نویدکیا سرمربی سپاهان شد پیولی رسما از النصر اخراج شد کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود تاج: شنبه درباره تاریخ آغاز لیگ تصمیم گیری می‌شود/ قوانین نقل‌ و انتقالات تغییر می‌کند اولین خرید تراکتور از پرسپولیس آمد قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران غذاهای مفید و مضر برای دندان درد را بشناسید پرسپولیس رسما قید گزینه استقلال را زد؛ زورمان نمی‌رسد و قیمت نجومی است! ساپینتو برای استقلالی شدن یک لژیونر شخصا وارد مذاکره شد پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ۳ جاسوس موساد در ارومیه به دار مجازات آویخته شدند + عکس

غفلت والدین موجب جان باختن 2 کودک در داخل خودرو شد

معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان کرمانشاه از جان باختن دو کودک 3 و 4 ساله هرسینی به دلیل محبوس شدن داخل خودرو و خفگی بر اثر گرما خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۱ - ۲۹ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 June 18
کد خبر: ۴۶۶۷۱

به گزارش راهبرد معاصر، سرهنگ محمدرضا آمویی، در این خصوص اظهار داشت: پس از اعلام مرکز فوریت های پلیسی 110 مبنی بر مرگ دو کودک خردسال در یکی از روستاهای شهرستان "هرسین"، تیمی از ماموران به محل اعزام شدند.

 

آمویی ادامه داد: با حضور پلیس در محل و تحقیقات لازم مشخص شد، یک دختر 3 ساله به نام دلنیا و یک پسر 4 ساله به نام "حسین" که دخترخاله و پسرخاله بودند پس از غفلت والدین خود، سوار بر یک دستگاه خودروی سواری سمند متعلق به خانواده یکی از آنها می شوند.

 

آمویی تصریح کرد: این دختر و پسر خردسال پس از حضور در داخل خودرو که زیر تابش آفتاب هم قرار داشته، پس از دقایقی بازی کردن زمانی که قصد خروج از اتومبیل را داشتند درب را به روی خود بسته می بینند.

 

معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان کرمانشاه افزود: تلاش بی حاصل دختر و پسر خردسال و خستگی وارده به آنها از یک سو و گرمای آفتاب هم از سوی دیگر باعث از حال رفتن آنها در داخل خودرو می شود و پس از گذشت بیش از دو ساعت، والدین دلنیا و حسین متوجه غیبت آنها شده و پس از جست وجو، کودکان خود را در حالی که بی حال و بی حرکت در داخل خودرو افتاده اند، پیدا می کنند.

 

آمویی با بیان اینکه دختر خردسال پیش از رسیدن به بیمارستان جان خود را از دست می دهد، اظهار کرد: کار احیای پزشکان روی پسر 4 ساله نیز متاسفانه موثر واقع نشد و هر دو کودک جان باختند.

 

معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان با ابراز تاسف از وقوع این حادثه تلخ و تاسف بار، گفت: گاهی اوقات لحظه ای غفلت و تنها گذاشتن کودکان خردسالی که هیچ شناختی از محیط پیرامون خود ندارند، حوادث غیرقابل جبرانی را به وجود می آورد.

 

وی ادامه داد: در این حادثه تکان دهنده شاید اگر والدین دقایقی زودتر متوجه غیبت آنها شده بودند، می شد جان این دو کودک معصوم را نجات داد، اما متاسفانه بی خبری طولانی مدت آنها از فرزندان خردسالشان، عمری افسوس و حسرت برایشان به ارمغان آورد.

 

این مقام انتظامی گفت: با فرا رسیدن فصل گرما خوب است والدین بیش از پیش مراقب فرزندان خود باشند و تحت هیچ شرایطی حتی برای دقایقی کوتاه آنها را تنها نگذارند تا دیگر شاهد چنین حوادث تلخ و تاسف باری نباشیم.

 

منبع: ایسنا

ارسال نظر
آخرین اخبار