عراقچی: روابط ایران و لبنان یک روابط دیرینه است / حفظ تمامیت ارضی لبنان از اهمیت زیادی برخوردار است آمریکا پایگاه‌های نظامی خود را در سوریه به یک پایگاه کاهش خواهد داد عراقچی: بعد از سال‌های طولانی، دیپلماسی ایران و مصر وارد مرحله جدیدی شده است عراقچی عازم بیروت شد قالیباف در ادامه سفر به آمریکای لاتین به هاوانا رسید رد ادعای تکراری شورای همکاری خلیج فارس راجع به جزایر سه‌گانه ایرانی گروسی: دیداری به موقع با عراقچی داشتم + جزئیات عراقچی در کنفرانس خبری با وزیر خارجه مصر: با گروسی دیدار کردم/ نمی‌توان حق غنی‌سازی را از ایران گرفت قاهره: از حل و فصل مسالمت‌آمیز پرونده هسته‌ای ایران حمایت می‌کنیم دیدار عراقچی با رئیس‌جمهور مصر گروسی: اراده سیاسی لازم در تهران و واشنگتن برای حصول توافق وجود دارد منبع مطلع ایرانی: پیشنهاد مکتوب آمریکا بسیار دور از مبنایی منصفانه برای سازش است گردان شهدای الاقصی: تجمع خودرو‌های دشمن در خان‌یونس را هدف قرار دادیم بقائی: گزارش آژانس بزرگنمایی برخی از موارد فنی است / دوگانه رفع تحریم‌ها و توقف غنی‌سازی را نخواهیم پذیرفت دور دوم مذاکرات روسیه و اوکراین امروز در استانبول

رد اتهامات مربوط به محکومیت تفنگدار آمریکایی از سوی روسیه

وزارت خارجه روسیه اتهام زنی رسانه‌های غربی در خصوص محکومیت یک تفنگدار سابق آمریکا را بی پایه و اساس خواند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۵۱ - ۲۶ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 June 15
کد خبر: ۴۶۲۶۸

به گزارش راهبرد معاصر، به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، وزارت خارجه روسیه روز دوشنبه اتهامات رسانه‌های غربی در خصوص محکومیت تفنگدار سابق آمریکا از سوی مسکو را بی پایه و اساس اعلام کرد.

 

در بیانیه وزارت خارجه روسیه آمده است: اتهامات مطرح شده در رسانه‌های غربی در خصوص "ترسیم روند" (بازداشت پال ولان) از ۳۰ مارس، پوچ و غیرقابل اثبات است. کاملا مشخص است که اسناد دادگاهی از سپتامبر سال گذشته تا مارس امسال در اختیار پل ولان قرار گرفته و او بدون عجله فرصت مطالعه آن‌ها را داشته است. با این حال و برغم شرایط دشوار ناشی از شیوع ویروس کرونا، این روند در بازه زمانی پیش بینی شده، مطابق با قوانین روسیه و کلیه هنجار‌ها و رویه‌های مرسوم انجام شده است.

 

روز دوشنبه دادگاه روسیه «پال ولان»، تفنگدار دریایی سابق آمریکا را به اتهام جاسوسی به ۱۶ سال زندان محکوم کرد.

 

قاضی دادگاه در بیانیه خود گفت: «حکم دادگاه ۱۶ سال حبس است که در جایی با امنیت بالا صورت خواهد گرفت.»

 

پیش از این دادستان‌ها درخواست حبس ۱۸ ساله را به دادگاه داده بودند.

 

ولان خود بر بی‌گناهی خود پافشاری داشته و گفته به این حکم اعتراض خواهد کرد. او تاکید دارد تنها برای شرکت در مراسم عروسی دوستش به روسیه رفته و بی‌گناه است. اما پیشینه او نشان می‌دهد او در سیزده سال گذشته به طور مرتب در روسیه رفت‌وآمد داشته است.

 

دو سال پیش مقامات روسی ولان را به جرم جاسوسی دستگیر کردند. گفته می‌شود او تابعیت انگلیسی، کانادایی و ایرلندی هم دارد./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
آخرین اخبار