رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

برخورد تند رئیس جمهور آمریکا با معترضان

برخورد تند رئیس جمهور آمریکا با معترضان رئیس جمهور آمریکا در پیامی در توئیتر برای معترضان آمریکایی که قصد دارند در ایالت اوکلاهما علیه نژادپرستی تظاهرات کنند خط و نشان کشید.
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۲ - ۳۰ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 June 19
کد خبر: ۴۶۷۸۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا در پیامی در توئیتر به معترضان آمریکایی که قصد دارند در ایالت اوکلاهما به تظاهرات بپردازند هشدار داد.

 

وی در این پیام توئیتری نوشت: «معترضان، آنارشیست‌ها، آشوبگران و غارتگران که در حال حرکت به سوی اوکلاهما هستند لطفا درک کنید، با شما همانند نیویورک، سیاتل یا مینیاپولیس رفتار نخواهد شد، صحنه بسیار متفاوت خواهد بود.»

 

حدود سه هفته پیش «جورج فلوید» شهروند سیاه‌پوست آمریکایی توسط پلیس شهر «مینیاپولیس» به قتل رسید. فلوید پیش از مرگش به افسر پلیسی که زانویش را روی گردن او گذاشته بود می‌گفت نمی‌تواند نفس بکشد.

 

انتشار فیلم مربوط به این حادثه به سرعت در شبکه‌های مجازی و رسانه‌ها منتشر شد و تظاهرات گسترده ضدنژادپرستی و خشونت پلیس را در سرتاسر آمریکا به دنبال داشت./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار