بارش‌های سیل‌آسا در سراسر کشور / هشدار بارش برف، باران و طوفان وضعیت تعطیلی تهران در روز دوشنبه ۱۷ آذر ۱۴۰۴ اعلام شد + جزئیات  مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها فردا دوشنبه ۱۷ آذر ماه ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ سامانه بارشی قدرتمند وارد غرب کشور می‌شود هوای تهران قرمز شد؛ بارش‌ها از فردا آغاز می‌شود کندوان از امروز تا چهارشنبه بسته شد/ هراز و سوادکوه، مسیر‌های جایگزین بارش‌ها از فردا آغاز می‌شوند / برف و باران در گستره وسیعی از کشور رد پای طوفان نوح در آثار سومری، آزتک‌ها و اینکا‌ها کشف پولشویی به میزان ۵۷۰ سکه طلا در یزد صدور هشدار تشدید سامانه بارشی؛ هشدار بارش برف و تگرگ در ۱۶ استان کشور کندوان از فردا مسدود می‌شود تاریخ برگزاری و دریافت کارت شرکت در آزمون انتخاب سردفتر ازدواج و طلاق مدارس، دانشگاه‌ها و ادارات کدام استان‌ها یکشنبه ۱۶ آذر ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ فعالیت سامانه بارشی جدید از فردا یکشنبه تا روز چهارشنبه؛ هشدار بارش برف و باران یوتیوبر پر سر و صدا دستگیر شد/ ۳ سال حبس برای شکارچی بلاگر ۲ نفر از عوامل برگزاری ماراتن کیش بازداشت شدند

جزئیات تخریب بنای اضافی در ملک خاص محله جماران

عضو هیئت رئیسه شورای شهر تهران درباره تخلف صورت گرفته در فرایند ساخت و ساز ملکی به متراژ ۴ هزار متر مربع در محله جماران از سوی نهاد ریاست جمهوری توضیح داد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۹ - ۳۱ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 June 20
کد خبر: ۴۶۸۴۰

به گزارش راهبرد معاصر، زهرا نژاد بهرام درباره تخلف صورت گرفته در فرایند ساخت ملکی حدود 4 هزار متری در محله جماران منطقه یک اظهار کرد: این ملک متعلق به نهاد ریاست جمهوری است و به فرد تعلق ندارد و در واقع ملکی کاملاً دولتی است.

 

وی تصریح کرد: برای احداث بنا درخواستی از سوی نهاد ریاست جمهوری به شهرداری منطقه یک انجام شده است و این مسئله از طریق شهرداری منطقه پیگیری شده است و مجوز لازم برای احداث بنا صادر شده که در فرآیند ساخت این بنا، پایه‌های یک نیم‌طبقه از سوی سازندگان که در پروانه به آنها اشاره نشده بود، احداث می‌شود.

 

نژادبهرام خاطرنشان کرد: با توجه به این مسئله، پیگیری‌هایی از سوی دو نفر از اعضای شورای شهر تهران آقایان سالاری و علیخانی و با حضور شهردار منطقه یک در محل احداث بنا انجام می‌شود که در نهایت و با عنابت به پیگیری‌های صورت گرفته از سوی شهرداری منطقه اعلام می‌شود که باید پایه‌های این نیم طبقه، تخریب شود.

 

عضو هیئت رئیسه شورای شهر تهران ادامه داد: با توجه به عدم تخریب پایه‌های این نیم‌طبقه از سوی سازندگان، در نهایت روز پنج شنبه پایه‌های این نیم‌طبقه توسط واحد اجرائیات شهرداری تهران تخریب شده است.

 

نژادبهرام گفت: زمین این ملک حدود 4 هزار متر است که عقب‌نشینی جدی داشته و زمین اختلاف ثبت دارد./ تسنیم

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار