حماس: ما هیچ ارتباطی با حوادث رخ داده در مراکز توزیع کمک‌های بشردوستانه در غزه نداریم تماس نتانیاهو با ترامپ درباره ادامه عملیات نظامی در نوار غزه عملیات اعدام میدانی با شلیک گلوله در داخل بیمارستان ملی سویداء منابع عراقی: شمار زائران ایرانی اربعین به ۳ میلیون نفر رسید شنیده شدن صدای چندین انفجار در حماه سوریه بلومبرگ: مقامات اروپایی خواستار ملاقات با ترامپ پیش از دیدارش با پوتین هستند مخالفت اتحادیه عرب با اشغال غزه و درخواست آتش‌بس و تحریم اسرائیل  بیانیه مشترک ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه عراقچی: معاون گروسی فردا به تهران می‌آید /برنامه‌ای برای بازدید وجود ندارد رئیس سازمان انرژی اتمی: حوزه سلامت و امنیت غذایی در اولویت ماست استاندار کربلا: ۲۲ عضو داعش که قصد حمله به شرکت‌کنندگان در مراسم پیاده‌روی اربعین را داشتند، بازداشت شدند امان میزبان نشست مشترک اردن، سوریه و آمریکا واکنش علی‌اف و زلنسکی به حملات روسیه به تاسیسات انرژی جمهوری آذربایجان در اوکراین نتانیاهو مدعی شد: اگر حماس خلع سلاح شود جنگ فردا تمام خواهد شد فرود اضطراری جنگنده اف- ۳۵ انگلیس در ژاپن
رویترز:

درخواست آژانس اتمی برای نشست حضوری در خصوص ایران

شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی بعد از مخالفت‌ها با قطعنامه این شورا در خصوص ایران خواستار برگزاری نشست حضوری در این خصوص شد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۵۵ - ۲۹ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 June 18
کد خبر: ۴۶۶۹۰

به گزارش راهبرد معاصر، مخالفت‌ها به رهبری چین با قطعنامه‌ای که خواستار انتقاد از ایران در شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی است موجب شد این شورا مجبور شود بعد از برگزاری چهار روز نشست مجازی اعضا را به نشست حضوری برای رایزنی دعوت کند.

 

به نوشته خبرگزاری رویترز، فرانسه، بریتانیا و آلمان که همگی طرف‌های توافق هسته ای با ایران هستند پیش‌نویس قطعنامه‌ای را به شورای حکام ارائه داده‌اند.

 

این پیش‌نویس ضمن طرح ادعا‌های اثبات‌نشده از ایران خواسته شده به آژانس بین‌المللی انرژی اتمی اجازه دسترسی به دو سایت قدیمی را داده و با این نهاد بین‌المللی کاملاً همکاری کند.

 

خبرگزاری رویترز می‌گوید ترجیح شورای حکام تصویب قطعنامه‌ها به اتفاق آرا است و این شورا تا زمانی که مخالفتی با قطعنامه‌هایش وجود نداشته باشد آن‌ها را بدون رأی‌گیری به تصویب می‌رساند.

 

دیپلمات‌های غربی می‌گویند روسیه به عنوان متحد ایران گفت: نیازی به صدور قطعنامه نمی‌بیند، اما مخالفت صریح چین موجب شد رئیس شورای حکام آژانس برای رایزنی‌های بیشتر و احتمالاً رأی‌گیری خواستار نشست حضوری در این خصوص شود.

 

نماینده چین در نطق خود که روز پنجشنبه در چهارمین روز نشست مجازی شورای حکام ارائه شد گفت: «برخی کشورها، همزمان با تلاش برای پیشبرد این پیش‌نویس مخاطرات چنین اقدامی را نادیده گرفته‌اند.»

منبع: فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار