آخرین وضعیت کمبود داروهای اساسی تداوم بارشها در نقاطی از کشور طی روزهای آتی/ تقویت بارشها در ۲ استان شمالی از شنبه موج بارش‌ها از امشب در ۱۲ استان بارش شدید و رعدوبرق در راه است / تهران جمعه بارانی می‌شود نحوه پرداخت کارانه معلمان در مناطق خاص اعلام شد + جزییات پاییز پربارشی در راه است | آغاز بارش‌ها در شمال و غرب کشور جزئیات اجرای آیین‌نامه جذب استعداد‌های برتر در دانشگاه فرهنگیان / این افراد در آموزش و پرورش استخدام می‌شوند جاده چالوس یک‌طرفه شد واکنش وزیر آموزش و پرورش به استعفای معلمان دستگیری معاند مجازی در تهرانپارس/ انتشار اخبار کذب و مطالب تفرقه‌افکنانه اولین برف پاییزی در راه البرز مرکزی است/ ۶ استان در محاصره بارش‌های شدید سامانه بارشی تشدید می‌شود/۶ استان در آماده‌باش سیلابی قرار گرفتند مجوز کشتار و عرضه گوشت اسب و قاطر و الاغ صادر شد؟ سرشبکه معاملات فردایی و کاغذی با ۱۰ همدستش به دام افتاد/ گردش مالی ۲۴۰ هزار میلیاردی متهم ردیف اول موج بارشی جدید از ۷ مهر؛ کاهش دما در تهران و بارش در این مناطق انسداد هر دو باند تونل توحید از ساعت ۲۴ امشب الی ۵ صبح روز بعد

اعلام زمان واریز حقوق بیمه بیکاری فروردین ناشی از کرونا

اعلام زمان واریز حقوق بیمه بیکاری فروردین ناشی از کرونا مدیرکل امور بیمه‌شدگان سازمان تأمین اجتماعی، زمان واریز مقرری بیمه بیکاری فروردین ماه ناشی از ویروس کرونا را اعلام کرد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۳ - ۲۷ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 June 16
کد خبر: ۴۶۳۸۲
تعداد نظرات: ۱ نظر

به گزارش راهبرد معاصر،  در پی شروع ویروس کرونا در کشور و با توجه به موانع و مشکلات پیش آمده برای بیمه‌شدگان سازمان تأمین اجتماعی؛ دولت تصمیماتی را در ستاد ملی کرونا برای حمایت افراد آسیب دیده و شاغل ویروس کرونا در دستور کاری خود قرار داد.

 

برهمین اساس از 23 اسفند ماه 98، وزارت کار و سازمان تأمین اجتماعی طی اطلاعیه‌ای اعلام کردند که بیمه شدگان متأثر از شیوع ویروس کرونا می‌توانند در سامانه اعلام شده از سوی وزارت کار برای دریافت بیمه بیکاری ثبت نام کنند.

 

در پی ثبت‌نام حجم قابل توجهی از بیمه‌شدگان سازمان تأمین اجتماعی در این سامانه، لیست تعدادی از آنها برای واریز از سوی سازمان برنامه و بودجه به این سازمان ارسال شد و از 241 هزار نفر مشمول دریافت مقرری بیمه بیکاری در اسفندماه تاکنون 103 هزار نفر حقوق بیمه بیکاری مقرر را دریافت کرده‌اند و قرار است تعداد باقیمانده از این افراد نیز به‌زودی مقرری بیمه بیکاری خود را دریافت کنند.

 

برهمین اساس، مهدی شکوری؛ مدیرکل امور بیمه‌شدگان سازمان تأمین اجتماعی در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم درباره زمان واریز مقرری بیمه بیکاری افراد آسیب دیده از کرونا گفت: طبق اعلام سازمان برنامه و بودجه مبلغ یک هزار و 276 میلیارد تومان برای پرداخت مقرری بیکاری برای اسفند 98 و فروردین 99 در نظر گرفته شده است.

 

وی تصریح کرد: همچنین لیست 338 هزار نفر از مشمولان دریافت مقرری بیمه بیکاری فروردین همراه با مشخصات کامل و شماره شبا به سازمان برنامه و بودجه ارسال شده است که براساس هماهنگی‌های صورت گرفته، طی یک یا دو روز آینده مبلغ مقرری بیمه بیکاری به حساب این افراد واریز خواهد شد.

 

مدیرکل امور بیمه‌شدگان سازمان تأمین اجتماعی همچنین در ارتباط با لیست مشمولان دریافت مقرری بیمه بیکاری در اردیبهشت ما نیز گفت: در این زمینه هنوز پایشی انجام نشده و باید منتظر لیست کارفرمایان تا آخر خرداد باشیم و براساس این لیست، مقرری بیمه بیکاری پرداخت می‌شود.

 

شکوری درباره رقم پرداخت مقرری بیمه بیکاری در سال 99 خاطرنشان کرد: دو سوم 55 درصد حداقل دستمزد حقوق پایه که امسال رقم آن یک میلیون و 800 هزار تومان در نظر گرفته شده است؛ به عنوان مقرری بیمه بیکاری ناشی از شرایط کرونا برای افراد مشمول واریز می‌شود همچنین به ازای هر فرد تحت تکفل، 5 درصد حق دستمزد نیز به آنها داده خواهد شد./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی:
غیر قابل انتشار:
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۳:۵۵ - ۱۳۹۹/۰۷/۲۳
0
0
سلام من ۸ ماه بیکارم نمیدونم چی بگم ۳۰وام کرونا باید کم بشه الان به زنو بچم ‌ باید چی بگم التماس میکنم جواب بدین ۱۸۴۷۴۳۲
پرطرفدارترین اخبار