تخت روانچی‏: عمان یک همسایه قابل اعتماد و یک شریک اساسی است کمیسرعالی حقوق بشر سازمان ملل: حملات آمریکا در کارائیب غیرقانونی است آمریکا به دنبال حملات هوایی به داخل خاک ونزوئلا طرح ترامپ برای ساخت یک سالن رقص جدید در کاخ سفید یورش صهیونیست‌ها به کرانه باختری/ شهادت یک جوان فلسطینی در رام‌الله هشدار سازمان ملل درباره خطر گسترش جنگ در سودان/ هیچ منطقه‌ای امن نیست فرد شماره ۲ تحریک طالبان پاکستان کشته شد واکنش عراقچی به دستور ترامپ مبنی بر از سرگیری آزمایش سلاح‌های هسته‌ای دیدار مقام ارشد انصارلله با تخت روانچی پاسخ جنبش انصارالله به تهدید اسرائیل کاتس: «اجازه نمی‌دهیم جنایتکار ما را تهدید کند» رایزنی تخت روانچی با وزیر خارجه عمان واکنش تهدیدآمیز مسکو به احیای آزمایش‌های اتمی آمریکا شی: درباره مسائل تجاری با آمریکا به اتفاق‌نظر رسیدیم مدودف: «پوزیدون» یک سلاح آخرالزمانی است طرح خاموش آنکارا برای تسلط بر آسیای میانه

ادامه درگیری های لفظی ترامپ و بولتون

رئیس‌جمهور آمریکا با انتشار پیامی در صفحه توئیتر خود از کتاب خاطرات مشاور پیشین امنیت ملی خود انتقاد کرد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۷ - ۲۹ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 June 18
کد خبر: ۴۶۶۸۵

به گزارش راهبرد معاصر، «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا امروز (پنجشنبه) در صفحه شبکه اجتماعی توئیتر خود، «جان بولتون»، مشاور پیشین امنیت ملی کاخ سفید و کتاب خاطرات او را به بار انتقاد گرفت.

 

ترامپ در این توئیت نوشت: «کتاب بولتون که نقدهای وحشتناکی به آن شده است، مجموعه‌ای از دروغ‌ها و داستان‌های ساختگی است تا من را بد نشان دهد.»

 

وی در ادامه نوشت: «بسیاری از جملات مضحکی که او به من نسبت داده هرگز بیان نشده‌اند و داستانسرایی محض هستند. او در تلاش است اخراج خود مانند یک توله سگ بیمار را تلافی کند.»

 

در هفته‌های اخیر درگیری‌های لفظی بولتون و ترامپ موجب ایجاد اختلاف شدیدی بین آنها شده و این در حالی است که بولتون با حضور در رسانه‌های مختلف به تبلیغ کتاب خاطرات خود می‌پردازد.

 

بولتون، در کتاب خاطرات خود، که قرار است هفته آینده بیست و سوم ژوئن (سوم تیر ماه) منتشر شود، از دوران کار در کنار دونالد ترامپ، به افشاگری علیه وی دست زده است. بخشی از این کتاب مربوط به تمایل رئیس‌جمهور آمریکا برای حمله نظامی به ونزوئلاست.

 

کتاب بولتون حاوی افشاگری‌هایی تند علیه ترامپ و ناشر این کتاب گفته بولتون در این کتاب نوشته انتخاب مجدد در انتخابات تنها دغدغه ترامپ است.

 

بولتون همچنین در کتاب خود این ادعا را مطرح کرده که ترامپ از «شی جین‌پینگ»، رئیس‌جمهور چین خواسته به کارزار او برای پیروزی در انتخابات ریاست‌جمهوری سال ۲۰۲۰ کمک کند.

 

واشنگتن‌پست بر اساس بخش‌هایی از کتاب بولتون که می‌گوید به رویت این روزنامه رسیده نوشته ترامپ در دیداری که سال گذشته با رئیس‌جمهور چین داشته از او خواسته به او برای پیروزی در انتخابات کمک کند.

 

کاخ سفید روز سه‌شنبه با مطرح کردن شکواییه‌ای علیه جان بولتون در تلاش است تا مانع از انتشار این کتاب خاطرات شود.

 

منبع: مشرق

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار