وزیر اطلاعات: به هر تهدیدی پاسخ محکمی می‌دهیم شمخانی: پاسخ نامه ترامپ «خویشتندارانه» است امام جمعه تهران: نامگذاری امسال جهت بستن روزنه نفوذ دشمن است / آمریکا نمی‌فهمد تهدیدات بی‌اثر خواهد بود سردار نقدی: باید برای یک عملیات بزرگ آماده شویم قطعنامه راهپیمایی روز قدس: نتانیاهو قصاب غزه باید محاکمه شود قالیباف در مراسم روز جهانی قدس: تعرض به حریم ایران جرقه در انبار باروت است پزشکیان: مدعیان حقوق بشر بگویند مردم غزه چه گناهی دارند جیش الظلم حمله به واحد گشت انتظامی ایرانشهر را بر عهده گرفت | اولین تصویر از شهید حسین تیمورپور مراسم روز جهانی قدس در تهران و سایر شهر‌های کشور آغاز شد تیراندازی به عوامل گشت انتظامی در ایرانشهر/ یک پلیس شهید شد رهبر معظم انقلاب: راهپیمایی امسال یکی از با عزت‌ترین راهپیمایی‌های روز قدس خواهد بود تکذیب ادعای افزایش افغانستانی‌ها در ایران سخنگوی دولت: با جدیت در مسیر اصلاحات ساختاری حرکت می‌کنیم پزشکیان: با جدیت پیگیر صدور به موقع مجوز‌های مورد نیاز سرمایه‌گذاران هستیم فیلم / رژه دریایی سپاه با ۳۰۰۰ فروند شناور در خلیج فارس

واکنش ایران به ادعای بی اساس دستیار پامپئو

وزارت امور خارجه ایران در واکنش به ادعای بی اساس دستیار پامپئو عنوان کرد: دولتی که شعار انتخاباتی‌اش «دیوار بکشیم» بوده و بارها به دلیل سیاست‌های بیرحمانه مرزی‌اش با محکومیت عمومی روبرو شده، در مورد روز جهانی پناهجویان برای جهان خطابه می‌خواند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۵ - ۰۹ تير ۱۳۹۹ - 2020 June 29
کد خبر: ۴۷۲۱۷

به گزارش راهبرد معاصر؛وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران امروز (دوشنبه) در یک رشته توئیت به اظهارات بی پایه و اساس «روبرت دسترو» دستیار وزیر خارجه آمریکا درباره پناهجویان افغانستانی در ایران و حوادث پیش آمده در مرزهای ایران و افغانستان واکنش نشان داد.

 

در این توئیت آمده است: «ببینید چه کسی دارد از حقوق پناهجویان حرف می‌زند! دولتی که شعار انتخاباتی‌اش «دیوار بکشیم» بوده و بارها به دلیل سیاست‌های بیرحمانه مرزی‌اش با محکومیت عمومی روبرو شده (از جمله به واسطه جدا کردن کودکان مهاجر از والدینشان)، در مورد روز جهانی پناهجویان برای جهان خطابه می‌خواند.»

 

 

 

وزارت خارجه ایران در توئیتی دیگر با انتشار تصاویری از حضور محمد حنیف اتمر سرپرست وزارت خارجه افغانستان در محل وزارت امور خارجه ایران و میزبانی ظریف از او اعلام کرد: «ایران و افغانستان به عنوان دو ملت برادر، روابط مستحکم و ریشه‌داری دارند که بر پیوندهای تاریخی و فرهنگی استوار شده است.»

 

این وزارتخانه تصریح کرده است: «تحریکات خارجی که اهداف شومی دارند، هرگز نمی‌توانند این رابطه نزدیک را تضعیف کنند.»

 

 

 

براساس این گزارش، وزارت امور خارجه ایران در توئیت دیگری به میزبانی ایران از پناهجویان افغانستانی اشاره کرده و عنوان کرده است: «ایران، برای چندین دهه میزبان پناهجویان افغانستانی بوده که از جنگ و درگیری‌هایی فرار کرده‌اند که به واسطه مداخله و تهاجم ایالات متحده ایجاد شده است.»

 

در این توئیت آمده است: «ما همچنان به پشتیبانی از برادران و خواهران افغانستانی خود در دوران دشواری‌های آن‌ها ادامه خواهیم داد و بار دیگر ایالات متحده را به پایان دادن به حضور بی‌ثبات‌کننده‌اش در منطقه، فرا می‌خوانیم.»

 

 

به گزارش فارس، «روبرت دسترو» دستیار وزیر خارجه آمریکا در امور افغانستان ضمن ایراد ادعاهای بی پایه و اساس علیه ایران در خصوص پناهجویان افغانستانی از ایران خواسته که به حقوق بشر احترام گذاشته و خشونت علیه پناهجویان را متوقف کند.

 

گفتنی است، در ملاقات روز گذشته اتمر با ظریف، وزیر خارجه ایران حمایت‌های مردم و دولت ایران از مردم افغانستان در سال‌های جهاد علیرغم مشکلات  و کمبودهای ناشی از تحریم‌های خارجی علیه مردم ایران، میزبانی از بیش از سه میلیون نفر از اتباع افغانستان در جمهوری اسلامی ایران در طول ۴۰ سال گذشته، فراهم کردن امکان اشتغال به تحصیل رایگان بیش از ۵۲۰ هزار دانش آموز افغان در مدارس ایران بر اساس فرمان مقام معظم رهبری و پذیرش بیش از  ۲۲ هزار دانشجوی افغان در دانشگاه‌های ایران را نشانگر حسن نیت و احساسات برادرانه مردم و دولت ایران نسبت به مردم و دولت افغانستان خواند و دستور اخیر ریاست جمهوری برای درمان رایگان اتباع افغان مبتلا به کرونا در بیمارستان‌های کشور را به عنوان نمونه دیگری از این همراهی و همکاری با دولت و مردم افغانستان برشمرد.

 

حنیف اتمر نیز متقابلا از حمایت‌های مستمر جمهوری اسلامی ایران از مردم افغانستان در طول چهار دهه گذشته قدردانی کرد./ فارس

ارسال نظر