ظریف بار دیگر استعفا داد بسته حمایتی دولت از صنایع برای جبران آثار ناشی از قطعی گاز و برق تصویب شد رحمت‌الله اکرمی سرپرست وزارت اقتصاد شد رهبر انقلاب: در زمینه عدالت اجتماعی مشکلاتی داریم که راه‌حل آن قرآن است پیام پزشکیان به سران و مردم کشور‌های اسلامی توییت معنادار صفحه رهبر انقلاب به زبان اوکراینی + عکس شهادت ۲ مامور راهنمایی و رانندگی در ریگان پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی درگذشت برادر آیت‌الله نوری همدانی فرمانده قرارگاه مشترک پدافند هوایی خاتم الانبیا: آسمان ایران برای متجاوزان دست نیافتنی است سردار تنگسیری: شناورهایمان توقیف شود شناورهایشان را توقیف می‌کنیم معاون وزیر کشور: با تجمعات غیرقانونی مخالفیم؛ چه از سوی مخالفان دولت، چه طرفداران آن تعداد امضاکنندگان طرح استیضاح همتی از ۱۰۰ گذشت + اسامی امضاکنندگان شهادت دو بسیجی در سراوان سیستان و بلوچستان استیضاح همتی در دستور کار مجلس ضوابط برقراری فوق العاده خاص مشمول کسور کارکنان دولت تدوین شد + جزئیات
قاضی‌زاده هاشمی:

سرنگونی پهپاد آمریکایی افول قدرت آمریکا را سرعت بخشید

نایب رئیس اول مجلس گفت: ساقط کردن پهپاد متجاوز آمریکایی که از پیشرفته‌ترین فناوری‌های روز دنیا برخوردار بود توسط پدافند نیروی هوافضای سپاه، شکست هیمنه نظامی آمریکا بود و افول قدرت پوشالی آنها در منطقه را تسریع کرد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۰ - ۳۱ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 June 20
کد خبر: ۴۶۹۱۹

به گزارش راهبرد معاصر، سید امیرحسین قاضی زاده هاشمی نایب رئیس اول مجلس شورای اسلامی با اشاره به فرارسیدن اولین سالگرد سرنگونی پهپاد متجاوز آمریکایی توسط پدافند هوافضای سپاه، اظهار داشت: در سال‌های اخیر مرتبا شاهد تحقیر آمریکایی‌ها در عرصه های مختلف نظامی و دفاعی توسط سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بوده‌ایم که نمونه آن را در بازداشت ملوانان متجاوز انگلیسی و آمریکایی در خلیج فارس و یا به زمین نشاندن پهپاد RQ-170 است.

 

وی افزود: ساقط کردن پهپاد متجاوز آمریکایی که از پیشرفته‌ترین فناوری‌های روز دنیا برخوردار بود توسط پدافند نیروی هوافضای سپاه، شکست هیمنه نظامی آمریکا بود و افول قدرت پوشالی آنها در منطقه را تسریع کرد به طوریکه پس از آن ما شاهد موشک‌باران پایگاه عین الاسد بودیم که این اقدام یعنی حمله مستقیم یک کشور به آمریکا در ۷۰ سال گذشته بی‌سابقه بود.

 

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی در ادامه عنوان کرد: برآیند تحقیر و افول قدرت آمریکا را امروز در خیابان‌ها و شهرهای این کشور در حال مشاهده هستیم چراکه ملت آمریکا هم متوجه سیاست‌های جنایتکارانه حکومت‌شان شده‌اند.

 

قاضی‌زاده ادامه داد: نام بردن از سردار حاجی زاده در به اصطلاح بزرگترین بسته تحریمی آمریکا علیه ایران در حالی است که پیش از آن آمریکایی ها ۳ بار به بهانه‌های مختلف فرمانده نیروی هوافضای سپاه را در لیست تحریمی خود قرار داده بودند اما به نظر می‌رسد قرار گرفتن نام سردار حاجی‌زاده در تحریم‌های جدید آمریکا به دلیل عزم نیروی هوافضای سپاه برای کمک کردن به خودروسازان کشور به منظور قطع وابستگی فناوری این صنعت به خارج باشد.

 

وی بر همین اساس اضافه کرد:‌ نیروی هوافضای سپاه طی سال‌های گذشته علاوه بر دستیابی به فناوری‌های نوین و پیشرفته دفاعی در حوزه‌های موشکی، پهپادی، پدافند هوایی و فضایی، اخیرا حرکت بسیار خوبی را هم برای کمک به بخش‌های صنعتی کشور آغاز کرده تا از سرریز دانش و فناوری‌های دفاعی، دیگر حوزه‌ها نیز منتفع شوند.

 

منبع: فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده