انفجار شدید در البوکمال درگیری میان نیرو‌های جولانی و قسد در مرکز سوریه شدت گرفت اولیانوف: در مذاکرات ایران فقط باید به مسئله هسته‌ای پرداخت نتانیاهو: درباره برنامه هسته‌ای ایران با ترامپ گفت‌و‌گو خواهم کرد یاوه‌گویی جدید سفیر آمریکا در اسرائیل علیه ایران مادورو: آماده دفاع در برابر آمریکا هستیم شورای امنیت فردا نشستی درباره ایران و قطعنامه ۲۲۳۱ تشکیل می‌دهد کشف دستگاه جاسوسی اسرائیل توسط ارتش لبنان گزارش‌های اطلاعاتی آمریکا؛ اهداف پوتین در اوکراین همچنان پابرجاست تشدید شکاف در دولت مستعفی یمن؛ وزرا در عدن به شورای انتقالی جنوب پیوستند تردید‌ها درباره همراهی ترامپ با ماجراجویی جدید نتانیاهو علیه ایران سناتور آمریکایی: احتمال کمی برای خلع سلاح حماس وجود دارد رایزنی وزیران خارجه ایران و پاکستان درباره آخرین تحولات منطقه حمله عربستان به مناطق مرزی یمن نماینده حزب‌الله: در قاموس ما جایی برای تسلیم شدن نیست/ حق دفاع مشروع از خود را داریم

تجاوز ترکیه به آسمان و حریم هوایی عراق

فرماندهی عملیات مشترک عراق طی بیانیه‌ای، نقض حریم هوایی این کشور از سوی ترکیه را اقدامی تنش‌آفرین توصیف و محکوم کرد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۳ - ۲۶ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 June 15
کد خبر: ۴۶۱۶۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ فرماندهی عملیات مشترک عراق طی بیانیه‌‌ای، اقدام ترکیه در نقض حریم هوایی عراق را محکوم کرد.

 

در این بیانیه که نسخه‌‌ای از آن در خبرگزاری رسمی عراق «واع»، منتشر شد، آمده است: ۱۸ فروند جنگنده ترکیه با نقض حریم هوایی عراق به سوی (سنجار - مخمور - الکویرـ اربیل) حرکت کردند تا به شهرستان «الشرقاط» در عمق ۱۹۳ کیلومتری از مرزهای ترکیه در داخل حریم هوایی عراق رسیدند و یک اردوگاه آوارگان در نزدیکی مخمور و سنجار را هدف قرار دادند.

 

در بیانیه مذکور، این اقدام ترکیه، تنش‌آفرین و ناسازگار با تعهدات مربوط به حسن هم‌جواری و توافق‌های بین‌المللی و نیز نقض آشکار حاکمیت عراق توصیف شد.

 

فرماندهی عملیات مشترک عراق تاکید کرد: این تجاوزها باید به دلیل اصل احترام و پایبندی به منافع مشترک دو کشور متوقف شود و دیگر تکرار نشود. ضمن اینکه عراق کاملا برای همکاری میان دو کشور و کنترل اوضاع امنیتی در مرزهای مشترک آماده است.

 

برخی منابع خبری، بامداد امروز، از حملات هوایی جنگنده‌های ترکیه به مواضع شبه نظامیان پ ک ک در شمال عراق خبر دادند.

 

براساس گزارش، چندین جنگنده اف-16 ارتش ترکیه بامداد دوشنبه مناطقی را در مخمور و سنجار در شمال عراق بمباران کردند. 

 

برخی منابع خبری می‌گویند که ۳۱ جنگنده اف ۱۶ ارتش ترکیه در این عملیات که «پنجه عقاب» نام دارد مشارکت دارند.

 

شبکه العربیه نیز گزارش داد که جنگنده‌های ترکیه ۲۰ بمب روی مواضع نیروهای پ ک ک (شاخه نظامی حزب کارگران کردستان)، در کوههای سنجار و مخمور در غرب استان موصل انداختند.

 

جنگنده های ارتش ترکیه هفته گذشته نیز چندین بار به مواضع پ ک ک در شمال عراق حمله کردند که به گفته وزارت دفاع این کشور در این حملات حداقل هشت نفر از شبه نظامیان این گروه از بین رفتند.

 

پ‌ک‌ک بیش از ۳۰ سال است که به صورت مسلحانه علیه دولت مرکزی ترکیه می‌جنگد و آنکارا طی سال‌های اخیر با استناد به حضور آن در مناطق مرزی عراق و تروریست خواندن آن، دست به حملات نظامی می‌زند./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار