موج بارشی جدید از ۷ مهر؛ کاهش دما در تهران و بارش در این مناطق انسداد هر دو باند تونل توحید از ساعت ۲۴ امشب الی ۵ صبح روز بعد وزارت بهداشت خط قرمز‌های لوازم آرایشی را اعلام کرد / ۴ ماده با محدودیت و ممنوعیت واکنش پلیس به ویدئوی جنجالی ضرب و شتم دو نوجوان توسط مأمور گشت در سنندج شیوع کرونا در کشور ۲ برابر شد؟ / عبور موارد مثبت از آستانه هشدار آغاز ثبت‌نام آزمون کارشناسان رسمی دادگستری از امروز دوشنبه سه‌شنبه بدون خودرو؛ درخواست رئیس‌جمهور از کارمندان بستان گرم‌ترین شهر جهان شد / دهلران و آبادان دوم و سوم شدند / ۸ شهر ایران در جمع گرم‌ترین‌های دنیا توضیح قوه قضاییه درباره حکم حبس حمید رسایی با شکایت شاکی خصوصی تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون وکالت آخرین مهلت ثبت‌نام جاماندگان آزمون ارشد علوم پزشکی مهریه چگونه قسط‌بندی می‌شود؟ موج بارش‌های پاییزی جدید از روز پنجشنبه وارد غرب کشور می‌شود ایران در جمع ۵ کشور با سریع‌ترین روند سالمندی / ۳۰ درصد جمعیت تا ۱۴۳۰ سالمند می‌شوند خبر مهم هواشناسی برای پاییز و زمستان / بارش‌ها بیشتر می‌شود / دما ۴ درجه بالا می‌رود پوشش مناسب دختران و پسران دانشجو برای ورود به دانشگاه‌های ایران ابلاغ شد

محدودیت‌ها به خوزستان برمی گردد؟

محدودیت‌ها به خوزستان برمی گردد؟ سخنگوی ستاد مدیریت بیماری کرونا در خوزستان با اشاره به وضعیت مبتلایان در استان گفت: شاید در برخی شهرستانها آمار بالا باشد اما باید دید افرادی که مبتلا می‌شوند همه نیاز به بستری دارند یا در خانه قرنطینه شوند که در این باره باید دانشگاه علوم پزشکی نظرات کارشناسی خود را ارایه میدهد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۸ - ۳۰ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 June 19
کد خبر: ۴۶۷۰۹

سخنگوی ستاد مدیریت بیماری کرونا در خوزستان گفت: احتمال بازگشت محدودیت ها و ممنوعیت ها در این استان وجود دارد و منتظر نظر کارشناسی دانشگاه علوم پزشکی و مصوبات ستاد ملی کرونا تا هفته آینده هستیم.

 

رضا نجاتی جمعه اظهار داشت: هفته گذشته در نشست ستاد ملی مدیریت کرونا مقرر شد به استانهایی که وضعیت قرمز دارند اختیاراتی داده شود تا بنا بر گزارش دانشگاههای علوم پزشکی نسبت به اعمال محدودیتها اقدام کنند.

 

وی گفت: در آن نشست کلیات آن تصویب شد اما بنا شد در کمیته امنیتی اجتماعی نیز جزئیات و حد و حدود این اختیارات مشخص شود و مجدداً در ستاد ملی مطرح شود و پس از تصویب نهایی به استان‌ها ابلاغ شود لذا منتظر مصوبه نهایی ابلاغی هستیم.

 

وی گفت: پس از ابلاغ مصوبه باید دانشگاه‌های علوم پزشکی نظرات کارشناسی خود را در خصوص مناطق قرمز و چگونگی محدودیت‌ها ارائه دهند و تصمیمگیری بر آن اساس صورت گیرد و به دستگاهها و مردم اطلاع رسانی شود.

 

سخنگوی ستاد مدیریت بیماری کرونا در خوزستان با اشاره به وضعیت مبتلایان در استان گفت: شاید در برخی شهرستانها آمار بالا باشد اما باید دید افرادی که مبتلا می‌شوند همه نیاز به بستری دارند یا در خانه قرنطینه شوند که در این باره باید دانشگاه علوم پزشکی نظرات کارشناسی خود را ارایه میدهد.

 

خوزستان در دایره قرمز کرونا
وی توضیح داد : استان خوزستان فعلاً در دایره قرمز کرونا واقع شده است هر چند آمار مبتلایان روند ثابتی را طی می کند اما همچنان در شرایط قرمز است.

 

نجاتی گفت: بخشی از روند افزایشی مبتلایان همچنان مربوط به افزایش بیماریابی و بخش دیگر مربوط به چگونگی رفتار مردم است که لازم است موارد بهداشتی بیشتر رعایت شود البته میزان مرگ و میر و بستری کاهش داشته و در این خصوص دانشگاه علوم پزشکی در صورت لزوم اطلاعات دقیقتر را اعلام می کند.

 

وی با اشاره به افزایش بیماریابی در استان خوزستان توضیح داد: در برخی استانها پیک بیماری گذشته است، در استان ما نیز اگر مردم تحمل کنند می گذرد و انشالله تا چند روز آینده وضعیت خوب می شود.

 

سخنگوی ستاد مدیریت بیماری کرونا در خوزستان بیان کرد: از مردم انتظار می رود توجه بیشتری به نکات بهداشتی داشته باشند و موارد بهداشتی را رعایت کنند.

 

نجاتی گفت: مردم تنها در صورت ضرورت از خانه خارج شوند، در مراسم عروسی و ترحیم شرکت نکنند، فاصله اجتماعی را رعایت کنند و به توصیه های بهداشتی توجه ویژه داشته باشند.

 

وی گفت: به هر میزان که ما رعایت کنیم آمار ابتلا پایین می‌آید، این بیماری توسط ما ساخته نشده ولی توسط ما می‌تواند انتشار پیدا کند و دیگران را مبتلا کند.

 

نجاتی افزود: ما نقشی در به وجود آمدن این بیماری نداشته ایم ولی در ابتلا کردن دیگران می توانیم نقش داشته باشیم لذا از مردم می‌خواهیم بیشتر رعایت کنند تا شرایط بهتر شود.

 

مردم به آمارهای منتشر شده در فضای مجازی توجه نکنند
نجاتی با اشاره به آمارهای منتشر شده در فضای مجازی پیرامون تعداد مبتلایان و فوتی های ناشی از بیماری کرونا تصریح کرد: فضای مجازی بستر بسیار خوبی برای اطلاع رسانی و آگاه سازی است اما گاها آماری از سوی برخی منابع غیررسمی منتشر می شود که صحت ندارد، مردم به هیچ وجه به این آمار توجه نکنند.

 

به گزارش ایرنا خوزستان دربحث شیوع بیماری کرونا از یک ماه پیش در وضعیت قرمز قرار گرفته است و در روزهای اخیر تعداد مبتلایان این استان به نحو چشمگیری افزایش یافته است.

 

مسوولان دانشگاه علوم پزشکی اهواز بالا رفتن آمار مبتلایان به ویروس کرونا در خوزستان را ناشی از رعایت نکردن پروتکل‌های بهداشتی توسط اصناف، مردم و ادارات و همچنین افزایش بیماریابی عنوان کرده‌اند.

 

نجاتی با اشاره به آمارهای منتشر شده در فضای مجازی پیرامون تعداد مبتلایان و فوتی های ناشی از بیماری کرونا تصریح کرد: فضای مجازی بستر بسیار خوبی برای اطلاع رسانی و آگاه سازی است اما گاها آماری از سوی برخی منابع غیررسمی منتشر می شود که صحت ندارد، مردم به هیچ وجه به این آمار توجه نکنند.

 

خوزستان دربحث شیوع بیماری کرونا از یک ماه پیش در وضعیت قرمز قرار گرفته است و در روزهای اخیر تعداد مبتلایان این استان به نحو چشمگیری افزایش یافته است.

 

مسوولان دانشگاه علوم پزشکی اهواز بالا رفتن آمار مبتلایان به ویروس کرونا در خوزستان را ناشی از رعایت نکردن پروتکل‌های بهداشتی توسط اصناف، مردم و ادارات و همچنین افزایش بیماریابی عنوان کرده‌اند./ ایرنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار