اعتراض تند وزیر صمت به قطع کامل برق صنایع بزرگ در ۱۵ روز آینده بیانیه اسنپ پی در پی صدور رای شورای رقابت؛ از حق قانونی تجدیدنظرخواهی استفاده می‌کنیم سهمیه بنزین در کارت‌های بانکی؛ اجرای طرح نهایی از مرداد ۱۴۰۴ صدور مجوز افتتاح اولین شعبه بانک روسی در ایران هشدار آبفا درباره تداوم خشکسالی در تهران / کاهش ۴۵ درصدی بارندگی و افت منابع آبی سد ماملو واردات خودرو و تلفن همراه مشمول دریافت ضمانت‌نامه بانکی در گمرک شد روز‌های پنجشنبه شعب کشیک بانک‌ها دایر است قیمت طلا، دلار، سکه و ارز ۱۴۰۴/۰۲/۲۳ پرداخت دیه ۵۹ جان باخته حادثه بندر رجایی جاده چالوس تا پایان اردیبهشت مسدود است تعرفه بسته‌های اینترنت تغییر می‌کند؟ درآمد ماهانه ۱۵ میلیون تومانی خانواده‌های محروم در طرح توانمندسازی محرومان تمدید معافیت واردات طلا، نقره و پلاتین خام از مالیات تا آذر ۱۴۰۴ وزیر کار: مستمری بازنشستگان تامین اجتماعی با ۳۰ درصد افزایش واریز می‌شود گوشت گرم از فهرست کالا‌های اساسی خارج شد

4 تصمیم دولت برای کاهش قیمت مسکن

رئیس جمهور در جلسه ستاد اقتصادی دولت گفت: اراضی دولتی واقع شده در محدوده و حریم شهرها را به منظور اجرای ماده 6 قانون ساماندهی زمین و مسکن، برای بهره برداری در طرح اقدام ملی مسکن، به وزارت راه و شهرسازی واگذار خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۳ - ۲۶ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 June 15
کد خبر: ۴۶۱۹۴

به گزارش راهبرد معاصر، حسن روحانی، رئیس جمهور، روز یکشنبه در جلسه ستاد اقتصادی دولت در جهت ساماندهی هرچه سریع‌‌تر بازار آشفته مسکن، به دستگاه های اجرایی و نهادهای وابسته به دولت، دستوراتی را ابلاغ کرد. بدین ترتیب اراضی دولتی واقع شده در محدوده و حریم شهرها را به منظور اجرای ماده 6 قانون ساماندهی زمین و مسکن، برای بهره برداری در طرح اقدام ملی مسکن، به وزارت راه و شهرسازی واگذار خواهد شد.

 

همچنین، رئیس جمهور از بانک مرکزی خواست به منظور تقویت عرضه و در راستای اجرای طرح اقدام ملی مسکن، نسبت به افزایش سهم تسهیلات بخش ساخت مسکن اقدامات لازم را انجام دهد.

 

در همین ارتباط وزارت راه و شهرسازی نیز مکلف شد، در اجرای ماده 10 قانون زمین شهری و به منظور شهرک سازی و مجتمع های مسکونی بر اساس ضوابط و مقررات شهرک ساز ی و با رعایت اصل حفظ باغات و اراضی کشاورزی اقدام کند.

 

*زمین‌های وزارت جهاد کشاورزی برای ساخت مسکن واگذار می‌شود

روحانی، در دستور ویژه ای به وزیر جهادکشاورزی تاکید کرد، اراضی واقع شده در محدوده و حریم شهرها هر چه زودتر به وزارت راه و شهرسازی واگذار شود.

 

بدین منظور، کاظم واخازی، وزیر جهاد و کشاورزی؛ در ارتباط با عزم دولت به منظور افزایش عرضه مسکن، گفت: وزارت جهاد اعلام کرده که اراضی که کاربری کشاورزی ندارد و در حریم شهر قرار گرفته، شناسایی و دراختیار وزارت راه و شهرسازی قرار گیرد. در این زمینه هم کارهای کارشناسی سنگینی انجام شده است. 

 

لازم به تاکید است، دولت در راستای ساماندهی بازار مسکن، به دنبال استفاده از راهکارهای موثر است و امید دارد با اتخاذ تصمیمات فوق، مقدمات افزایش قیمت زمین و کاهش قیمت را فراهم آورد.

 

منبع: فارس

ارسال نظر