شلیک به یک کارمند در زاهدان+ جزئیات حضور همزمان ۵ ناوگروه نیروی دریایی در آب‌های بین‌المللی درگذشت اولین فرمانده دافوس بعد از انقلاب اسلامی پزشکیان: دولت از سربازان گمنام امام زمان حمایت می‌کند پزشکیان: با برطرف کردن کانون‌های ناآرامی مانع سوءاستفاده دشمنان شویم جیش‌الظلم مسئولیت انفجار چابهار را بر عهده گرفت برگزاری جلسه سران قوا به میزبانی پزشکیان طرح مجلس برای ساماندهی و شفافیت عملکرد شرکت‌های دولتی رهگیری پهپاد کرّار توسط جنگنده رهگیر میگ ۲۹ سردار قاآنی به زیارت امام زاده جعفر (ع) پیشوا رفت + عکس ابوترابی، امام جمعه تهران: کاهش اقتدار سیاسی هدف اصلی منازعات نرم است؛ راهی جز وحدت و انسجام نیست توضیحات خسروپناه درباره شایعه برکناری جمیله علم‌الهدی از شورای عالی انقلاب فرهنگی وزیر دفاع: ماهیت وجودی انقلاب ما با ماهیت وجودی آمریکا در پارادوکس است؛ نمی‌توانیم در کنار یکدیگر قرار بگیریم فاطمی، نماینده مجلس: رفع فیلترینگ تلگرام و اینستاگرام ظرف ۶ ماه آینده انجام می‌شود دریادار سیاری: رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۳ ارتش از فردا آغاز می‌شود

ادعای عجیب و غریب پمپئو درباره مسائل هسته ای ایران

وزیر امور خارجه آمریکا روز جمعه در بیانیه مطبوعاتی با اشاره به تصویب قطعنامه ضد ایران شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی گفت که واشنگتن به دنبال یک راه‌حل دیپلماتیک فراگیر برای پرداختن به نگرانی‌های هسته‌ای در ایران بوده، راه‌حلی که باید بر اساس راستی‌آزمایی موثر ایجاد شده باشد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۵۹ - ۳۰ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 June 19
کد خبر: ۴۶۷۸۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ «مایک پامپئو» وزیر امور خارجه آمریکا روز جمعه به تصویب قطعنامه شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی علیه ایران پرداخت و از تهران خواست تا به بازرسان آژانس اجازه دسترسی به سایت‌های درخواست شده را بدهد.

 

وی در این بیانیه مطبوعاتی مدعی شد: «طی ماه‌های گذشته، ایران نه تنها به تشدید و اخاذی هسته‌ای خود ادامه داده بلکه (در مسیر) آژانس بین‌المللی انرژی اتمی نیز ممانعت ایجاد کرده است. این اقدامات غیرقابل قبول بوده و بر تهدید مستمری که توسط برنامه هسته‌ای ایران برای صلح و امنیت بین‌المللی ایجاد شده، تاکید دارد.»

 

وزیر خارجه آمریکا در ادامه بیانیه خود گفت: «ایران تا کنون هیچگونه قصدی برای محدودکردن گسترش مداوم برنامه هسته‌ای خود نشان نداده و چند ماه است که از ارائه پاسخ و دسترسی مورد نیاز برای آژانس بین‌المللی انرژی اتمی برای پیشبرد کار راستی‌آزمایی خودداری کرده است.»

 

وی اضافه کرد: «آمریکا همچنان به منع کردن مسیر ایران به سوی سلاح هسته‌ای پایبند بوده و از طریق شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی تلاش خواهد کرد تا حمایت مورد نیاز آژانس برای حل این موضوعات مهم را فراهم کند.»

 

پامپئو اضافه کرد: «ما به دنبال یک راه‌حل دیپلماتیک فراگیر برای پرداختن به نگرانی‌های هسته‌ای در ایران هستیم، راه‌حلی که باید بر اساس راستی‌آزمایی موثر ایجاد شده باشد.»

 

شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی امروز (جمعه) اولین قطعنامه ضد ایرانی پیشنهاد شده از سوی تروئیکای اروپایی از سال ۲۰۱۲ را به بهانه عدم همکاری تهران با تحقیقات آژانس را با ۲۵ رأی موافق، ۲ رأی مخالف و ۷ رأی ممتنع تصویب کرد./ فارس

ارسال نظر