پرداخت پاداش پایان خدمت ۳۰ هزار بازنشسته آموزش و پرورش سرطان‌های گوارشی در مردان و سرطان سینه در زنان شایع‌تر است مهلت ثبت نام ایرانیان مقیم خارج از کشور برای حج تمتع تمدید شد واکنش اژه‌ای به تروریستی نامیدن سپاه توسط اروپا رادان: سلبریتی‌های ناسپاس عامل جنایت شدند اعلام محدودیت‌های ترافیکی محورهای شمالی کشور اعلام محدودیت‌های ترافیکی محورهای شمالی کشور آلودگی هوای تهران رو به کاهش ممنوعیت سد معبر در تصادفات خسارتی سردار حسن پور: تمام دستگاه‌ها در مدیریت ترافیک سهم و مسئولیت دارند استفاده مستقیم از اینترنت ماهواره‌ای در آیفون ممکن می‌شود / همکاری اپل و اسپیس‌ایکس هواشناسی ایران1404/11/9؛بارش برف و باران در سراسر کشور وضعیت ترافیکی جاده‌های شمال چگونه است؟ مدت قطعی اینترنت مشترکان جبران و سرویس تمدید می‌شود دسترسی به اینترنت بین‌المللی فراهم شد سازمان تعزیرات حکومتی: افزایش جدید قیمت خودرو وجاهت قانونی ندارد

لزوم پرداخت کمک معیشتی به ایثارگران آسیب دیده از کرونا

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران بر لزوم اخذ تدابیر ویژه به منظور اختصاص کمک معیشت و وام‌های اشتغالزایی به فعالان اقتصادی ایثارگر و آسیب‌دیده از کرونا تاکید کرد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۹ - ۳۱ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 June 20
کد خبر: ۴۶۸۹۲

به گزارش راهبرد معاصر، جلسه ستاد مبارزه با کرونا در بنیاد شهید و امور ایثارگران امروز به ریاست سعید اوحدی معاون رییس جمهور و رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار شد.

 

اوحدی پس از استماع گزارش معاونان و مدیران عضو ستاد کرونا در خصوص اقدامات انجام شده با اشاره به ظرفیت‌های بنیاد برای مقابله با کرونا، گفت: وجود بیمارستان‌ها و مراکز درمانی متعلق به بنیاد شهید و ساختار اجرایی مناسب به همراه بیمه تکمیلی، امکانات و ابزارهای دیگر نشان دهنده ظرفیت مناسب بنیاد برای مقابله با ویروس کرونا است و باید به درستی از این ظرفیت‌ها استفاده کرد.

 

وی همچنین بر لزوم اخذ تدابیر ویژه به منظور اختصاص کمک معیشت و وام‌های اشتغالزایی برای فعالان اقتصادی ایثارگری که در نتیجه بیماری کرونا دچار آسیب شده‌اند از طریق ستاد ملی کرونا تأکید کرد.

 

رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به آغاز پیک دوم همه‌گیری ویروس کرونا از اعضای ستاد کرونا خواست جلسات این ستاد به طور منظم و هفتگی برگزار شود.

 

اوحدی در خصوص آمار فوت ایثارگران بر اثر بیماری کرونا گفت: با توجه به مقایسه این آمار با آمار کلی کشور باید هر چه سریع‌تر اولویت‌ها و راهبردهای کلان و اجرایی بنیاد شهید و امور ایثارگران در مقابله با ویروس کرونا ترسیم و تدوین شود.

 

وی با بیان اینکه ظرفیت خوبی در ستاد ملی کرونا و نیز ستادهای استانی کرونا وجود دارد، گفت: حضور موثر و فعال در ستاد ملی کرونا به منظور دریافت مصوبات مرتبط با جامعه ایثارگری باید یکی از اولویت‌های بنیاد باشد. مدیران کل استانی بنیاد نیز باید به صورت فعال در ستادهای استانی مقابله با کرونا شرکت کنند و اقدامات لازم را جهت تصویب مصوبات در خصوص حمایت از جامعه ایثارگری را در این ستاد انجام دهند.

 

رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران در ادامه از اعضای ستاد مقابله کرونا در بنیاد شهید و امور ایثارگران خواست تا هر چه سریع‌تر برای استان‌هایی که در وضعیت قرمز قرار گرفتند تدابیر ویژه‌ای اتخاذ کنند.

 

منبع: مهر

ارسال نظر