دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است
مادورو:

دولت ترامپ «باند تبهکاران افراطی» است

رئیس جمهور ونزوئلا دولت ترامپ را دارو دسته تبهکاران افراط گرا خواند و تاکید کرد که دونالد ترامپ آشکارا نژادپرست است و از ما متنفر است چرا که آنها فقط به فکر منافع خودشان هستند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۱ - ۲۳ بهمن ۱۳۹۷ - 2019 February 12
کد خبر: ۴۶۳۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ «نیکلاس مادورو» رئیس جمهور ونزوئلا در مصاحبه با شبکه بی بی سی، دولت دونالد ترامپ در آمریکا را باند تبهکاران تندرو خواند و از واشنگتن به دلیل بحران سازی در کاراکاس انتقاد کرد.

مادورو تاکید کرد که هرگز اجازه ارسال کمکهای بشردوستانه به ونزوئلا را نخواهد داد چرا که این اقدام پوششی برای توجیه مداخلات آمریکا در کشورهای دیگر است.

رئیس جمهور ونزوئلا که در کاراکاس با بی بی سی مصاحبه میکرد ابراز امیدواری کرد که این فرقه تندرو در کاخ سفید با قدرت گسترده مردم کشورش و افکار عمومی جهانی شکست بخورد.

مادورو اضافه کرد، این یک جنگ سیاسی از طرف امپریالیسم آمریکا و گروه نژاد پرست کوکلاس کلانها است که اکنون در آمریکا حکمرانی میکنند.

وی در پاسخ به سوالی درباره اینکه آیا دونالد ترامپ هم نژادپرست است گفت: او آشکارا نژادپرست است و از ما متنفر است چرا که آنها فقط به فکر منافع خودشان هستند.

وی راجع به رد کمکهای بشردوستانه به مردم ونزوئلا که توسط مخالفان ایجاد شده است نیز گفت: کاراکاس توانایی تامین نیازهای مردمش را دارد و نیاز به گدایی از هیچ کس ندارد.

مادورو تاکید کرد که جریان کمکهای بشردوستانه پوششی برای توجیه مداخلات آمریکا در ونزوئلا است.

ارسال نظر
آخرین اخبار