هشدار هواشناسی؛ بارش‌ها از سه‌شنبه گسترده می‌شود / رگبار و رعدوبرق در چندین استان / کاهش دما در نیمه شمالی کشور ورود موج بارشی جدید؛ شمال کشور از روز سه‌شنبه سرد و بارانی می‌شود ماجرای قطع درخت تاریخی زگلیک برای ساخت سرویس بهداشتی تمدید مجدد مهلت ثبت‌نام و انتخاب رشته پذیرش بدون آزمون جزئیات پرونده آزار جنسی زن ایرانی در سفر به ترکیه هشدار وقوع سیلاب و آب‌گرفتگی معابر در مازندران هشدار بارش‌های سیل‌آسا از دوشنبه؛ سامانه بارشی جدید در راه است تمدید مهلت انتخاب رشته‌های با آزمون و بدون آزمون دانشگاه آزاد شرکت آبفا تهران: بارندگی‌ها ۳۶.۸ درصد پایین‌تر از متوسط بلندمدت است پیش‌بینی هوای تهران شنبه ۲۵ مهر، دما به ۳۱ درجه می‌رسد /برخی مناطق بارانی می‌شوند گوگل با جمنای می‌خواهد کلاهبرداران تلفنی را ناکام بگذارد آخرین مهلت انتخاب رشته کارشناسی دانشگاه آزاد ۱۴۰۵ امروز ۲۴ مهر اسامی محصولات آرایشی غیرمجاز؛ از HUDA BEAUTY تا MAC هشدار زرد هواشناسی در ۱۰ استان؛ رگبار باران و باد شدید در راه است پیش‌بینی بارش‌های پاییزی در تهران تا ۱۷ آبان / باران و طوفان در راه تهران / احتمال برف پاییزی انهدام شبکه فساد اقتصادی در شهرداری درگز/ تعقیب قضایی شهردار، ۴ عضو شورا و ۱۲ نفر دیگر/ ۸ نفر روانه زندان شدند

گرما در راه است

گرما در راه است طی روزهای شنبه و یکشنبه (۳۱ خرداد و ۱ تیر) در استان‌های ساحلی خزر و شمال شرق کشور وزش باد شدید جنوبی همراه با افزایش دما پیش‌بینی می‌شود که بیشترین افزایش دما در شمال شرق کشور و حدود ۵ تا ۸ درجه خواهد بود.
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۲ - ۳۰ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 June 19
کد خبر: ۴۶۷۰۸

به گزارش راهبرد معاصر، مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی از افزایش دما در استان‌های ساحلی خزر و شمال شرق کشور (حدود ۵ تا ۸ درجه) طی دو روز آینده خبر داد.

 

صادق ضیاییان  اظهار کرد: طی سه روز آینده در جنوب سیستان و بلوچستان، هرمزگان، ارتفاعات جنوب کرمان و در شمال آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی و اردبیل طی ساعات بعد ازظهر رشد ابر و رگبار پراکنده گاهی با رعد و برق و وزش باد شدید پیش‌بینی می‌شود.

 

وی با بیان اینکه طی روزهای دوشنبه و سه‌شنبه (۲ و ۳ تیر) فقط در شمال آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی و اردبیل بارش پراکنده داریم، تصریح کرد: سایر مناطق کشور نیز طی این روزها آسمانی صاف خواهند داشت. همچنین طی روزهای شنبه و یکشنبه (۳۱ خرداد و ۱ تیر) در استان‌های ساحلی خزر و شمال شرق کشور وزش باد شدید جنوبی همراه با افزایش دما پیش‌بینی می‌شود که بیشترین افزایش دما در شمال شرق کشور و حدود ۵ تا ۸ درجه خواهد بود.

 

به گفته مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی همچنین طی روزهای شنبه یکشنبه و دوشنبه در استان‌های تهران، البرز، قم، مرکزی، جنوب سمنان، شمال اصفهان و شرق یزد، کرمانشاه، ایلام و خوزستان در بعضی ساعات وزش باد نسبتاً شدید رخ می‌دهد که در جنوب غرب کشور وقوع گرد و خاک دور از انتظار نیست.

 

ضیاییان در پایان درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده تصریح کرد: آسمان تهران فردا (۳۱ خرداد) صاف تا کمی ابری در بعد ازظهر وزش باد با حداقل دمای ۲۷ و حداکثر دمای ۳۸ درجه سانتیگراد و روز یکشنبه (۱ تیر) نیز گاهی ابری همراه با وزش باد و گاهی وزش باد شدید با حداقل دمای ۲۶ و حداکثر دمای ۳۶ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود./ ایسنا

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار