بقائی: می‌دانیم چه تدابیری در مذاکرات اتخاذ کنیم تا تجربه تلخ گذشته تکرار نشود رویترز: عربستان در حال رایزنی برای خرید اف-۳۵ از آمریکاست آکسیوس: انتظار می‌رود «ترامپ» و «جولانی» فردا دیدار کنند مدیر فرودگاه صنعا: بازسازی باند فرودگاه تکمیل شده و از فردا برای پذیرش پرواز‌ها آماده می‌شود امضای توافقات اقتصادی، دفاعی، انرژی و معدنی میان آمریکا و عربستان زلنسکی: اگر پوتین بیاید، به استانبول می‌روم کالاس: روسیه فقط برای ادامه حملاتش زمان می‌خرد انتصاب نماینده ویژه ایران در امور دریای خزر احتمال حضور «ترامپ» در مذاکرات صلح میان روسیه و اوکراین نتانیاهو: ممکن است آتش‌بس را برای یک دوره مشخص قبول کنیم قسام اسیر آمریکایی-اسرائیلی را آزاد کرد شیخ نعیم قاسم: غیرممکن است نتانیاهو بتواند فلسطینی‌ها را از خاکشان محروم کند الجولانی به بغداد نمی‌رود آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران وضع کرد آغاز سفر ویژه ترامپ به مقصد غرب آسیا

شکل گیری روابط دوجانبه برلین و واشنگتن دشوار است

«هایکو ماس» وزیر خارجه آلمان با انتقاد دوباره از طرح خروج تعدادی از نظامیان آمریکایی از این کشور اروپایی، روابط دوجانبه برلین-واشنگتن را «دشوار» توصیف کرد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۳۹ - ۲۶ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 June 15
کد خبر: ۴۶۱۴۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ در ادامه انتقادها از عدم مشورت واشنگتن با برلین در زمینه طرح خروج نظامیان آمریکایی از آلمان، وزیر خارجه این کشور اروپایی گفته که او از این تصمیم تعجب نکرده است.

 

به نوشته خبرگزاری اسپوتنیک، «هایکو ماس» وزیر خارجه آلمان در تازه‌ترین صحبت‌ها درباره روابط این کشور با آمریکا  بر «سخت» بودن روابط کنونی برلین و واشنگتن تاکید کرد و گفت، از اینکه واشنگتن با برلین درباره تصمیمش برای خروج نظامیان آمریکایی از آلمان هماهنگ و مشورت نکرد، تعجب نکرده است.

 

ماس در مصاحبه‌ای که شبکه آلمانی «زد دی اف» (ZDF) پخش کرد، درباره روابط کنونی و دوجانبه آلمان و آمریکا گفت: «من خواهم گفت که (این روابط) روابطی دشوار است....همانطور که ما این را در موضوع تصمیم دولت ایالات متحده (برای خروج نظامیانش از آلمان) دیدیم، این تصمیم ۱۰۰ درصد با ما هماهنگ نشده است».

 

وزیر خارجه آلمان پیش از این هم درباره تصمیم آمریکا برای خروج نظامیانش از این کشور اروپایی صحبت کرده بود.

 

هایکو ماس در اولین واکنش به این موضوع ضمن ابراز تأسف از خروج بخشی از نیروهای آمریکایی از آلمان، به مشکلات در روابط برلین-واشنگتن اشاره کرد و گفت: ما شرکای نزدیکی هستیم اما (روابطمان) پیچیده است.

 

بنا بر گزارش اسپوتنیک، پیش از این بیش از ۲۰ عضو جمهوری‌خواه کمیته نیروهای مسلح مجلس نمایندگان آمریکا در نامه به دونالد ترامپ رئیس‌جمهور هم حزبی خودشان، از او خواستند گزارش‌های خبری درباره تصمیم واشنگتن برای کاستن از نیروهایش در آلمان را رد کند.

 

بحث‌ها درباره خروج نظامیان آمریکایی از آلمان، واکنش وزارت خارجه روسیه را هم در پی داشته است.

 

این وزارتخانه در واکنش به گمانه‌زنی‌های رسانه‌ای درباره احتمال خروج نظامیان آمریکایی از آلمان به مقصد لهستان، درباره پیچیده‌تر شدن روابط مسکو با ناتو در نتیجه عملی شدن چنین انتقالی هشدار داد.

 

بنا بر گزارش‌های رسانه‌های غربی و آمریکایی، دونالد ترامپ در نظر دارد تعداد ۹۵۰۰ نفر از نظامیان آمریکایی را از آلمان خارج کند. در حال حاضر واشنگتن در آلمان حدود ۳۴ هزار و ۵۰۰ نیروی نظامی دارد./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار