ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد سنای آمریکا هم به محدودیت اختیارات جنگی ترامپ رای داد پزشکیان دکترای افتخاری جراحی قلب از پاکستان دریافت کرد ترامپ: شاید باید دوباره نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری بشوم! سخنگوی سازمان ملل: عملیات تخلیه بیش از ۱۱ هزار دریانورد در تنگه هرمز آغاز خواهد شد ادعای ترامپ: بازرسان در زمان مناسب در ایران حضور خواهند یافت شیخ نعیم قاسم: اسرائیل راهی جز عقب‌نشینی از خاک لبنان ندارد دانمارک سفارت خود در تهران را بازگشایی کرد ترامپ: ایران هرگز سلاح هسته‌ای نخواهد داشت! روبیو مدعی شد: پرونده لبنان از ایران جداست!

ادامه درگیری های لفظی ترامپ و بولتون

ادامه درگیری های لفظی ترامپ و بولتون رئیس‌جمهور آمریکا با انتشار پیامی در صفحه توئیتر خود از کتاب خاطرات مشاور پیشین امنیت ملی خود انتقاد کرد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۷ - ۲۹ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 June 18
کد خبر: ۴۶۶۸۵

به گزارش راهبرد معاصر، «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا امروز (پنجشنبه) در صفحه شبکه اجتماعی توئیتر خود، «جان بولتون»، مشاور پیشین امنیت ملی کاخ سفید و کتاب خاطرات او را به بار انتقاد گرفت.

 

ترامپ در این توئیت نوشت: «کتاب بولتون که نقدهای وحشتناکی به آن شده است، مجموعه‌ای از دروغ‌ها و داستان‌های ساختگی است تا من را بد نشان دهد.»

 

وی در ادامه نوشت: «بسیاری از جملات مضحکی که او به من نسبت داده هرگز بیان نشده‌اند و داستانسرایی محض هستند. او در تلاش است اخراج خود مانند یک توله سگ بیمار را تلافی کند.»

 

در هفته‌های اخیر درگیری‌های لفظی بولتون و ترامپ موجب ایجاد اختلاف شدیدی بین آنها شده و این در حالی است که بولتون با حضور در رسانه‌های مختلف به تبلیغ کتاب خاطرات خود می‌پردازد.

 

بولتون، در کتاب خاطرات خود، که قرار است هفته آینده بیست و سوم ژوئن (سوم تیر ماه) منتشر شود، از دوران کار در کنار دونالد ترامپ، به افشاگری علیه وی دست زده است. بخشی از این کتاب مربوط به تمایل رئیس‌جمهور آمریکا برای حمله نظامی به ونزوئلاست.

 

کتاب بولتون حاوی افشاگری‌هایی تند علیه ترامپ و ناشر این کتاب گفته بولتون در این کتاب نوشته انتخاب مجدد در انتخابات تنها دغدغه ترامپ است.

 

بولتون همچنین در کتاب خود این ادعا را مطرح کرده که ترامپ از «شی جین‌پینگ»، رئیس‌جمهور چین خواسته به کارزار او برای پیروزی در انتخابات ریاست‌جمهوری سال ۲۰۲۰ کمک کند.

 

واشنگتن‌پست بر اساس بخش‌هایی از کتاب بولتون که می‌گوید به رویت این روزنامه رسیده نوشته ترامپ در دیداری که سال گذشته با رئیس‌جمهور چین داشته از او خواسته به او برای پیروزی در انتخابات کمک کند.

 

کاخ سفید روز سه‌شنبه با مطرح کردن شکواییه‌ای علیه جان بولتون در تلاش است تا مانع از انتشار این کتاب خاطرات شود.

 

منبع: مشرق

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار