رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

«لاوروف» به آمریکا هشدار داد

وزیر خارجه روسیه به «مایک پمپئو» همتای آمریکایی خود در مورد هرگونه تلاش برای مداخله در امور داخلی ونزوئلا از جمله توسل به «گزینه نظامی» هشدار داد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۵ - ۲۴ بهمن ۱۳۹۷ - 2019 February 13
کد خبر: ۴۶۶۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ «سرگئی لاوروف» روز سه شنبه در یک تماس تلفنی با «مایک پمپئو» وزیر خارجه آمریکا در مورد تحولات اخیر جهان با وی گفتگو کرد.

اسپوتنیک نوشت:وزارت خارجه روسیه نیز متعاقب این تماس تلفنی با صدور بیانیه ای اعلام کرد که «لاوروف به پمپئو در مورد هرگونه تلاش برای مداخله در امور داخلی کاراکاس، از جمله توسل به گزینه نظامی هشدار داده است».

در بخشی از بیانیه وزارت خارجه روسیه آمده است: «لاوروف علیه مداخله در امور داخلی ونزوئلا از جمله توسل به گزینه نظامی که واشنگتن در مغایرت با قوانین بین الملل مطرح کرده است، هشدار داد».

رسانه ها پیشتر گزارش دادند که آمریکا قصد دارد با ارائه پیش نویس یک قطعنامه به شورای امنیت سازمان ملل، خواستار برگزاری انتخابات جدید ریاست جمهوری در ونزوئلا شود.

روز یکشنبه نیز، یک مقام دیپلماتیک به خبرگزاری اسپوتنیک گفت که روسیه نیز پیش نویس قطعنامه ای را در حمایت از دولت کنونی ونزوئلا تهیه کرده و قصد دارد به شورای امنیت ارائه نماید.

گفتنی است که تنشهای سیاسی داخلی در ونزوئلا در پی اعتراضات چند هفته ای و معرفی «خوآن گوآیدو» به عنوان رئیس جمهور خودخوانده ونزوئلا وارد مرحله ای تازه شد و در این میان، روسیه و آمریکا هریک مواضع متفاوتی در قبال بحران ونزوئلا اتخاذ کرده اند.

درحالیکه روسیه از «نیکلاس مادورو» رئیس جمهوری قانونی ونزوئلا حمایت می‌کند؛ «خوان گوایدو» رئیس کنگره ملی این کشور با برخورداری از حمایت واشنگتن، مشروعیت وی را زیر سوال برده است.

در این میان، ارتش هنوز به مادورو وفادار است؛ اما آمریکا تلاش می کند تا ارتش ونزوئلا را نیز به صف کودتاگران اضافه کند.

مهر

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار