به گزارش راهبرد معاصر؛ در اقدامی کم سابقه، کمیته چهارم مجمع عمومی سازمان ملل متحد در هشت قطعنامه مجزا رژیم اشغالگر صهیونیستی را محکوم کرد. اشغال جولان، نقض سیستماتیک حقوق فلسطینیان و کشتار مسلمانان غزه از جمله قطعنامه های صادر شده می باشد.
در قطعنامه مربوط به جولان سوریه، از رژیم صهیونیستی خواسته شده تا به اشغال این منطقه پایان دهد؛ همچنین رژیم صهیونیستی از اعطاء حق شهروندی اسرائیل به ساکنان جولان سوریه منع شده است.
در قطعنامهای دیگر از تمامی کشورها، آژانسهای تخصصی و سازمانهای غیردولتی درخواست شده است از تلاشها و اقدامات آنروا در کمک رسانی به آوارگان فلسطینی حمایت نمایند.
«آنتونیو گوترش»، دبیر کل سازمان ملل متحد قتل عام یک خانواده فلسطینی در نوار غزه به دست رژیم صهیونیستی را محکوم کرد.
خبرگزاری آناتولی ترکیه شامگاه جمعه (آبان ۲۴) به نقل از یکی از سخنگوهای سازمان ملل گزارش داد که گوترش بعد از اینکه در جریان کشتار این خانواده فلسطینی که هشت نفر بودند، قرار گرفت، اقدام رژیم صهیونیستی در هدف قرار دادن غیرنظامیان را محکوم کرد و خواستار توقف حمله به غیرنظامیان شد.
ارتش رژیم صهیونیستی به کشتار این خانواده فلسطینی در نوار غزه اعتراف کرده ولی مدعی شده است که کشتار این هشت فلسطینی «به اشتباه» بوده است. این رژیم گفته که «ما فکر میکردیم خانه خالی از سکنه است».
جنگندههای رژیم صهیونیستی بامداد دیروز پنجشنبه موشکی را به منزل «ابو ملحوس» شلیک کرد که بر اثر اصابت آن، خانه او به کل ویران شد. رژیم تلآویو گفته است که ابوملحوس از فرماندهان جنبش جبهاد اسلامی فلسطین بوده است؛ ادعایی که این جنبش آن را تکذیب کرد و گفت که این فلسطینی وابسته به جهاد اسلامی بود نه فرمانده.
گروههای مقاومت در غزه از جمله جنبش جهاد اسلامی فلسطین در پاسخ به اقدام رژیم صهیونیستی در ترور «بهاء ابوالعطاء»، یکی از فرماندهان این جنبش و حمله جنگندههای این رژیم به جنوب دمشق سوریه که منجر به شهادت فرزندان یکی از فرماندهان جهاد اسلامی شد، شهرکهای صهیونیستنشین اطراف غزه را زیر حملات موشکی و راکتی خود گرفتند.
رژیم صهیونیستی نیز برای جلوگیری از شلیک موشک، مناطقی از غزه را زیر حملات هوایی و توپخانهای خود گرفت که بنابر اعلام وزارت بهداشت غزه، ۳۴ نفر به شهادت رسیدند که در یکی از این حملات تمامی هشت عضو یک خانواده قتلعام شدند. این حملات صهیونیستها بیش از ۱۳۰ زخمی نیز برجای گذاشته است.