امروز مهم‌ترین میدان مبارزه با آمریکا و حل مشکلات مردم است گام‌های مثبت مدیریت شهری برای کنترل ترافیک پایتخت استعفای معلمان شایعه است آخرین وضعیت کمبود داروهای اساسی تداوم بارشها در نقاطی از کشور طی روزهای آتی/ تقویت بارشها در ۲ استان شمالی از شنبه موج بارش‌ها از امشب در ۱۲ استان بارش شدید و رعدوبرق در راه است / تهران جمعه بارانی می‌شود نحوه پرداخت کارانه معلمان در مناطق خاص اعلام شد + جزییات پاییز پربارشی در راه است | آغاز بارش‌ها در شمال و غرب کشور جزئیات اجرای آیین‌نامه جذب استعداد‌های برتر در دانشگاه فرهنگیان / این افراد در آموزش و پرورش استخدام می‌شوند جاده چالوس یک‌طرفه شد واکنش وزیر آموزش و پرورش به استعفای معلمان دستگیری معاند مجازی در تهرانپارس/ انتشار اخبار کذب و مطالب تفرقه‌افکنانه اولین برف پاییزی در راه البرز مرکزی است/ ۶ استان در محاصره بارش‌های شدید سامانه بارشی تشدید می‌شود/۶ استان در آماده‌باش سیلابی قرار گرفتند مجوز کشتار و عرضه گوشت اسب و قاطر و الاغ صادر شد؟

قدیمی‌ترین زندانی محکوم به قصاص آزاد شد

قدیمی‌ترین زندانی محکوم به قصاص آزاد شد رئیس کل دادگستری هرمزگان از آزادی قدیمی‌ترین زندانی محکوم به قصاص کشور بعد از ۲۳ سال چشم‌انتظاری به مناسبت ولادت حضرت علی (ع) خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۱ - ۲۵ دی ۱۴۰۳ - 2025 January 14
کد خبر: ۲۶۸۴۱۲
قدیمی‌ترین زندانی محکوم به قصاص آزاد شد

به گزارش راهبرد معاصر، مجتبی قهرمانی رئیس کل دادگستری هرمزگان امروز سه‌شنبه ۲۵ دیماه، اظهار کرد: پس از حدود ۲۳ سال در نتیجه میانجیگری و پیگیری مسئولان قضایی، مسئولین و اعضای شورای حل اختلاف و مددکاران زندان و با توجه به تلاشی که برای برگزاری جلسات مستمر جهت اخذ رضایت اولیای دم این پرونده انجام داده بودند، موضوع ایجاد مصالحه در این پرونده قصاص سرانجام منجر به صلح و سازش شد و اولیای دم به مناسب ولادت با سعادت مولی الموحدین حضرت علی (ع) گذشت خود را از اجرای مجازات قصاص اعلام کردند.

زندانی مذکور قبلاً هم با استفاده از ظرفیت ماده ۴۲۹ مدتی بیرون از زندان بوده و به لحاظ عمدی بودن جرم امکان استفاده از ظرفیت ستاد دیه نداشته است.

همچنین در اقدامی انسان دوستانه و با همت بنیاد خیریه نبی، خیرین و ستاد دیه استان هرمزگان، ۱۰ زندانی به مناسبت میلاد حضرت علی (ع) و روز پدر آزاد شدند. / ایسنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار