با اشاره به پیگیری‌های انجام شده در زمینه کنترل شیوع کروناویروس در خوزستان، اظهار کرد: در روندی که پیش می‌رود تردید داریم و از چند روز گذشته مرتبا پیگیر کار‌ها از وزارت‌خانه و مسئولین دولتی بوده‌ایم.

 

وی افزود: در این چند روز مرتبا در مجلس تذکرات شفاهی و کتبی داده‌ایم. علی‌رغم اینکه مسئولین بهداشت و درمان خوزستان تلاش خود را کرده‌اند، اما خوزستان به ظرفیت کشوری نیاز دارد.

 

حسینی با اشاره به ابتلای روزانه ۲ هزار نفر به کرونا در سطح کشور، گفت: یک‌سوم آمار مبتلایان روزانه کرونا، در خوزستان هستند بنابراین باید ستاد ملی کرونا در خوزستان مستقر شود، زیرا اکنون وضعیت شیوع کرونا در خوزستان کمتر از وقوع حادثه سیل یا زلزله نیست.

 

نماینده اهواز در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: زمانی که آمار تا این حد افزایش می‌یابد باید از تمام ظرفیت کشور برای مقابله با آن استفاده شود. پذیرش این مساله که همه دلایل افزایش آمار مبتلایان را به عدم رعایت مردم و یا محیط تجمع مردم حواله کنیم، ممکن نیست. یک‌سوم آمار مبتلایان کشور در خوزستان هستند و قطعا این میزان ابتلا به دلیل عدم رعایت مردم نیست، زیرا مردم رعایت می‌کنند.

 

وی که شب گذشته در یک برنامه تلویزیونی صحبت می‌کرد، با تاکید بر لزوم اخذ تصمیمات جدید برای خوزستان، تصریح کرد: انتظار می‌رود وزیر بهداشت و مسئولین مربوطه در خوزستان مستقر شوند و این وضعیت علت‌یابی شود.

 

حسینی گفت: چند روز است که پیگیر برگزاری جلسه با وزیر بهداشت هستیم و قطعا این مساله در جلسه مجلس مطرح می‌شود و در صحن علنی نیز تذکر می‌دهیم.

 

رئیس مجمع نمایندگان خوزستان بیان کرد: در جزئیات کار هم خوزستان را متفاوت از استان‌های دیگر کرده‌اند. به طور مثال پرداختی که به پرسنل درمان استان گیلان داشته‌اند به پرسنل خوزستان داده نشده است و این مساله، تفاوت قائل شدن بین استان‌ها است. به معاون وزیر بهداشت نیز اعلام کرده‌ایم به چند دستگاه نیاز داریم که تعدادی از این دستگاه‌ها، آن هم قطره‌چکانی به خوزستان ارسال شده است.

 

وی تصریح کرد: ما باید آژیر خطر را به صدا دربیاوریم و اعلام نیاز کنیم. اکنون ظرفیت آی‌سی‌یو‌های خوزستان پر شده است، ظرفیت بخش‌ها جوابگو نیست و پرسنل فرسایشی عمل می‌کنند. این فضا بحرانی است و مسئولین استانی و دانشگاهی و نمایندگان مجلس باید اعلام خطر کنند./ ایسنا

ارسال نظر
آخرین اخبار