نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا ماجرای حملات موشکی ایران علیه امارات محسن رضایی خطاب به ترامپ: به نظم پساآمریکایی در خلیج فارس خوش آمدید ادعای امارات در خصوص حمله موشکی به این کشور
رئیس جمهور ونزوئلا

آمریکا تلاش دارد منابع طبیعی و ثروت‌های ونزوئلا را بگیرد

رئیس‌جمهور ونزوئلا خواستار اعلام همبستگی کشورهای عربی و اسلامی با ونزوئلا شد و گفت: آمریکا تلاش دارد کنترل اوضاع در ونزوئلا و منابع طبیعی و ثروت‌های این کشور را در دست بگیرد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۱ - ۲۴ بهمن ۱۳۹۷ - 2019 February 13
کد خبر: ۴۶۸۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ نیکلاس مادورو رئیس جمهور ونزوئلا در شبکه المیادین که عصر امروز چهارشنبه به‌صورت کامل پخش خواهد شد، اعلام کرد که آمریکا تلاش دارد کنترل اوضاع در ونزوئلا و منابع طبیعی و ثروت‌های این کشور را در دست بگیرد. وی از ملت‌های عربی و اسلامی خواست تا با ونزوئلا اعلام همبستگی کنند.

وی تأکید کرد که رئیس جمهور قانونی ونزوئلا است و تمام اختیارات خود را بر اساس قانون اساسی در عرصه‌های داخلی و خارجی دنبال می‌کند. او گفت که کاملاً اعتقاد دارد که ارتش ونزوئلا متحد و یکپارچه عمل خواهد کرد.

رئیس جمهور ونزوئلا اظهار داشت که این کشور با تمام قدرت از خودش دفاع خواهد کرد.

وی همچنین رهبران مخالفان را به مزدوری و آلت دست بودن برای کشورهای خارجی متهم کرده و گفت که حاکمیت خوان گوایدو رهبر مخالفان دولت توهمی است.

مادورو روز سه‌شنبه رسانه‌های خبری را به ترویج اخبار دروغ از کشورش متهم کرد و گفت که هدف هجمه روانی و تبلیغاتی قرار گرفته که تلاش دارد مردم به ونزوئلا سفر نکنند و سرمایه‌گذاران خارجی نیز در این کشور حضور نداشته باشند.

همزمان ونزوئلا بزرگترین و گسترده‌ترین مانور خود را برای تقویت قدرت دفاعی در داخل کشور برگزار کرد. این مانور در منطقه جنگلی در ایالت میراندا برگزار شد و تا روز 15 فوریه ادامه خواهد داشت. ونزوئلا در شرایط کنونی با مهمترین تحولات تاریخ خود مواجه است و احتمال جنگ نظامی ضد این کشور وجود دارد. این کشور همچنین در رویارویی با جنگ سیاسی ضد خود قرار گرفته و جنگ تبلیغاتی روزافزونی ضد این کشور دنبال می‌شود.

مادورو اعلام کرد که نظامیان کشورش و نیروهای مسلح با قهرمانی از اراضی مقدس خود در برابر امپراطوری [آمریکا] دفاع خواهند کرد.

تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار