دیدار لاریجانی با السودانی/ امضای تفاهم امنیتی مشترک بین ایران و عراق حماس: ما هیچ ارتباطی با حوادث رخ داده در مراکز توزیع کمک‌های بشردوستانه در غزه نداریم تماس نتانیاهو با ترامپ درباره ادامه عملیات نظامی در نوار غزه عملیات اعدام میدانی با شلیک گلوله در داخل بیمارستان ملی سویداء منابع عراقی: شمار زائران ایرانی اربعین به ۳ میلیون نفر رسید شنیده شدن صدای چندین انفجار در حماه سوریه بلومبرگ: مقامات اروپایی خواستار ملاقات با ترامپ پیش از دیدارش با پوتین هستند مخالفت اتحادیه عرب با اشغال غزه و درخواست آتش‌بس و تحریم اسرائیل  بیانیه مشترک ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه عراقچی: معاون گروسی فردا به تهران می‌آید /برنامه‌ای برای بازدید وجود ندارد رئیس سازمان انرژی اتمی: حوزه سلامت و امنیت غذایی در اولویت ماست استاندار کربلا: ۲۲ عضو داعش که قصد حمله به شرکت‌کنندگان در مراسم پیاده‌روی اربعین را داشتند، بازداشت شدند امان میزبان نشست مشترک اردن، سوریه و آمریکا واکنش علی‌اف و زلنسکی به حملات روسیه به تاسیسات انرژی جمهوری آذربایجان در اوکراین نتانیاهو مدعی شد: اگر حماس خلع سلاح شود جنگ فردا تمام خواهد شد

جهاد اسلامی: هدف «قانون قیصر»، تجزیه سوریه است

جنبش جهاد اسلامی فلسطین با صدور بیانیه‌ای، اعمال تحریم‎های جدید آمریکا علیه سوریه تحت عنوان «قانون قیصر» را محکوم کرد و هدف از اجرای آن را تجزیه و تقسیم سوریه برشمرد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۲۳ - ۲۹ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 June 18
کد خبر: ۴۶۶۰۰

به گزارش راهبرد معاصر، جنبش «جهاد اسلامی» فلسطین چهارشنبه شب در بیانیه‌ای تحریم‌های اقتصادی جدید آمریکا علیه سوریه موسوم به «قانون قیصر» را محکوم کرد و گفت که این تحریم‌ها در راستای تجاوزات و دشمنی‎های مستمر آمریکا علیه امت ما اعمال شده است.

 

جنبش جهاد اسلامی تاکید کرد که این تحریم‌ها در راستای ادامه خصومت‌های آمریکا علیه امت اسلامی و با هدف تجزیه و تقسیم و کشورهای عربی از جمله سوریه و فشار به این کشور برای قبول دیکته‌های آمریکا صورت می‌گیرد.

 

جنبش جهاد اسلامی فلسطین در ادامه هشدار داد که مماشات با این سناریوهای آمریکایی لزوما به معنای تکرار این سناریوها با همراهی دیگر کشورها برای خدمت کردن به طرح‎های صهیونیستی-آمریکایی خواهد بود.

 

تحریم‎های «قانون قیصر» علیه سوریه که دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در 20 دسامبر 2019 آن را امضاء کرد، از روز چهارشنبه وارد مرحله اجرا شده است تا بخش‌های اساسی اقتصاد صوریه درچار تحریم‎های سختی شوند.

تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر